|
Bildirim
Yılbaşına kadar enflasyonu düşük gösterip maaşlara az zam yapmak için yapıyorlar bu indirimleri. Yılbaşından sonra her şeye zam gelecek ama maaşlara az zam gelmiş olacak.
|
ormandaki yangını sürahideki su ile söndürmeye çalışmak
|
Yemin ediyorum aynısını yazacaktım. Hatta yıl başından sonra elektriğe ve doğalgaza zam yapacaklarını "Yılbaşına kadar elektriğe ve doğalgaza zam yok" diyerek söylediler...
|
Diyelim ki 22 TL'lik tarifeye yüzde 10 indirim geldi. Ne olur ki 19,8 TL büyük bir fark yok. Ha eğer adsl, vdsl, fiber hizmetlere de indirim gelecekse orda daha yüksek fiyatlı tarifeler olduğundan iyi olabilir. Aslında şu telsiz kullanım bedeline el arsalar daha iyi olmaz mı
|
Böyle bir söylenti dönmüş ki geçen ay Vodafone bazı tarifelerine zam gelmişti. Şimdi yine aynı fiyatına döner.
|
Yurtdışından ülkeye yatırım almaya çalışmak yerine küçük hesaplar peşinde gidilmemeli, Ekononik içine s....mış bunu bir başarı hikayesi olarak servis etmeyin eyyyy donanım haber adminleri.
|
Ahhh dostum aynı fikirdeyim 3 kuruş zam verecekler onun peşine düştüler.
Enflasyon yüksek çıktı diye adamı bile görevden aldılar. Onlar daha çok yesin diye bizim çok çalışmamız lazım daha doyamadılar |
Müşteri hizmetlerini arayıp ben indirim istiyorum diyip size %30-40 indirim yapabiliyorken yeni gelene %10luk indirim tabiki sadece gösteriş.
Dün gratise gittim indirim varmış diye, 2 hafta önce 25 liraya aldığım şampuanı 45 lira yazmışlar sonra 35'e indirmişler. Ve buna benzer fiyatlamalar birçok üründe vardır. Enflasyon ile mücadele ürünlerini bir standa koymuşlar, insanların yılda bir bile almadığı ürünleri seçmişler. Koysana yiyosa diş macunu, şampuan, el kremi. |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|