Bildirim
Engelli raporuyla ford alacağım ama hangi model?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tabiki mondeo ama şöyle bir durum var engelli raporu ile alacağım demişsiniz otomatik vites olması gerekmiyor mu (yanılıyorsam düzeltin)?1.6 tdci mondeonun otomatik seçeneği yok bildiğim kadarıyla.1.5 eb mondeo style powershift ile 1.5tdci focus powershiftin fiyatı yakındır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
otomatik vites zorunluluğu yok. %90 ve üzeri engel olunca zaten kendisi kullanamaz diye her hangi özel bir donanım gerekmiyor. 1.5 dci ps titanium focus ile 1.6 tdci mondeo style arasında 2000tl fark var sadece.yani yok sayılır.birisi titanium ve otomatik ama c sınıfı diğeri style ve düz vites ama d sınıfı araç. karar veremedim. -
Bende 1.5 tdci dizel otomatik focus var.Benim manuel alma şansım olsaydı mondeo'yu kaçırmazdım. -
Neden memnun değil misiniz Focusdan. -
Memnun olmamak değilde mondeo sonuçta bir üst sınıf araç ve sürüşü focusa göre daha çok zevk veriyor, göze daha çok hitap ediyor, malzeme kalitesi focusa göre daha iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X