Şimdi Ara

ENGB VE ENUS WOTLK YARDIM LUTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben wow ve wow tbc orj aldım 2 sıde engb fakat su an orjde oynamayı dusunmuyorum malum sınavlar ve okul yaza kadar private oynıyayım dedım ve bi yerden wotlk buldum fakat yukledıkten sonra anladımkı bu enus mus sanırım oyun enusa dondu su an 3.0.0 patch ben sımdı enus mu yoksa engb mı patch yuklıycem nolur cok acıl yardım lazım sımdıden tesekkurler...

• EnGB'nin üstüne EnUS yüklenmez diye biliyorum nasıl yaptın o yüklemeyi ilginç doğrusu ama oyunun EnUS'a döndüğünden eminsen tabiki indireceğin paketler EnUS olmalı.
  • ya engb ler yuklendı sornada bı yerden wotlk in 8 gb lık ıso sunu buldum bunu deamon tools la yaptım normal ınstall felan geldı sora yukledı oynun klosorlerıne bkatım en gblerın hepsı gıtmıs yada ıclerı bosalmıs onun yerıen en uslar gelmıs ve ıclerı doluydu yarın denıycem enus patchlerın ıns olr.
  • Dediğin gibiyse eğer istenilen patchler kesinlikle EnUS olmalı patch yüklemeden önce hata verirse oyuna repair at öyle dene
  • tmm yardım ettigin ve ilgilendıgın ıcın cok saol...
  • benim tbc en us tu ama aldıgım indirdigim wolk engb çıktı.problemsiz yuklendi ve engb oldu oyun

oyunun son hali neyse o yamaları indirip kuracaksın.zaten yanlış indirirsen kurmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.