Şimdi Ara

Endüstri mühendisliğini bırakıp veterinerlik okumak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede hayvan çok olduğu için işsiz kalmazsın doğru seçim bnce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ghostomer G kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam Allah razı olsun. Tesadüfe bakın :) hangi sektörde çalışıyosunuz acaba ne üzerine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Sahipli sahipsiz hepsiyle uğraşmak istiyorum :)

• BisikletJantı B kullanıcısına yanıt
    Sevmediğim bir şey olunca, istesen de yapamazsin. Otur ÖSS çalışmaya basla bir yandan da. Belki AÖF okurken kazanırsan, en azından aldigin dersleri saydirir, 1 sene boşuna DGS kasmazsin.

• SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Şuan ki hedefim bu. Ailevi sıkıntıları da halledersem tamamen buna yönelmeyi düşünüyorum :)

Habersiz yap dicem de babanın tepkisi sonradan ne olur bilmiyorum kötü ornek olmayım şimdi :D

• SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Kavga dövüşe kadar yolu var hocam anlayışlı bi adam değil aman diyim 😁😁

Ben tekstil sektöründeydim bu hafta elektronik sektörüne geçtim. Planlama üzerine çalışıyorum. Seviyor muyum diye sorsan seviyorum diyemem. Buna da şükür diyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şükür hocam hiç yoktan iyidir Allah bol kazanç versin :) İstanbulda bi firmada mısınız?

Amin inşallah Allah utandırmasın. Aynen hocam İstanbul'dayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İstanbulda hangi firma hocam özelden konuşma şansımız var mı bi staj muhabbetim var da 🙄

• Hell March 91 H kullanıcısına yanıt
    İlgi meselesi hocam. Siz ruhsal sıkıntılar çekmişsiniz bense ailevi sıkıntılar çektim, çekiyorum ve çekmeye de devam edicem. Yani İstanbuldaysanız oturup sizle tanışmak muhabbet etmek isterim. Belki birbirimize yardımcı olabiliriz. Ama gerçekten yapamıyorum. Yani problem bendedir hocadadır okuldadır bölümdedir bunları çok kurcalama ihtiyacı hissetmiyorum. Ki kurcaladım ama sonuca bakıyorum. Sonuç olarak yapamıyorum. Tembelliğimi attım üstümden sabah erkenden kalkıp dersime gidiyorum en öne oturuyorum akşam 7 ye kadar dersimi dinliyorum çıkıyorum evime gidiyorum. Ama sonuç? Yine yapamadım. Üstelik haftasonu dahil haftanın 6 günü gidiyorum yaz okuluna :) ama hani her insanın vardır ya bi hayali ya da hobisi. Ulan para çok kazanmasam da olur yeter ki şunu yapayım diye. Hatta hiç kazanmasam da olur. Ama veterinerlik benim gözümde şu an bu konumda. Belki kendi köpeğimden dolayı belki hayvanları çok sevmemden dolayı bilmiyorum. Ama içten içe diyorum ki ulan uğur be çok para kazanmasan da olur yeter ki bu dilsiz varlıklara can ol şifa ol yeter :) belki çok salakça bişeyin peşinde koşuyorum. Ama şu an bunu yapmak istiyorum. umarım kendimi anlatabilmişimdir. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Her türlü olumlu olumsuz fikirlere ve eleştirilerinize açığım.

• Hakli olabilirsiniz belki oyle belki de en basindan hic sayisal zekaya yatkinligim yoktu ben ustune gittim. Ustune gidince de boyle patladim. Bunlarda kafamda dolasan ihtimaller dahilinde. Tek bildigim belki israr ediyor olucam ama muhendisligin bana gore olmadigi :) tekrardan tesekkur ederim benimle tartistiginiz bana yol gosterdiginiz icin.

• 1.si veterinerlik degil veteriner hekimligi,
    2.si bu meslek suan hukumet politikasi olarak itin seyine sokulan bir meslek,
    3.su mantar gibi heryere veteriner fakultesi aciliyor, yakin zamanda piyasada yuzbinlerce issiz veteriner hekim olacak,
    4.su ben veteriner hekim olacagim diyen birisi ankara istanbul bursa disinda bir yeri okumamali, aksi taktirde firmalar sizi yarim yamalak gordugunuz egitimle kukla yapar farkinda olmazsiniz. Yani her fakulte bir degildir.
    5.si Azicik kendini dusunuyorsan endustriyi secersin,
    6.si bu nasihatlerimide babandan duyamazsin cunki sana aci tecrubelerimi soyluyorum

• Eğer girdiğiniz seneki sıralamanız veterinerliğe yetiyorsa merkezi yatay geçiş yapabilirsiniz

• Bunu hic dusunmemistim bi bakayim hocam tesekkurler.

• Girdigim senenin veterinerlik puanlarina bakmam gerekiyor degil mi? Yoksa guncel puanlar mi?

Girdiğiniz sene

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.