Bildirim
Enjeksiyonlu motor
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaça buldunuz hocam arkadaşta satıyor 1.6 ie 2001 Şahin Hata , boya , değişen yok 60.000 km'de 12.000 tl fiyat yazdı arkadaşım araba benzinli km 'de 50 krş yakıyor. İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 13 Ağustos 2013; 1:06:18 > -
Çatır çatır yakıyorlar,enjeksyon menjeksyon pek fark yok karbüratörlülere göre.Enjeksyonlusu yeni teknoloji,daha az yakar daha performanslıdır daha pahalıdır.10.000 üstü vereceksen Ae101 Corolla falan bak bari de arabaya bindiğini anla. -
2000 model 8000 liraya değişeni var bende netten araştırıyodum yeni teknoloji olduğu için benzinde kesiciye giriyormuş inanamadım :D bu tür şeyleride severim farklılık gibi tofaşta kesici :D -
O arabadaki enjeksiyon; tek nokta enjeksiyondur, karburatörün biraz daha gelişmiş versiyonu diyebiliriz.
Yani mpi motor değildir, ayrıca muazzam yakar, lpg de eski sistem takılır, sıralı sistem uymaz.
Özel bir ilgin yoksa bence alma. -
SPI yani tek nokta enjeksiyon araç akıl karı değil. He illa SPI alıcam diyorsan mercedesin eski jetronic enjeksiyonlu araçlarına bakabilirsin. Ama tofaş enjeksiyon akıl karı değil. Karbüratörün ustasını daha çok bulursun inan bana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X