Şimdi Ara

Endemik problemler türkçesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam yeni basım endemik problemler çözen var mı

Türkçesi bana çok garip geldi. Normalde problemlerim iyidir ancak bu kitapta bazı soruları anlamakta güçlük çektim.

Bende mi bir sıkıntı var yoksa kitapla alakalı mı

çözenler bildirirse teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam piyasada bir çok yayının problemini cozdum, en değişikleri endemik ve özdebirdi(evet özdebir soru bankası da çıkarıyor)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başka kitaba yonelmenizi tavsiye ederim, ille bunu çözecekseniz de ilk kısımdaki problemleri bosverin sayı problemlerinden başlayın direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düzcetıplı -- 10 Ağustos 2024; 16:16:18 >
  • Tamamdır hocam çok sağolun. Orta-üst seviye ortaya biraz daha yakın bir kitap öneriniz var mı ? (Elimde apotemi problemler var , öncesinde bir kitap daha çözmek istiyorum)

• tkexpert T kullanıcısına yanıt
    Apotemiyi sallayin hocam, pes problem+sarmal problem(yıldızlar yarışıyor mu öyle bir serisi vardı) işinizi gorur. Bitince de uzman problem tavsiye ederim(kirmizilari gerçekten zordur).

• up

• yıldızlar yarışıyor çok kolay kalmaz mı ya hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt
    Hocam bu seneki problemleri gördünüz, sarmal tam sınav tarzı, peste uzun sorular var, uzman planette sona doğru baya zorlasiyor. Sınav senesinde temelim iyi olsaydı bu üçünü çözüp birakirdim.(3dnin matındaki problemlerde iyidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düzcetıplı -- 10 Ağustos 2024; 20:41:54 >
  • dediğiniz doğru hocam, yalnızca yıldızlar yarışıyor cozmesin de onu çözüp yanına orta-üst bir kaynak çözmek iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.