eniyipazar com'a polis arması ve kaçak mal almak ve satmak suçtur ibaresi koymuşlar hackleyenler www.eniyipazar.com dan alışveriş yapanlar varmıydı veya gerçekten kaçak mal işiylemi uğraşıyordu. veya bunun gibi başka siteler var mı? alacağımız malın kaçak olup olmadığını nasıl anlarız. bu konuda birşeyler bilen varsa beni aydınlatsın.
arama yaptım eniyipazar, eniyipazar.com,www.eniyipazar.com gibi ama hiçbir sonuç çıkmadı. ondan sonra topiği açtım. önceki linklerde hacklenme (kendilerinin polis arması ve kaçak mal almak ve satmak suçtur ibaresini koymuşda olabilirler. ama pek mantıklı gelmedi) olayının bahside geçmiyor.
tamam arkadaşım bulamayabilirsin amacı ile bir link verdim , orada herşeyi tartışıyor arkadaşlar , sende katılabilirsin ... bu başlığa mesaj atmayalım artık
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_emre
arama yaptım eniyipazar, eniyipazar.com,www.eniyipazar.com gibi ama hiçbir sonuç çıkmadı. ondan sonra topiği açtım. önceki linklerde hacklenme (kendilerinin polis arması ve kaçak mal almak ve satmak suçtur ibaresini koymuşda olabilirler. ama pek mantıklı gelmedi) olayının bahside geçmiyor.
Sence polisin sadece böyle bir ibare kullanmasımı mantıklı
Adamlar kimse şikayet etmesin korksunlar diye böyle bişey yapmış kaldıki lamer takımı oldukları belli. Şimdi kazık yiyen arkadaşlar direk polise gitsin VE en önemli kısmı eline mal geçen olduysa bu malları polise versin/devretsin kaç kişi yapar bilmiyorum ama polisin elinde örnek olursa nerden geldiği bulunabilir
özür dilerim hacklenme olayının bahsi geçiyor verdiğin linklerde. tekrar okuyunca farkettim. ama niçin arama yaptığım halde sonuca ulaşamadım. yada arama yapmasını bilmiyorum.