Şimdi Ara

Energizer Usb Şarj Cihazı - Tekrar %66 İndirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
14.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hypericum

@keleminabi
    @TWiST_oF_FaCe

Hepsiburada'nın Yurtiçi kargo ile anlaşması var. Önce müşteri hizmetleri sayfasından aldığınız malın faturasını buluyorsunuz ve sonra sorununu yazıp gönderiyorsunuz. Sonra onlar size bir onay kodu gönderiyor ve siz de bu onay kodunu da ürünün üstüne bir kağıda yazarak Yurtiçi ile karşı ödemeli olarak Hepsiburada'ya yolluyorsunuz. Bir iki hafta sonra ürünü sorunsuz olarak size geri gönderyorlar
    Bence hiç beklemeyin yapın

Benimkinde sorun yok ki. Pil eski ise pil bozuk diyor sorun bu sadece. Yeni pilleri pekala şarj ediyor. Yani pil seçiyor. Bu arıza sayılmaz ki gönderdiğinde geri servis takar yeni pili sorunsız çalışır cihaz.

Ha bozuk dediği pili temas sız yapıp yeniden birkaç kez temaslandırdınmı sarj etmeye başlıyor. pil hakketen gidik değilse.

Pekipil seçtiği nerden çıktı derseniz onun bozuk dediği pili annsman powerline 5 çatır çatır sarj ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 9 Aralık 2009; 20:06:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yawan

kaçırmış alamamıştım. hemen atladım topiğe ama fıss. niye boşa heyecanladırıyorsunuz kardeşiiiimm

piyasa da 10-15tl arasına satılıyor zaten bimekste şu an 12tl..hb'de de kargo dahil 15tl civarına geliyordu
  • hiç kullanışlı değil kesinlikle almayın bazen şarz etmiyor oynamak gerekiyor pillerle
  • Aldığınız malın iki sene garantisi olmak zorunda. Siz göndermeyi deneyin bi, olmazsa Energizer distribitör firmayla bile görüşebilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe
    quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum
    @keleminabi
    @TWiST_oF_FaCe
    Hepsiburada'nın Yurtiçi kargo ile anlaşması var. Önce müşteri hizmetleri sayfasından aldığınız malın faturasını buluyorsunuz ve sonra sorununu yazıp gönderiyorsunuz. Sonra onlar size bir onay kodu gönderiyor ve siz de bu onay kodunu da ürünün üstüne bir kağıda yazarak Yurtiçi ile karşı ödemeli olarak Hepsiburada'ya yolluyorsunuz. Bir iki hafta sonra ürünü sorunsuz olarak size geri gönderyorlar
    Bence hiç beklemeyin yapın

dostum saol cevabın için ama bilmiyordum bunu. çok geç sanırım.
    ben alalı 2 ay oldu neredeyse..
    sınırı kaç gün acaba bunun..

• Heyecan yaptiriyorsunuz adama. Tarih olayi bu kadar onemli olan Sicak Firsatlar bolumunde lutfen konu hortlatmayiniz :)
  • Bendede sorun var ama yazılımsal sanırım. Pilleri taktığımda 2 side şarj oluyor fakat bilgisayarda "bad battery" uyarısı oluyor pilleri çıkarıp aynı yerlere bidaha takıyosun mesela pilleri şarj ediyo gösteriyo ve bitiş süresini bile hesaplıyor. Ama bencede ürünlerde genel olarak bir sorun varki bu kadar ucuza sattılar. Ama kaliteli şarj cihazı isteyenlere bipekkan üstadın önerdiği ataba 908 i öneririm. Kullanıyorum ve çok memnunum...

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_58/tm.htm
  • Aynen AT-908

quote:

Orijinalden alıntı: Raven254

Bendede sorun var ama yazılımsal sanırım. Pilleri taktığımda 2 side şarj oluyor fakat bilgisayarda "bad battery" uyarısı oluyor pilleri çıkarıp aynı yerlere bidaha takıyosun mesela pilleri şarj ediyo gösteriyo ve bitiş süresini bile hesaplıyor. Ama bencede ürünlerde genel olarak bir sorun varki bu kadar ucuza sattılar. Ama kaliteli şarj cihazı isteyenlere bipekkan üstadın önerdiği ataba 908 i öneririm. Kullanıyorum ve çok memnunum...

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_58/tm.htm

• Yazılımı linki verebilirmisiniz eskisi ölmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Yazılımı linki verebilirmisiniz eskisi ölmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında almıştım bu ürünü ama o zaman yazılımı güvenli değildi.Bilgisayarda açık ve tehdit oluşturduğu için kaldırılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Yazılımı linki verebilirmisiniz eskisi ölmüş.

Naptın hocam, 3-4 yıllık konuyu hortlatmışsın
  • yahu hortlatmayın şu konuları yahu hz. google diye bişe var ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.