Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Enflasyon %25'i aştı! ve ' Enflasyonla Topyekün Mücadele ' olmasına rağmen yine arttı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
10.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Bizim kapı gibi reisimiz var, dediklerin senaryodan ibaret, 2023 te norveç gibi olacaz reisin izniyle

Alıntıları Göster
    Rabbim'den 2023 yılında Norveç gibi olmamızı niyaz ediyor ve sözlerimi yüksek enflasyon ve gelir dağılımındaki adaletsizlik ile bitiriyorum.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kalın sağlıcakla..

• Equris kullanıcısına yanıt
    Tüm yetki bizde falan değil. Şu an ülkeyi ABD ve derin devlet yönetiyor. Başkanlık sistemiyle bir kısmını geri aldık. Ama daha iş bitmedi. Yerel seçimler bunlara son darbe olacak. Küresel müesses nizamın kurucuları yerel seçimlerin iktidar aleyhine olması için her şeyi deniyor. Ancak bu aziz millet yine oynanan oyunları görecek ve 16 yıldır olduğu gibi istikrar ve kalkınmanın tek adresi olan Ak Parti'de birleşecek.
    Unutmayın göklerden gelen bir karar vardır.
  • Bu büyük oyunun türü ne arkadaşlar?

fps-tps-rpg?

İmzamdaki sistemle umarım iyi performans alırım.Reis sayesinde iyi optimize gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Rabbim'den 2023 yılında Norveç gibi olmamızı niyaz ediyor ve sözlerimi yüksek enflasyon ve gelir dağılımındaki adaletsizlik ile bitiriyorum.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kalın sağlıcakla..

Alıntıları Göster
    Sen dalganı geç, reis 2023 te bu ülkeyi uçuracak, çöpçü bile passat alacak 4+1 ev satın alabilecek

Bizim reisimize güvenimiz tam o herşeyi halledecek, eski Türkiye bitti yeni Türkiyede yaşıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Equris kullanıcısına yanıt
    pörtlek göz'ün yarım kalan peçetesini yersen dolar düşer merak etme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Yazık kimin çocuğuysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Demokritos

Yazık kimin çocuğuysa.
    Kendisinin ne olduğu belirsiz.Kimine göre aktroll kimine göre ise aklınca aktrolleri trollüyor..Yazık boşverin kendi halinde bırakıp blok atıp geçin.
  • yaw bari 24,99 olacak şekilde ayarlayın da en azından psikolojik 25 değeri aşılmasın.
    insan arkadaşına bile güvenemiyor bu devirde.
  • Hesaplarımı bilgisayarda düzenli tutarım. Lüks harcamaları geçiyorum, örneğin market alışverişi için ortalama yüzde 45 bir artış var. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu rakamlar.

• O enflasyon gerçeği yansıtmıyor. Doların uçtuğu zamanlarda çok yanlış bir politika olarak karşılıksız para basıldı,indirmek adına. Zaten çarşıya pazara çıkan, az araştırma yapan anlayabilir bunu. Fiyatlar uçuk ama enflasyon %25? Yersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Tüm yetki bizde falan değil. Şu an ülkeyi ABD ve derin devlet yönetiyor. Başkanlık sistemiyle bir kısmını geri aldık. Ama daha iş bitmedi. Yerel seçimler bunlara son darbe olacak. Küresel müesses nizamın kurucuları yerel seçimlerin iktidar aleyhine olması için her şeyi deniyor. Ancak bu aziz millet yine oynanan oyunları görecek ve 16 yıldır olduğu gibi istikrar ve kalkınmanın tek adresi olan Ak Parti'de birleşecek.
    Ne kadar maaş alıyorsun ?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Aldığımın 2 katını teklif edersen söylerim.
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    O kadar çıkmaz maalesef
  • geldi yine ekonomi profesörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

E hani Türkiye omzundaki yüklerden 15 Temmuzda kurtulmuş ve artık bağımsız olmuştu?

Hani bizle 16 Nisan 2017'deki Referandumdan EVET çıkarsa Dolar 3tl'nin altına düşecekti? Ve dış mihraklar bize kafa tutamayacaktı?

Hem bize kafa tutuyorlar, hem rahibi geri alıyorlar. Bizide bir başımıza nur topu gibi bir ekonomik kriz ile başbaşa bırakıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Bu büyük oyunun türü ne arkadaşlar?

fps-tps-rpg?

İmzamdaki sistemle umarım iyi performans alırım.Reis sayesinde iyi optimize gelecektir.
    Oyun sanal gerçeklik hocam.

Kafanızda düşman yaratıyorsunuz ve onlarla çarpışıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Sen dalganı geç, reis 2023 te bu ülkeyi uçuracak, çöpçü bile passat alacak 4+1 ev satın alabilecek

Bizim reisimize güvenimiz tam o herşeyi halledecek, eski Türkiye bitti yeni Türkiyede yaşıyoruz

Alıntıları Göster
    Ben dalga geçmiyorum eğer bu kafa ile devam edersek varacağımız yeri söylüyorum.

Umarım sizin dediğiniz gibi olur ve bu toplum refaha ulaşır. AKP'nin 2023 hedeflerine bakın.

2013 yılında yayınladıkları 2023 hedeflerini tutturmamız imkansız şuan. İnş 2013'ten geride olmayız tek temennim o.

Cidden 2023'te GSYH olarak yani Milli Değer olarak 2013'ten geri olma ihtimalimiz var bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

pörtlek göz'ün yarım kalan peçetesini yersen dolar düşer merak etme
    Ne demek istediğinizi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE44A8738

yaw bari 24,99 olacak şekilde ayarlayın da en azından psikolojik 25 değeri aşılmasın.
    insan arkadaşına bile güvenemiyor bu devirde.
    Toplum olarak maalesef eğitim seviyesi düşük yöneticiler ve halka sahip olduğumuz için birde üstüne dini takıntılar girince faiz bir fobi olarak karşımıza çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

Hesaplarımı bilgisayarda düzenli tutarım. Lüks harcamaları geçiyorum, örneğin market alışverişi için ortalama yüzde 45 bir artış var. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu rakamlar.
    400 civarında ürünler hesaba katılıp enflasyon hesaplanıyor. Siz genelde gıda, market, konut, giyime para harcıyorsunuz. Bu kalemlerde gerçekleşen enflasyon şehirden şehire ve kişiden kişiye değişebilir ve %40 civarında bile olabilir ortalama enflasyonu.

TÜİK'in rakamlarına göre bile sadece gıdada %30 yıllık enflasyon var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.