Bildirim
Endemik Türkçede Yanlış Olduğunu Düşündüğüm Soru Açıklıcak varmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi arkadaş Yoğun anlatıma nerde değinildiğini açıklayabilirmi yalınlık çıkarıyorum söz tasarrufundan . Diğer sorudada kişisel izlenim yok diyemeyiz gibi geliyo işaretledim cümleleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Postacılığın Hep önemli olmuş ve rahatlığın göze çarpması bölümleri
İkisi de hatalı değil
Öyküde sözü azalatırken dolambaçlı yollardan kaçınır diyor burda anlatmak istediği az cümleyle çok şey anlatırken anlam kapalılığı falan yapmaz direk söyler diyor bu yüzden, yani yoğun bir anlatım tercih ediyor ama kapalı bir anlatım tercih etmiyor, açık bir anlatım tercih ediyor. Cevap C
İkinci soruda ikisinde de karşılaştırma ortak "günümüzdeki birçok hava alanından daha modern" ve "bugün dünyanın en gelişmiş postacılık sistemi" derken karşılaştırma yapmış bu ikisinde de. Cevap D
Ama dilbilgisinde hatalı soru var, Mevsimin bütün hücrelerime göz kırptığı diye başlayan soru hatalı cevap C olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 4 Kasım 2019; 21:25:24 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öncelikle sağolun hocam ancak kişisel izlenim bana var gibi geldi desiğinize zaten sınavdada dikkat ettim arada kaldım bunu işaretledim
İkinci paragrafta yok hocam oradakiler kanıtlanabilirliği olan şeyler izlenim yok orda açıkçası
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X