Şimdi Ara

Energizer Usb Şarj Cihazı - Tekrar %66 İndirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
14.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün güzelde şarj ederken illa bilgisayar açık olucak o kısım kötü
  • kargoyu beleşe getirmek için ne yapmamız lazım ya ???
  • En az 4 yıllık bir DELL laptop üzerinde 1 ay kulandım. Hem de 12" küçük modellerden, Centrino işlemcili eski serilerden. Hiç bir şey olmadı. Sıkıntı çıkmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: tracy

bende tam pil alacaktım iyi oldu bu..
    ben notebook da kullanacağım..bunların anakartı daha hassas oluyor bi zararı olur mu acaba?
  • Benim P45 anakartlı bilgisayarda, bilgisayar kapalı iken bile USB portlarda enerji oluyor hocam. Bilgisayarı kapat dediğimde bile şarj etmeye devam ediyor. Yeter ki kasa elektrik kablosu takılı olsun. Anakartım ASUS P5Q Pro.

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

ürün güzelde şarj ederken illa bilgisayar açık olucak o kısım kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇakırEfe

Benim P45 anakartlı bilgisayarda, bilgisayar kapalı iken bile USB portlarda enerji oluyor hocam. Bilgisayarı kapat dediğimde bile şarj etmeye devam ediyor. Yeter ki kasa elektrik kablosu takılı olsun. Anakartım ASUS P5Q Pro.

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

ürün güzelde şarj ederken illa bilgisayar açık olucak o kısım kötü

yeni boardların çoğunda böyle
  • PC kapalıyken bile USB portun çalışması bir taraftan iyi, bir taraftan kötü ama...
    Kasaya taktığınız harici USB 2.5" diski sökmek zorunda kalıyorsunuz. Kasa kapalıyken bile harici disk 7 gün 24 saat çalışıyor.
  • benim prizin açma kapama mandalı var, düğmesinden kapatıyorum zaten ne olur, ne olmaz diye
  • yav arkadaşlar ihtiyacım vardı tamda cuma günü aldım hala göndermedi bu deyuzlar hep böyle yapıyorlar tedarik sürecinde diyor bende kızdım kardeşim hem indirimde diyorsunuz mala saldırtıyorsunuz hemde mal stokda yok bu nasıl iş dedim robot gibi yazmışlar yine hb'nin bu şeyini hiç sevmiyorum bazen böyle yapıyorlar hatta çoğu kez deli ediyorlar malı alıpta eline ulaşanlara kaç günde ulaştı
  • ewet tedarik sürecinde ama süper hılı gönderi yazmıyorsa ben pek bulaşmıyorum.
    muhtemelen belli bir adete ulaşınca toplusa tedarik edecekler. yoksa istanbuldayız ne bu uzaydanmı geliyor. tedarik ettikleri yer de istanbuldadır.
  • içine edyim ben böyle işin daha öncede aerocool dcc c1200 işlemci sğutucusu aldım indirmde gözüküyordu ki ne indirimi her yerde aynı fiyatdı aynı gün gönderdiler buda elimize geçerse iyidir
  • BEN C.TESİ SİPARİŞ VERMİŞTİM PERŞEMBE ELİME ULASMISTI (HIZLI GONDERI DEGILDI)
  • yine mesaj yazdım telefonunuz yok dedim kızdım birazda iptal edeceğim 4 gün oldu yok yarın 5 gün olacak bu ottan ... iş için 1 haftamı bekleyeceğim anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: aztebessum

BEN C.TESİ SİPARİŞ VERMİŞTİM PERŞEMBE ELİME ULASMISTI (HIZLI GONDERI DEGILDI)

başlığı değiştirsen artık kardeş..:)
  • Benimde siparişim hala tedarik aşamasında. Dua edelimde bu hafta kargoya versinler.
  • Arkadaşlar bu kalem piller şu kalın olanlardan mı yoksa ince kumanda pili mi?
  • Microsoft Kablosuz Mouse 3000 ve Sony Digital Fotoğraf Makinesi kullanıyorum ikisinin de pilleri kalın kalem pil.... Bi de başka marka pillerin şarjında problem olur mu?
  • @hasangeckaldi
    makine ile gelenler ince kumanda pili..
    bu makine ile hem kalın hem ince kalem pilleri şarj edebilirsin.
    başka marka pilleri de tabii ki şarj edebilirsin...
  • Arkadaşlar acaba kaç tane pil şarj ediyor 1 mi 2 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

Arkadaşlar acaba kaç tane pil şarj ediyor 1 mi 2 mi?

normalde çok ucuz olduğu için 2 ayrı kanal yokur diye düşünmüştüm ama alan bir arkadaş tek pili şarj ediyor demiş. normal şartlarda 2' şer 2'şer eder diye beklerdim. 2 pil yuvası var cihazın.
  • bence çok güçlü bir saj aletiniz yoksa 850mAh AAA pilde gayet yeterli bir rakam zaten enbüyüğü 1100mAh yaklaşık 3 yıldır Camelion Slim sarj aleti kullanıyorum bende gören arkadaşlarda mutlaka alıyorlar bu cihaz cidden çok güzel içinde kullanmadığım marka pil neredeyse kalmadı Camelion,Cfl,Lexus,Gp,Cp,Sony,Kodak,Mikron vs normalde 2500mAh Camelion AA pili 2saatte full sarj edip yüzlerce fotoğraf çektiren makineye Sony 3300mAh AA orjinal şarjlı pili takınca 30dakikaya kalmadan dolduruyor daha doğrusu doldurduğunu zannediyor makineden doldurduğumuz 1800mAh Gp pil bile 150den fazla fotoyu rahat rahat çekerken şuanda kadar sonyde 50yi geçemedim bu yüzden kaldırdım ve kullanmıyorum bunları bence alırken sarj cihazınız ve pillerin uyumlu olmasına özelliklede aynı marka olmasına dikkatedin mesela Camelion markalı şarj cihazında 2500lük Camelion pilleri 3 ay hiç kullanmasam 3ay sonra taktığımda tekrar verimli olarak kullanabiliyorum kodak 2300 Aa pilleride gayet iyi 3 aya kadar verimli oluyor çünkü full doluyorlar mp3 çalar için kullandığım 1000mAh Gp AAA pillerindede durum aynı 850lik pillerle arasında çok az verim farkı oluyor sebebiyse makinenin pilleri kaldıramıyor olması o yüzden illa çok yüksek amper çok güç diyorsanız paraya kıyıp ona göre güçlü makine almak lazım bence güçlü pilden ziyade şarj makinenize uyumlu pil kullanın amper olayınıda çok abartmamak lazım çok aşırı düşük Ni-Cd olmadığı sürece sorun yok nerdenmi biliyorum yıllardır elektronik işiyle uğraşan bir arkadaşımın dükkanı var onun sayesinde bu tür ürünleri rahatça inceleyebiliyorum bu arada 9.90dan 3tane energizer sipariş verdim cidden çok uygun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.