Şimdi Ara

Enjeksiyonlu motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uygun fiyata enjeksiyonlu şahin buldum. yakıt durumu nedir ? enjeksiyonlu daha mı ucuz olur ? diğerlerinden farkı nedir ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Kaça buldunuz hocam arkadaşta satıyor 1.6 ie 2001 Şahin Hata , boya , değişen yok 60.000 km'de 12.000 tl fiyat yazdı arkadaşım araba benzinli km 'de 50 krş yakıyor. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 13 Ağustos 2013; 1:06:18 >
  • Çatır çatır yakıyorlar,enjeksyon menjeksyon pek fark yok karbüratörlülere göre.Enjeksyonlusu yeni teknoloji,daha az yakar daha performanslıdır daha pahalıdır.10.000 üstü vereceksen Ae101 Corolla falan bak bari de arabaya bindiğini anla.
  • 2000 model 8000 liraya değişeni var bende netten araştırıyodum yeni teknoloji olduğu için benzinde kesiciye giriyormuş inanamadım :D bu tür şeyleride severim farklılık gibi tofaşta kesici :D
  • O arabadaki enjeksiyon; tek nokta enjeksiyondur, karburatörün biraz daha gelişmiş versiyonu diyebiliriz.

Yani mpi motor değildir, ayrıca muazzam yakar, lpg de eski sistem takılır, sıralı sistem uymaz.

Özel bir ilgin yoksa bence alma.
  • SPI yani tek nokta enjeksiyon araç akıl karı değil. He illa SPI alıcam diyorsan mercedesin eski jetronic enjeksiyonlu araçlarına bakabilirsin. Ama tofaş enjeksiyon akıl karı değil. Karbüratörün ustasını daha çok bulursun inan bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atmosferik dizel motor.
    8 yıl önce açıldı
    Atmosferik motora turbo montajı
    6 yıl önce açıldı
    motor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.