Şimdi Ara

engelliyim pcx motor alıp 3 tekerlekli yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fiziksel olarak engelliyim 30 yaşındayım bu zamana kadar hep motor kullandım ama engellim birAZ daha arttığı için honda pcx motor alıp 3 tekere dönüştürmek istiyorum.Bu fıkırın gelmeside sahibinden sitesinde begendiğim 3 tekeri olan bir motoru görmemle basladı Motor cok güzel 0 da ama çin malı oldugu ıçın guvenemedım cünki aldıgım arac beni sanayide ugrastırmamalı onun için de pcx en uygunu diye düşünüyorum Gördüğüm motorun linki burda https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bumoto-jinling-derin-otomotivden-jinling-forewer-gt-250cc-471714393/detay BaNA bu işi resimde gordugum aractaki gıbı yapacak tavsiye edecegınız biri var mı acaba Antalyada yasıyorum şimdiden tesekkur ederım 0541 697 37 53 buda numaram arkdlar

• Japon malıda var hocam bkz: Yamaha Tricity
  • Peugeot un var 3 tekeri

Yamaha Tricity 125 var 150 si 20-21.000 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tricity nin 3 tekeri ile ilandaki motorun 3 tekeri farkli. Tricity nin iki tekerden farki hareket halinde yol tutusunu artirmak icin ama durdugun yerde yine ayagini yere koyman gerekiyor. Yani uzun sure motor kullanan biriyse neredeyse pek farkli gelmez tricity.

Pcx e bunu yapabirsin mesela harley motorlara da bunu yapiyoar ama arada aktarmadan dolayi vs biraz guc kaybin olacagi icin harley gibi motorlarlardaki 1200-1600cc motorlarda onemsenmezken 125-150 cc motorda onemsenecek duzeye gelir.

Cok elzemse ilandaki motoru al aksi takdirde kendin baska motoru bu motora cevirmek istesen neredeyse bunun fiyati kadar masraf harcarsin nizami olsun istiyorsan

Kozmotik olarak bu kadar guzel olsun demiyorsan da cocuk bisikletlerindeki mantik gibi sagina soluna birer adet daha teker takiyorlar motorlara islevsel olarak ilandaki motor gibi oluyor. Sana maliyeti de en fazla 500 lira civari olur.

• Peugeot Metropolis 400i=46.900

http://peugeotscooters.com.tr/Peugeot/Metropolis_400cc

Eski Kasa Piaggio MP3 modellerinin temizlik olabilir..

Yamaha Tricity 155-125 olabilir..son gelen zamlar 150cc model 20-21.000 TL oldu..

Veya ilanda gördüğünuz Bumoto olabilir.

Kalite fiyata göre normal.

Zamanında Yağ ve servis bakım yaparsan yolda kalmasın

500-1000-3000-5000km gibi aksatmadan

• Yuki-Arora nın hem Elektrikli hem Benzinli modelleri var.

Ben benzinli Tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • costum 3 tekerli motor yapmanızı tavsiye etmem çünkü virajlarda dönüşte vs sıkıntı olabilir fabrika çıkışı bir 3 teker almanızı tavsiye ediyorum. Bırakın mühendisler motorun hızını ivmesini vs herşeyi hesaplamış olsun
  • Olmaz o iş. Elektrikli olanlar var engelliler için yuki ve mondial onlardan temin edebilirsiniz. 50cc üzeri zaten kullanamazsınız a1 a2 ehliyeti gerekiyor.

• Ilandaki motor baya degisik geldi hem alcak hemde arkasi genis. Acaba diyorum super sport modellerde de arkasi cift olsa ve yere yakin olsa nasil olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam imkansız değil siz yeter ki bunu yapabilecek olan bir usta bulun motor bloğu sanki aşağı alınması gerek gibi ama aktarımda güç kaybı olacaktır. Nispeten daha güçlü olan japon scooter bakmanızı tavsiye ederim. Bol gazlamalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.