Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. 1 adet sipariş verdim. Ama dayanamadım tabi yanında bişeyler daha alıyım dedim el yayıyla kapı barfikside sipariş verdim bakalım nasıl çıkıcaklar.
Normal fiyatı 24 tlmiş, ürün bimekste 15 tl çok sıcak değil yani.
hocam neden sıcak değiLmişki?24TL oLan ürünü 5TL yemi vemesini bekLiyorsun ?
KDV+kargo ları sayarsak 2 firma arasında 3 tl fark var sadece, onu belirttim. Yani abartılcak kadar sıcak fırsat değil, hb fiyatları şişirip indirim yapıyor sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: Bucephalas
quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
KDV+kargo ları sayarsak 2 firma arasında 3 tl fark var sadece, onu belirttim. Yani abartılcak kadar sıcak fırsat değil, hb fiyatları şişirip indirim yapıyor sadece.
Alıntıları Göster
Hepsiburada da böyle fiyatları yüksek gösterip indirim yapma olayına mı girdi şimdi? yuh diyorum ya bimeks bile 14 liraya satıyor. ayıp kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: yigit+
Hepsiburada da böyle fiyatları yüksek gösterip indirim yapma olayına mı girdi şimdi? yuh diyorum ya bimeks bile 14 liraya satıyor. ayıp kardeşim.
Alıntıları Göster
sıcak fırsat işte daha ne olsun siparişin varsa yanında 1 tanede bundan verirsin kargo parası olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
sıcak fırsat işte daha ne olsun siparişin varsa yanında 1 tanede bundan verirsin kargo parası olmaz
Alıntıları Göster
süper fiyatmış gerçekten
pilleriyle beraber.. ah şu kargo parası olmasa
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
süper fiyatmış gerçekten
pilleriyle beraber.. ah şu kargo parası olmasa
Alıntıları Göster
Fiyat fena değil de pilleri tutmadım, 850 mAh cidden yetersiz, 2-3 sene önce aldığım AAA piller bile 1000-1100 mAh. En azından 1000 mAh olsaydı bari.
quote:
Orijinalden alıntı: Dallamos
Fiyat fena değil de pilleri tutmadım, 850 mAh cidden yetersiz, 2-3 sene önce aldığım AAA piller bile 1000-1100 mAh. En azından 1000 mAh olsaydı bari.
Alıntıları Göster
Kaçırdık az önce başka ürün sipariş verdim. Görsem bunuda eklerdim.
quote:
Orijinalden alıntı: storm
Kaçırdık az önce başka ürün sipariş verdim. Görsem bunuda eklerdim.
İptal et bir daha sipariş ver.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
quote:
Bimeks'te kargoyla alırsak 10 TL kargo ücreti var. Mağazaya git-gel yol parası da aynı kapıya çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: CAGLARRR
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Pillerinizi usbden şarj ederseniz tam verim alamazsınız, duvardan şarj her zaman daha iyidir.