Şimdi Ara

english central ile ingilizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar english central sitesini kullanan varmı beraber paylaşımda bulunmak ve öğretmenler hakkında bilgi almak için.

• kullanmaya başlıyacağım yakında . Siz ücretli mi ücretsiz mi kullanıyorsunuz ? Ayrıca faydasını gördünüz mü ?
  • premium üyesiyim 2 haftadır kullanıyorum. kelime bilgim makul düzeyde cümle kurmak başlarda işkence geliyordu. şimdi biraz daha rahatım ama daha yolun başındayım.

şöyle anlatayım hocam grammar, kelime tamam öğrendik şu ana kadar ama . tüm inşaat malzemelerimiz olupta duvar örememeye benziyor bu iş. cümle kurmak çok farklı dinleme ve okumaya göre. başlarsanız birbirimize geribildirimde bulunabiliriz.
    hiç türkçe konuşamayan insanlarla iletişim kurmak çok farklı bir duygu. en az eforla maksimum sonucu nasıl elde edebiliriz amacıyla konu açtım . sürekli bakınıyorum neler yapılabilir diye hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veerzaara -- 9 Aralık 2017; 16:37:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veerzaara kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende sürekli foruma bakarım belki farklı bir fikir duyup onu denerim diye. Dediğin gibi öğrendiklerimizi uygulamak gerekiyor buda sanırım konuşmaya , konuşmaya çalışmakla olacak bir iş. English central'ı uzun zamandır biliyorum ama hiç onun üzerinden çalışmaya başlamamıştım. Ama bence gayet güzel ve yararlı olabilir çünkü hocalarla canlı görüşe biliyorsun premium ile sanırım ama ben daha çok videoyu izlemek ordaki kelimleri vs. görüp öğrenmek kullanıcam şimdilik sanırım.Ayrıca izlediğin videoyu sesli bir biçimde okuyorsun uygulama nasıl telaffuz ettiğine dahi dikkat edip puan veriyor bu açıdan güzele benziyor.Premium ilerde düşüne bilirim biraz kullandıktan sonra sen ne kadar ödedin bu arada biraz pahalı gibi :)
  • Ben 3 ay içşn 200 tl ödedim ama değer o zaman indirim vardı kasım ayı için şimdi ne kadar bilmiyorum. Çok zevkli videolar kısa ve öz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.