Şimdi Ara

Endüstriyel Tasarımcı için i7 x750H'lı notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam forumun değerli üyeleri. Endüstriyel tasarım 3.sınıf öğrencisiyim ve yeni bir bilgisayar ihtiyacım var. 3 sene çok rahat götürebilecek bir 15.6" notebook arıyorum. Ağırlıklı olarak Adobe CC programları, CAD programları ve render alma programları kullanılacak. Bundan dolayı mutlaka i7 8750H veya 9750H olması tarafındayım. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama ara sıra şöyle tadını çıkararak oyun oynayayım dersem de üzmesin yeter. Tabi mutlaka en azından bir 128GB SSD'de şart. (MAKSİMUM FİYAT SINIRIM 6000 LİRA VE 1-2 GÜN İÇİNDE ALACAĞIM)

Benim hedef tahtasına koyduğum iki notebook var. Monster Abra A5 V16.2.1 ve Dell Gaming G315 Fiyatları neredeyse aynı. Siz hangisini önerirsiniz? Başka notebook önerilerine de açığım.

www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V16.2.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V16-2-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo99 -- 1 Mayıs 2019; 14:44:41 >

• Monster markasını uygun fiyat yüksek ozellik olduğu için tercih ederdik. Temiz bakarsan 3 yıl gider malzeme kalitesi pek iyi olmadığı için nazik davranman gerekir.
    Dell bu konuda kendini kanıtlamış bir firma. Gtx 1050ti ve 1050 arasında çok fark var. Kullanacağın programlarda işlemciden dolayi aman aman fark gormezsin ama ekran kartından dolayi kesin görürsün. Benim naçizane tavsiyem DELL den yana. Okulu bitirir 6-7 yıl bile kullanırsin. Meslek sahibi olduğunda projelerini masaüstü bilgisayarda yapip Notebookda da sunumu yaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.