Şimdi Ara

ENOVO ThinkPad Edge E530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sanalmarketim.com/urun/0e70a6399aba748b34f0590e6af129ed/LENOVO-ThinkPad-Edge-E530-NZQ7ZTX-Core-i5-3210M-4GB-500GB-GT630M-15.6-FreeDos

linkdeki bilgisayar ile ilgileniyorum, uzun vadeli bir bilgisayar olsun istiyorum, bu nedenle thinkpad serisi almayı düşünüyorum, fiyat performans ve satıcı site ile ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• Ürünün donanımı; oyun, çizim vs. gibi ağır programlar için yeterli. Ekran kartı orta segmentte. Oyunları orta-yüksek ayarlarda oynatabilecek kapasitede. Yalnız ilerleyen zamanlarda yeterli olmayabilir. Soğutma, kasa kalitesi nasıldır bilmiyorum.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.
  • Thinkpad serisi genelde kasa dayanıklılığı ve soğutma kalitesi olarak daha iyi oluyor ancak bu seri hakkında yeterince bilgi edinemedim, cevap için teşekkürler, sanalmarketim sitesi ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • Forumdan arattırırsan bilgi edinirsin.
  • Bende bu notebook la ilgileniyorum thinkpad bir IBM klasiği fakat lenovada bu think pad serisi kullanıcıları çok fazla değil genelde idepad modelini reklam olarakta ön planda

görüyoruz acaba gerçekten bu modelde arkadaşın açtığı konudaki gibi yardımcı olacak var mı bende sanalmarketimden 12 taksit uygun fiyata buldum bir önerisi ve bu

sernin sorunları veya öne çıkan özellikleri konusunda yardımcı olursanız seviniriz...
  • Bu ThinkPad Edge serisi ile ben de ilgileniyorum. ama forumda çok bilgi bulamadım.
    hiç kullanan yada bilgi sahibi olan varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo ThinkBook 16 G6 Alınırmı?
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.