Şimdi Ara

engelli indirimi araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar %90 engelli için ötv indirimli araç alıcaz elimizde 70-80 bin gibi bir para var aklıma şuan magane 4 acaip yattı ama 70-80 binde megane verilir mi orası var içimden bi ses diyor ki al bi suv araç heryerde beğenilir hem trafikte bi farkı olur falan ama meganeda aşırı hoşuma gidiyor hem bulunduğum ilde serviside var sizce napayım leon var mesela 65e geliyor 105binlik araç kafam aşırı karışık leona 65 verene kdar çekeyim mi bi suv ford kuga falan

• megane beğeniyorsan en fullünü al işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

megane beğeniyorsan en fullünü al işte

bu seferde diyorum ki megane 75 verecegime şöyle heybetli bi suv alayım
  • o zaman kadjar'ın da fiyatlarına bak, bütçeni zorlamıyorsa alınabilir, renault bayisinde test sürüşü yap ikisiyle de
  • Asgari 5 yıl kullanım süreniz olduğundan imkan da el veriyorsa suv tipi araçlar bakmanız daha mantıklı olabilir.Ben nacizane tercih sırasına göre ; Peugeot 3008 , Nissan Qq , Forda Kuga ve Renault Kadjar olarak seçim de bulunurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lass53

Asgari 5 yıl kullanım süreniz olduğundan imkan da el veriyorsa suv tipi araçlar bakmanız daha mantıklı olabilir.Ben nacizane tercih sırasına göre ; Peugeot 3008 , Nissan Qq , Forda Kuga ve Renault Kadjar olarak seçim de bulunurdum.

3008 alıcaktım ilk ama fiyatları aşırı gereksiz arttı belki kuga olabilir
  • hundai tucson yeni kugada efsane olmuş suv alın park sorununuzda yoksa çok keyifli olur ama motor hacmi yüksek olsun tucson güzel araç ama yeni kugada tipi efsane duruyor kadjar yada kaşkai( yazamıyorum ) okadar güzel al benisi olan arabalar değil bence çok gezmiyorsanız ve çok trafik yoksa yaşadığınız yerde tucson ama önceliğiniz ekonomi ise kuga bu iki model çok güzel araçlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.