Şimdi Ara

Engelli raporuyla ford alacağım ama hangi model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Focus 1.5 TDCİ 120PS titanium(2015) ve 1.6 TDCİ mondeo style(2016) nerdeyse aynı fiyata geliyor. siz olsanız hangisini seçerdiniz? ve ya başka alternatifler daha mı mantıklı olurdu?

• Tabiki mondeo ama şöyle bir durum var engelli raporu ile alacağım demişsiniz otomatik vites olması gerekmiyor mu (yanılıyorsam düzeltin)?1.6 tdci mondeonun otomatik seçeneği yok bildiğim kadarıyla.1.5 eb mondeo style powershift ile 1.5tdci focus powershiftin fiyatı yakındır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik vites zorunluluğu yok. %90 ve üzeri engel olunca zaten kendisi kullanamaz diye her hangi özel bir donanım gerekmiyor. 1.5 dci ps titanium focus ile 1.6 tdci mondeo style arasında 2000tl fark var sadece.yani yok sayılır.birisi titanium ve otomatik ama c sınıfı diğeri style ve düz vites ama d sınıfı araç. karar veremedim.
  • ringstar kullanıcısına yanıt
    Bende 1.5 tdci dizel otomatik focus var.Benim manuel alma şansım olsaydı mondeo'yu kaçırmazdım.
  • Neden memnun değil misiniz Focusdan.
  • ringstar kullanıcısına yanıt
    Memnun olmamak değilde mondeo sonuçta bir üst sınıf araç ve sürüşü focusa göre daha çok zevk veriyor, göze daha çok hitap ediyor, malzeme kalitesi focusa göre daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.