Şimdi Ara

Enha shamanım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş burda seni eleştirenleri hiç takma bu tip insanlar genelde dışarıda ezildikleri için burda başkalarını ezmeye çalışıyorlar boş ver gül geç sadece

Birde wow-tr diye. Bir site var orda çok fazla kişi takılmıyor ancak düşman bölümünde bir rehber olabilir.Oraya sorabilirsin sorularını merak etme oradaki insanlar kaliteli insanlar.Yardım isteyen birine alay edicek veya sürekli hakaretler edicek kadar küçük değiller

Ayrıca hikayeyide o sitede öğrene bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • troll, kimse bu kadar kötü olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeMedley -- 9 Eylül 2014; 2:41:08 >
  • Sana tek vereceğim öğüt Enh Shamanın senin boyunu fersah fersah açacağıdır.Hunter açabilirsin yada Paladin bu classlar nispeten daha kolay classlardır dps olarak.Enh Shaman melee karakterdir ve rotasyonu en sıkıntı ve takip edilmesi zor classlardan biri.Hem raidin curcunasında faillememe çalışmak hemde dps yapmak seni aşar bu seviyende.Tabi bu seviyende raide giricek durumunda yok ya neyse.
  • Shaman demek totem demek zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kowalsk1

Forumun bu kısımlarındaki insanlar çok elit kardeşim bulaşma , Hiper über zorlukta soruları cevaplarlar zırhları kalın kılıçları keskindir . Neyse şaka bi yana forumun amacı ne ? adam sizemi sorucak konu açarken bilmiyorsan yada bilipte yardım etmek istemiyorsan mesaj atma niye atiyosun. Sebebi neydi ki ?

Sonradan görmeler paralı oyun oynuyorum diye havalara giriyor sanırım bende anlamadım.
    Bu bölümde de böyle contiler toplanmış, yardım konusu açılsada laf sokalım diye pc karşısında bekliyorlar.

• Soruyu okumadan niye yardımcı olmuyorsunuz, dalga geçiyorsunuz diye boş edebiyat yapanları blizz forumlarında birebir aynı soruyu aynı şekilde sormaya davet ediyorum. Madem sıkıntı bizde buyur kardeşim sor aynı şeyi orda bak bakalım sonuç ne olacak.

• Evde olunca bu konuların hepsini şikayet ediyorum ama malesef bu hafta da evde değilim. Üşenmeyin üç kelime yazıp kural dışı diye şikayet edin. Emin olun çabucak hallediliyor.

• Ben arkadaşın soru sormasını yanlış bulmuyorum ama cevap veriş üslubunu yanlış buldum. Haklıda olsan "lan" kelimesini kullanmaman gerekiyordu.

"hamandan anlayan bi arkadaş totemleri açıklasın" soru sorma tarzında yanlış. Rica etsen eminim bu kadar tantana da çıkmayacaktı :)
    Bence biraz emrivaki olmuş
  • bende ilk başladığımda k ya basıp ordan skillere tıklayarak oynuyodum, sonra 90 olunca bi arkadaş söyledi aşağıda kare kutular var skilleri oraya koy dedi. o gün bugündür kendimi wow prosu gibi hissediyorum. sorularınızı bana sorabilirsiniz takıldığınız yerde. yardımcı olmaya çalışırım. soruya gelecek olursak shamanda totemler önemlidir. eğer yer yok diyosan ekstra skill barları aktive et. oralara koy. klavyeden tuş ata. o da olmazsa shift+tuş ,alt+tuş ata
  • Geçen Tank(!) dk girdi, 50 mobun arasında bir tanesine frost fewer attı diğerlerini salladığı yok, zaten diğer 49'u da onu sallamadığı için bize çullandı, ağlaya ağlaya leave dedik. Ne olur şöyle oynamayın bu oyunu ya.

• Slm bn wrlck boostldm demonlr ne işe yry bide chs blt vrnca hp crit atyr snrm crit şnsm yksk açklrmsnz tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 120 lvl oldun mu

• Ne var ki ben de hiç kullanmadım totem, bi stormstrike atıyon bi earth shock zaten canavar ölüyor deli gibi exp kasıyon. Totemler gereksiz. Anca basıyon 1,5 sn global cd giriyor hiçbi işe yaramıyor. Onun yerine earth shock atarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.