Şimdi Ara

Energizer Usb Şarj Cihazı - Tekrar %66 İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
14.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda siparişim geldi. 900 mah AAA olmak üzere iki adet pil var. Gayet kaliteli bir cihaz hemen şarj ettim. Vx Nano mouse için almışdım hem şarj derdinden kurtuldum hemde pil derdinden. Topu topu 10tl ye iki problemde halloldu. Siparişim bir hafta sonra ancak gelebildi. HB ye Düşük fiyat içinde Daha önceden aldığım kapasitesi yüksek AA pillerim vardı şarj cihazımın adaptör fişi kaybolduğu için şarj edemiyordum. Anlıyacağınız bir taşla üç kuş vurmuş oldum. Bu aleti desktop pc de kullanacağım, herkese tavsiye ederim.

Yeni fark ettiğim bir özellik ise usb girişin çantada taşırken laptopa zarar vermemesi için altında haznesinin bulunması. Pilleri şarj ederken yeşil ışık yanıp söndüğü sürece şarja devam ediyor. Sürekli yandığı zaman ise şarj bitmiş oluyor. Bu güzel ürünü haber verdiği için başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 7 Ağustos 2009; 14:56:33 >

• Pc'de kullanmak için programı var onu çektim az önce linkini vereyim. Alttaki linkden çekebilirsiniz.
    http://www.usbcharger.eu/
  • benimki de az önce geldi.
    10 liraya kaliteli 2 adet pil+şarj cihazı+usb avantajını aldığım için mutluyum.
  • sipariş verdim 3 gundur tedarik ediliyor diyo
  • Yok mu 4 AA veren kaliteli bir şarj cihazı fırsatı. Bizi de düşünün
  • Az önce hediye çeklerime baktığımda 10tl hediye çeki gördüm HB siparişi geç gönderdiği için 10tl çek vermiş sanırım, 1 ay geçerlilik süresi var. Siparişi bugün gelen diğer arkadaşlarda durum nasıl?
  • kampanya devam ediyor...
  • kesinlikle sıcak fırsat
  • AA pil kampanyası gerekiyor bana ya
  • Alet biraz garip çalışıyor, pilleri doğru takmama rağmen şarj edemedim.. Desteklediği pilleri takmama rağmen şarj etmedi energizer takınca 2 dk sonra hata veriyor ama şarj olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 22 Ağustos 2009; 1:51:14 >
  • Aletin şarjında bir problem var gerçekten. Kalan şarj süresini gösterdiği ekranla uyumlu gitmiyor şarj süresi. Tamam doldu diyerek ışığı sürekli yanınca pillerin şarj olmadığı görülüyor. Kısaca 10 liraya pilleri almış oldum gerçi onuda geç gönderdiği için 10tl çek hediye etmişti hb. Yeni bir şarj aleti almam lazım.
  • Sizi böyle alalım :

http://urun.gittigidiyor.com/2xPHILIPS-2450mAh-SARJLI-PIL-ACILMAMIS-PAKETINDE_W0QQidZZ20225887

(Tabii fiyat bu olmayacak )

quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

AA pil kampanyası gerekiyor bana ya
  • Konuyu hortlattım kusura bakmayın. Sormak istediğim bu ürünü alıp da memnun olan var mı? Bu ürünle pilleri şarj edip kullanabilmiş değilim. Kimseden ses çıkmadığından merak ettim, sorunlu şarj ünitesi mi düştü bana acaba?
  • Pil seçiyor cihaz, pil yeni değilse hemen pil arızalı hatası veriyor ve şarj etmiyor.
    hata oluştuğunda tekrar tekrar başlatılırsa bazen şarj yaptırmak mümkün oluyor.
    tek pilde pilin yeri de önemli sadece bir yuvada şarj yapıyor diğerine takınca sarj başlamıyor.
    sadece nimh pille denedim. Nicd denemedim.
  • walla bende hiç iki pil birden şarj edemedim.
    kanalın biri bozuk galiba. beraberinde gelen orjinal pilleri kullanıyorum.
    mecburen teker teker şarj ediyorum.
    HB' nin bize kazığı oldu bu. bir daha atlamam böyle..
  • bi an kampanyayı tekrarladılar sandım :) ben de almıştım bu üründen, eski ve kalitesiz pilleri şarj etmiyor onun dışında hem kendi pillerini hem de panasonic pillerimi şarj ediyor 2 kanalda birden. Sizinkiler arızalı olabilir, bende sorun yok. Her halikarda pil parasına pil + şarj cihazı aldık kazık değil bence gayet uygun bir fırsattı.
  • Yazdıklarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bende de ikisini birden takınca nedense hep diğerini şarj edemediğini söylüyordu. Konuyu hortlatmadan önce şarj cihazını gözden çıkardığım için vidalarını çıkarıp beş parçasına kadar her şeyini söktüm. Eletrik işlerinden anlamam fakat belki kısa devre yapan bir şeyler veya temassızlık vardır diyerek parçaları kontrol ettim. Pil temasını sağlayan metal desteklerini biraz daha sertleştirip tekrar taktığımda aletteki sorun yok oldu. Pillerin her ikiside şarj olduyor artık. Şarjdan pilleri çıkardığımda gayet iyi ısınmışlardı. Oh bee.

Edit: Söktüğümde dört değil beş parça oldu. Beşinci AA veya AAA genişliğini ayarlayan ufak aparatı saymamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 9 Aralık 2009; 1:18:47 >

• kaçırmış alamamıştım. hemen atladım topiğe ama fıss. niye boşa heyecanladırıyorsunuz kardeşiiiimm
  • @keleminabi
    @TWiST_oF_FaCe

Hepsiburada'nın Yurtiçi kargo ile anlaşması var. Önce müşteri hizmetleri sayfasından aldığınız malın faturasını buluyorsunuz ve sonra sorununu yazıp gönderiyorsunuz. Sonra onlar size bir onay kodu gönderiyor ve siz de bu onay kodunu da ürünün üstüne bir kağıda yazarak Yurtiçi ile karşı ödemeli olarak Hepsiburada'ya yolluyorsunuz. Bir iki hafta sonra ürünü sorunsuz olarak size geri gönderyorlar
    Bence hiç beklemeyin yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

@keleminabi
    @TWiST_oF_FaCe

Hepsiburada'nın Yurtiçi kargo ile anlaşması var. Önce müşteri hizmetleri sayfasından aldığınız malın faturasını buluyorsunuz ve sonra sorununu yazıp gönderiyorsunuz. Sonra onlar size bir onay kodu gönderiyor ve siz de bu onay kodunu da ürünün üstüne bir kağıda yazarak Yurtiçi ile karşı ödemeli olarak Hepsiburada'ya yolluyorsunuz. Bir iki hafta sonra ürünü sorunsuz olarak size geri gönderyorlar
    Bence hiç beklemeyin yapın

dostum saol cevabın için ama bilmiyordum bunu. çok geç sanırım.
    ben alalı 2 ay oldu neredeyse..
    sınırı kaç gün acaba bunun..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.