Şimdi Ara

Endüstri mi Bilgisayar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk terchiim elektrik elektronik olacak. Ama tutmama ihtimali var. Ondan sonrası için karar veremedim. Bazı endişelerimde var tabi bilgisayar müh. hayatı masa başında bilgisayar başında kod yazmakla, hayattan kopuk olarak mı geçiyor? Endüstri mühendisinin savunma sanayinde çalışma imkanı nedir? Yok dediler ama bi kaç şirketin yaz stajına baktım azımsanmayacak kadar endüstri mühendisi staja alınmış. Kısaca yardımınıza ihtiyacım var.

Not: hangisine ilgin varsa onu yaz demeyin. Özel bir ilgim ikisine de yok. Mühendis olmak istiyorum ama ee tutmazsa ne olmak istiyorum bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 5 Temmuz 2013; 15:29:59 >

• Yukarı
  • Hiç bir fikri olan bana yardım etcek kimse yok mu
  • son kez yukarı
  • takip
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    e.e'de seni cezbeden ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

e.e'de seni cezbeden ne var?

Savunma sanayinde çalışmak istiyorum. Odtu ee aselsanin arka bahcesi diyorlar. Beni cezbeden bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    savunma sanayinde çalışmak herhangi bir yerde çalışmaktan farkı nedir?
  • quote:

savunma sanayinde çalışmak herhangi bir yerde çalışmaktan farkı nedir?

Kimi doktor olmak isteyen hayat kurtarmak icin, insanlara yardim icin gider. Bende ulke savunmasina biraz katkimin olmasini istiyorum. Ayrica maaslarinda doyurucu oldugu hepimizce bilinen bir sey

• O okul olmuyorsa sonraki sıraya sonraki okulun ee'sini yaz.
    Bence yanlış tercih yapıyor birçok kişi.
    Önce hayatının mesleğine karar verip ardından bölüm değil okul seçimi yapılmalı diye düşünüyorum.

Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Tercih dönemi sınav döneminden daha zormuş ben bunu anladım.
  • Endustri

ENDÜSTRİ VE BİLGİSAYAR HANGİ ÜNİVERSİTELERDE TUTUYOR
  • quote:

boğaziçi hariç hepsi tutuyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

Odtü Endüstri tek tercihim olurdu.. sonra kral sensin

şimdi sen bana bir akıl ver hocam: 9k'dayım. itü'de endüstri bilgisayar tutumuyo. ben de bu ikisi dışında inşaat makine uçak yazmicam. sence mimarlık yazsam hayatımı bok etmiş olur muyum? el işlerinden bıkmıştım dişte orayı bırakmıştım. puanım yetmediği için itü'de başka bölüm yok bana.. hani illaki mimar olarak mezun olurum gibi geliyo..

bir de bahçeşehir'de endüstri var tamburslu.. bir de galatasaray bilgisayar( ama eğitim fransızca okul acayip zor dedi okuyan biri )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

Odtü Endüstri tek tercihim olurdu.. sonra kral sensin

şimdi sen bana bir akıl ver hocam: 9k'dayım. itü'de endüstri bilgisayar tutumuyo. ben de bu ikisi dışında inşaat makine uçak yazmicam. sence mimarlık yazsam hayatımı bok etmiş olur muyum? el işlerinden bıkmıştım dişte orayı bırakmıştım. puanım yetmediği için itü'de başka bölüm yok bana.. hani illaki mimar olarak mezun olurum gibi geliyo..

bir de bahçeşehir'de endüstri var tamburslu.. bir de galatasaray bilgisayar( ama eğitim fransızca okul acayip zor dedi okuyan biri )

Hocam 9k olsam odtü makine ve havacılık yazardım. hangisi tutarsa artık. Galiba fizik istemiyordun değil mi? o yüzden yazmıyorsun. Mimarlık hakkında bir bilgim yok ama bir arkadaşım itü endüstriyi kazanamadı itü işletme müh'e geçmişti. Oradan endüstriye geçiş yapmak istemişti beceremedi. Bilkent %50 endüstri falan baktın mı?
    itü işletme mühendisliğinin hem ingilizcesi hem türkçesi var. Türkçesine girersin bence istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 12 Temmuz 2013; 22:52:31 >

• up!
  • Bence İTÜ makina yaz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.