Şimdi Ara

ENJEKSİYON LAMBASI SÖNMÜYOR ACİL YARDIMM....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
26.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 MODEL PALİO 1.6 16V ARACIMIN YAKLAŞIK 20 GÜNDÜR SÜREN SORUNUNU ÇÖZEMEDİK??? ARACIMDAKİ SORUN İLK ÇALIŞTIRMA ESNASINDA YANİ MOTOR SOĞUK İKEN ARACIN BENZİN ENJEKSİYON LAMBASI DİREKT YANIYOR VE ARAÇ SANKİ 3 PİSTON ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ ÇALIŞIYOR GEREKLİ SICAKLIĞA GELMESİNE RAĞMEN HEM TEKLİYOR HEMDE GAZA GEÇMİYOR YAKLAŞIK 20-25 KM YAPTIKTAN SONRA ENJEKSİYON IŞIĞI SÖNÜYOR TEKLEME KESİLİYOR VE GAZA GEÇİYOR...

ARKADAŞLAR TAM 20 GÜNDÜR LPG SERVİSİ - MOTOR USTASI VE ENJEKSİYON TAMİRCİSİNDE DOLAŞIP DURUYORUM VE SORUNUM HALA ÇÖZÜLMEDİ HEPSİ SUÇU BİRBİRİNE ATIYOR.. ARTIK ARABAYI KULLANMAK BİLE İSTEMİYORUM O KADAR SOĞUDUM ARABADAN ...SİZCE NE YAPMALIYIM

SİZDEN RİCAM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN..

• Merhaba, sanırım yanan "ARIZA LAMBASI". Aracınızı benzinde bir süre kullanınca sorun düzeliyorsa sorumlusu hatalı gaz ayarı.
  • Lpg servisine götürdüm baktılar bizden kaynaklanan bi hata değil diyorlar.. acaba gaz enjektörlerinini kablosunu benzin enjektörlerinin kablosuna bağlıyorlar acaba orda bir hata oluşmuş olabilirmi.. yada arabanın kendi beynindemi bir sıkıntı var
    sizce tesisatı söktürüp tekrar bi baktırmalımıyım???
  • benzinde aynı sorun varmı? bir arkadaşımda da aynı araç var sorun bobinden çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemena -- 11 Nisan 2011; 14:46:37 >
  • zaten sorun şöyle ilk marşta benzinle çalışırken teklemeye başlıyor sıcaklık 30 derecenin üstüne çıkmasına ragmen gaza geçmiyor ve hala benzinde teklemeye devam ediyor bu arada gösterge panelinde sol tarafında bulunan enjeksiyon arıza lambasıda direkt yanıyor... acaba diyorum gazın enjektörlerini bağlamak için arabanın kendi enjektör soketini kesip bağlıyorlar o noktadaki bi bağlantıdamı sorun var acaba??? şase falanmı yapıyor acaba bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin_2003tr -- 11 Nisan 2011; 21:16:52 >
  • Fiat'ta olabilirliğini net bilmediğim için yazamamıştım;

Akü kutup başını akşamdan sökün, sabah taktığınızda araç sorunsuz çalışıyorsa doğru gaz ayarına
  • bendede 99 16 16v palio var enjeksıyon lambası sbı yanıyo bı sonuyo bobın dehıstım ama sorun ahla var araba gaza basınca teklıyor benzındede gazdada ne olabılır acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anjeksiyon lambası ara ra yanar söner insanı deli eder tamirciye gidersiniz orada sesi soluğu cıkmaz ondan sonra sorunlu araba diyorlar 16.16v için araba 3 piston calışıyormuş gibi oluyor ateşleme bobinini yada buji kalbolarından kaynaklı oluyor kolay gelsin
  • MSC Elektronik kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar benim arabada da ayni sorun var suanda yaninca gaza gecmiyor motorun cekisini dusuruyor motoru titretiyor bi yardm nere gotureyim sorun nerdedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arızalar hep tüpten kaynaklanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.