PS 5 Slim 1 TB Akakçe'de güncel fiyat 19788 tl ![]() İncehesap'ta da 20500 tl vs vs. Eğer buralardan uygun fiyata alıp da akıllı biri olmaktan utanıyorsanız ve göğsünüzü gere gere enayiyim ben demek istiyorsanız hemen aşağıdaki linkten 30000 tl'ye satın alabilirsiniz. PS5 Slim Digital DualSense Tek Konsollu PLAYSTATION Beyaz https://www.englishhome.com/ps5-slim-digital-dualsense-tek-konsollu-playstation-beyaz-25611![]() Yazıklar olsun |
English Home'un Alnında Enayi yazanlara özel kampanyası

-
-
Bu da DH Anasayfadaki reklamı, yorumsuz
-
it's a bargain with this price DON'T MISS
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki 600.000 e koymuş gibi davranmanız komik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim yok ama fiyat normal, o 19-20 olanlar paralel ithalat. 30k olan resmi garantili.
Ha sorsan ben de paralel ithalat alırım, ki zaten resmi garantili slim parasına paralel ithalat pro aldım.
-
Hocam hangi oyunları oynuyorsunuz ben oyun bulamadım
Police simulator
Gta 5
Bir de wwe oynuyorum sadece
Uncharted legacy of thieves bitirdim God of war'lara bakıyorum, sonra da Last of us 1-2 ye geçerim.
-
Hahahah serbest piyasa dostum seçim senin
Anladım hocam
Onları kardeşim bitirdi
Hikayeli oyun sarmıyo beni xd
Nevresim, yorgan satan firma neden PS5 satar abi? Şirketlerin böyle saçma sapan kendi alanları dışına yönelmesini doğru bulmuyorum.
-
Reklamlar girdiğin sayfalara göre şekillenir. Dh özellikle reklamını vermiyor özetle.
30000 lira iyi para bence. Sorgulamayan biri için alır geçer gider çok kasmaz.
-
Ben biraz atraksiyon olsun diye aldım hocam, iyi bir PC'm var multiplayerı PC'de oynuyorum.
Yattığım yerden TV karşısında singleplayer keyfi için kullanıyorum sade.
-
Bazen hiçbir yerde stok kalmıyor o dönemlerde fırsat oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X