Şimdi Ara

ENGELSİZ TARİFESİ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turknet geleli 1.5 ay oldu
    Bakın tam tamına 1.5 aydır ticket açıyorum her gün her 2 güne bir sistemde 1.derece yakınıma babama ait %82 engelli raporu var üstüne usluk neymiş efendim. Olmuyormus onu yeniden gönderdik halbuki çok net okunuyordud neyse mail attılar engelli kimlik kartınız yok Lan var o da onu da gönderdim ticket açıyorum 24 saat sonra falan filan mesaj atiyo geri dönüyor aktivasyon işlemleri devam ediyor diyo lan kardeşim sen beni abone yaparken 3 günde aktivasyon tamamlandı da 20 lira engelli indirimi yapmamak için 1.5 aydır bekletiyorsunuz
    Bir de söz vermişti teknik ekipteki kız faturanıza gerekli müdahaleyi yapacağım diye ya bunlar harbiden yalancı ya .yeter dedim BTK YA da yazdim artık
    Geçen 10 günde geçtiniz geçtiniz gecmediniz abonelik iptal edecem demiştim yok yine yok yine bunlar vurdumduymaz 1.5 ay da olsa 3 ay da olsa o 20 lira fazla almak için geçiş yapmayacaklar ben bunu anladım
    Ah şu salak kafama vuruyorum ne vardı da güzelim Vodafone den geçtin ayda 1 kopma oluyordu bunda hergun ya yavasliyo ya kopuyor İss lerde sorun var turknette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Slm bende engelli tarifesi kullanıyorum bir kaç kere banada rapor ve kimliğiniz okunmuyor diye mesaj atmışlardı burdaki türknet yetkilisine durumu anlatmıştım o sorunu çözmüştü bilgisiz eleman çalıştırdıkları için bu şekilde oluyor bende kopma filan olmuyor vea dayım 50 mbit kullanıyorum modem arayüzünden hat değerlerini atabilirmisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, telefon geçişiniz tamamlanmadığı için engelli kampanyamıza geçişini yapamıyoruz. Telefon başvurunuzu yaptık. Onaylanması durumunda engelli kampanyamıza geçişinizi yapacağız. Geçiş sonrasında bu konuda fatura inceleme kaydı oluşturabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.