Şimdi Ara

Enha shamanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 level shamanım var totem kullanmam pek gereksiz diye attım skill bardan sonra çok önemli dediler aldım barlara healingi kullanıyorum bitek bide fire totemini geri kalan totemleri çözemedim bana shamandan anlayan bi arkadaş totemleri açıklasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitehawk-Assassin

90 level shamanım var totem kullanmam pek gereksiz diye attım skill bardan sonra çok önemli dediler aldım barlara healingi kullanıyorum bitek bide fire totemini geri kalan totemleri çözemedim bana shamandan anlayan bi arkadaş totemleri açıklasın

raidde kullanacağın Fire elemental bitince searing totem (single target) (asla unutmayacaksın bittikçe süresi yenile) veya magma totem (aoe) duruma göre onun harici stormscale var bir nevi extra damage sağlıyor skull banner gibi. onuda BL ile birlikte yada tüm CD lerinle at.

healing tide totem aoe heal raiddeki herkesi healler. onu kritik noktalar da at, healing stream ise sadece seni healler!

onun harici raidde genelede kullanılan yok diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin !
  • Diğer totemler ne işe yarıyo bir sürü totem var
  • Hacı artniyetli olarak söylemiyorum da siz nasıl oynuyorsunuz oyunu skill okumadan yada hiç rehber karıştırmadan fln helal olsun valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Teşbihte hata aolmaz ama sanki bunun gibi geliyo bana

• quote:

Orijinalden alıntı: acark

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: acark

/>

Komikmisin lan sen sorumu cevaplamicaksanız yorum yazmayın adam gibi cevap verin başka yerde post kasın
  • O şekilde oynamıyorsan güzelce söyleyebilirsin benim tarzım böyle değil diye. Sorduğun sorudan öyle anlaşılıyor adam napsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

O şekilde oynamıyorsan güzelce söyleyebilirsin benim tarzım böyle değil diye. Sorduğun sorudan öyle anlaşılıyor adam napsın.

Boş boş yorumlar atmasın benim tarzımdan onane lan bide üşenmeyip resim koymuş sonra biz suçlu oluyoruz
  • Sakin

• Diğer totemler genel de slow, root falan oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whitehawk-Assassin kullanıcısına yanıt

• Tobi, priestess tyrande, Whitehawk bunları yazın bi kenara ağır liseliler ekibi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 8 Eylül 2014; 23:03:21 >
  • quote:

Tobi, priestess tyrande, Whitehawk bunları yazın bi kenara ağır liseliler ekibi olarak.

Birader adam gibi soru sordum cevap veren 2-3 kişi onlarda saolsun.Bir kimse konu açtımı artık bu forumda illaki 2-3 tane dalga geçen çocuk oluyo yav kardeşim bilmiyosan neden konuyla alakasız cevap yazarsın bu mantığı hala çözemedim bilmiyosan yazmicaksın.
    Sonra biz onlara laf atınca liseli ergen oluruz ama onlar bizle dalga geçtimi onlar padişah torunu onlara laf yok onlar 25-30 yaşında kişiler ama biz cevap verdikmi ergen liseli oluruz bu mantığıda anlamış dilim forumu baştan sona araştır bir kişiyle dalga geçmişssem bu hesaba bir daha girmicem
  • Yahu ne diyim bilmiyorum ki cevap yazsam mı yazmasam mı diye düşünmekten önündeki testi çözemedim döndüm tekrar geldim. Hakkaten cevap atsam anlayan olacak mı şüphe içindeyim.
    Soru var soru var. Burda yeni başlayan adamlar forumda bin kere sorulmuş şeyi soruyor mesela millet yardımcı olmaya çalışıyor. Bilmiyor soruyor işte forumu araştırma huyu olmayınca millet de kabullenmiş durumu cevap veriyor.
    Senin duruma gelince dalga geçmek için fln demiyorum harbi umitsiz vaka görüyorum. 90 oldum diyosun totemden haberin yok fln. O levela kadar naptın nasıl kastın bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Hadi kasarken lazım olmadı çat çut kestin geçtin diyelim hiç mi okumadın skilleri 90 olunca. Hadi onu da geçelim shamanı dünyada bi oynayan sen değilsin hiç çevrede görmedin mi. Bu sorular böyle uzar gider.
    Totemleri bardan atmışsın oldu olacak klavyeyi de sök at mouse yeterli gibi duruyor vaziyete bakınca.
    Liseli demem de soruyla alakalı değil verdiğin tepkiyle alakalı. Soruyla alakalı olsa zaten söylenecek başka çok şey var. Durduk yere liseli demem.

• quote:

Yahu ne diyim bilmiyorum ki cevap yazsam mı yazmasam mı diye düşünmekten önündeki testi çözemedim döndüm tekrar geldim. Hakkaten cevap atsam anlayan olacak mı şüphe içindeyim.
    Soru var soru var. Burda yeni başlayan adamlar forumda bin kere sorulmuş şeyi soruyor mesela millet yardımcı olmaya çalışıyor. Bilmiyor soruyor işte forumu araştırma huyu olmayınca millet de kabullenmiş durumu cevap veriyor.
    Senin duruma gelince dalga geçmek için fln demiyorum harbi umitsiz vaka görüyorum. 90 oldum diyosun totemden haberin yok fln. O levela kadar naptın nasıl kastın bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Hadi kasarken lazım olmadı çat çut kestin geçtin diyelim hiç mi okumadın skilleri 90 olunca. Hadi onu da geçelim shamanı dünyada bi oynayan sen değilsin hiç çevrede görmedin mi. Bu sorular böyle uzar gider.
    Totemleri bardan atmışsın oldu olacak klavyeyi de sök at mouse yeterli gibi duruyor vaziyete bakınca.
    Liseli demem de soruyla alakalı değil verdiğin tepkiyle alakalı. Soruyla alakalı olsa zaten söylenecek başka çok şey var. Durduk yere liseli demem.

Wod aldım shaman boostladım

• http://www.noxxic.com/wow/pve/shaman/enhancement buradan faydalan

İngilizce bilmiyorsan en azından kelimelerden anlayacak kadar bile bilmiyorsan zaten oyunu oynama. wow ile alakalı hiç bir forum da sana özel shaman guide yazmazlar.

saygılar.
  • Forumdan ve forum üyelerinden çok şey bekliyorsunuz. Bu konuyu nerede açarsan aç dalga geçerler. Hele wow eu forumlarına açarsan sayfalarca dalga geçerler seninle. Yardım edilecek konu var tartışılacak konu var, dalga geçilecek konu var. Kvo35 in dediği gibi kimse sana özel shaman guide yazmayacak. Araştırmak senin görevin bizim değil.

• Forumun bu kısımlarındaki insanlar çok elit kardeşim bulaşma , Hiper über zorlukta soruları cevaplarlar zırhları kalın kılıçları keskindir . Neyse şaka bi yana forumun amacı ne ? adam sizemi sorucak konu açarken bilmiyorsan yada bilipte yardım etmek istemiyorsan mesaj atma niye atiyosun. Sebebi neydi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Forumdan ve forum üyelerinden çok şey bekliyorsunuz. Bu konuyu nerede açarsan aç dalga geçerler. Hele wow eu forumlarına açarsan sayfalarca dalga geçerler seninle. Yardım edilecek konu var tartışılacak konu var, dalga geçilecek konu var. Kvo35 in dediği gibi kimse sana özel shaman guide yazmayacak. Araştırmak senin görevin bizim değil.

+1
    Hala geri kalanlar ne işe yarıyor diyorsun. Açıklamasını okuyamadın mı? Girip oyuna sırayla deneyemedin mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.