Şimdi Ara

Enflasyonla mücadele kapsamında internet fiyatlarına ve iletişim hizmetlerine indirim geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak öncülüğünde "Türkiye kazanacak" sloganıyla açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'na ilk olarak Turkcell’in katıldığı haberi gelmişti. Vodafone ve Türk Telekom da kendi paketlerini hazırlıyor.

Yüzde 10 indirim yapılıyor

AA tarafından edinilen bilgiye göre Türk Telekom yıl sonuna kadar açıklayacağı yeni tarifelerde yüzde 10 indirim uygulama kararı alındı. Önümüzdeki haftadan itibaren bu yeni tarifelerin kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Facebook tarihindeki en büyük veri sızıntısı yaşandı

Vodafone Türkiye de bazı tarifelerde yüzde 10 indirim uygulama kararı aldı. Hangi tarifelerde indirim yapılacağı ise yine haftaya açıklanıyor. Bu iki operatörün kampanyalarının yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Turkcell ise program kapsamında internet kotalarını ikiye katlama kararı almıştı. Yıl sonuna kadar Turkcell aboneleri aynı fiyata iki kat daha fazla internet kullanabilecek. Ayrıca BiP, TV+, Dergilik, Fizy ve Lifebox'ta geçerli kotalar da 2 katına çıkarıldı.

• Müşteri hizmetlerini arayıp ben indirim istiyorum diyip size %30-40 indirim yapabiliyorken yeni gelene %10luk indirim tabiki sadece gösteriş.

Dün gratise gittim indirim varmış diye, 2 hafta önce 25 liraya aldığım şampuanı 45 lira yazmışlar sonra 35'e indirmişler. Ve buna benzer fiyatlamalar birçok üründe vardır. Enflasyon ile mücadele ürünlerini bir standa koymuşlar, insanların yılda bir bile almadığı ürünleri seçmişler. Koysana yiyosa diş macunu, şampuan, el kremi.
  • Tamamdır 2019 dolar 2tl ülke kurtuldu

• Diyelim ki 22 TL'lik tarifeye yüzde 10 indirim geldi. Ne olur ki 19,8 TL büyük bir fark yok. Ha eğer adsl, vdsl, fiber hizmetlere de indirim gelecekse orda daha yüksek fiyatlı tarifeler olduğundan iyi olabilir. Aslında şu telsiz kullanım bedeline el arsalar daha iyi olmaz mı

• Sözleşmelerde de indirime gidilecek mi yoksa yeni paketler için mi geçerli olacak?

• Böyle bir söylenti dönmüş ki geçen ay Vodafone bazı tarifelerine zam gelmişti. Şimdi yine aynı fiyatına döner.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TUrkcell 2 ye katlar 3 ay göz boyar

Türk Telekom Vodafone İNDİRİM yapar 12 ay kullandırtabilir
  • Yılbaşına kadar enflasyonu düşük gösterip maaşlara az zam yapmak için yapıyorlar bu indirimleri. Yılbaşından sonra her şeye zam gelecek ama maaşlara az zam gelmiş olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • % 10 bindirim vardır ki %10 indirim oluyordur :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan ya inanmıyorum hep reklam bunlar

• Yeni tarifilere :D Arkadaş zaten yeni tarifenin fiyatını kimse bilmiyor ki.
    Yalakalık, göz boyama, yalan

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    bu yüzden memurlara ve işçilere 6 ayda bir zam yapılır. enflasyon farkı denen bir şey var. Krizlerin %50 si psikolojiktir. halk kriz var deyip ona göre hareket ederse hiç bir ekonomi buna dayanamaz.
  • 1-2 hafta önce Turkcell 5 lira zam yapmıştı oysa.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    25 tl kullandıgım tarifeyi 45 tl yapmış keşke 5 tl zam yapsaydı
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Vay vay.

• Yeni gelecek tarife demek şu an kullanılmayan tarife demek oluyor. Milletin aylardır kullandığı tarifelere indirim yapılmadığı sürece hiçbir mantığı yok. Benim benim 29 liralık tarife 26 olmuyorsa değeri yok benim gözümde.

• Ülkede iğneden ipliğe %50 zam gelmiş şimdi %10 yapsan ne olur yapmasan olur
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Yeni olan herşey daha değerlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ormandaki yangını sürahideki su ile söndürmeye çalışmak

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum aynısını yazacaktım. Hatta yıl başından sonra elektriğe ve doğalgaza zam yapacaklarını "Yılbaşına kadar elektriğe ve doğalgaza zam yok" diyerek söylediler...
  • Müşteri hizmetlerini arayıp ben indirim istiyorum diyip size %30-40 indirim yapabiliyorken yeni gelene %10luk indirim tabiki sadece gösteriş.

Dün gratise gittim indirim varmış diye, 2 hafta önce 25 liraya aldığım şampuanı 45 lira yazmışlar sonra 35'e indirmişler. Ve buna benzer fiyatlamalar birçok üründe vardır. Enflasyon ile mücadele ürünlerini bir standa koymuşlar, insanların yılda bir bile almadığı ürünleri seçmişler. Koysana yiyosa diş macunu, şampuan, el kremi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.