Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitbai ayri yolladilar oyun hala gelmedi, iptal etmezler umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Closer kullanıcısına yanıt
    Audio-technica ath-ck303m hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: G0tham

Kargo ücreti ile birlikte 50 lirayı tamamlasak bir sorun olur mu

Kargo ücreti hariç 50 TL olması lazım.
  • Dün kpss seti aldım enpara ve bkm 25tl geri ödemeli yaptım,avantajix'i falan takip etmemiştim yazık oldu. :/
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    Kurallarda kargo hariç şeklinde bir bilgi yazmıyor?
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Fatura e-fatura olarak geliyor.
  • Ne Alayım diye düşünüp yazanlara deli oluyorum ya. İhtiyacın yoksa alma arkadaş. Bırak ihtiyacı olanlar alsın. Niye bir şey almak zorunda hissediyorsun kendini?

• enpara kartını kullandıracak bir arkadaş varmı d&r dan yapmayacağım alışverişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprofessorx

Kurallarda kargo hariç şeklinde bir bilgi yazmıyor?

Şartlarında "tek seferde yapılan 50 TL ve üzeri alışveriş" yazıyor. Kargo gönderim ücreti hariç diye yazma gereği duymamışlar bence.
    kargo dahil 50 tl ve üzeri
    Öyle bir durum olsa onu belirtirlerdi diye düşünüyorum, tek seferde 50 TL kriterinde kargo var mı yok mu bakmamaları gerekir. Sonuçta kargoyu da online olarak peşin ödüyoruz ve alışverişe dahil olmuş oluyor.
  • Arkadaşlar D&R hangi kargoyla yolluyor?
  • alperote kullanıcısına yanıt
    yurtiçi ile hocam.
  • Sayaç 3200e dayanmış an itibariyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapperKabus

Ne Alayım diye düşünüp yazanlara deli oluyorum ya. İhtiyacın yoksa alma arkadaş. Bırak ihtiyacı olanlar alsın. Niye bir şey almak zorunda hissediyorsun kendini?

Bi sakin dostum

Zaten halihazırda d&r'dan fazlasıyla alışveriş yapan birisi olarak bu kampanyadan da yararlanıp ihtiyacım olan bişeyi indirimli almanın nesi kötü ya da yanlış?

Kaldı ki yedek kablo almayı düşünüyordum bugünlerde, bu kampanya tam üstüne geldi.

İhtiyacı olan ihtiyacını alsın, kimsenin hakkını yediğim de yok ortada. Daha 6500 kişilik kontenjanı var kampanyanın

Sakin ve iyi pazarlar

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Sende mi öyle yazdın bilmiyorum, tüm yorumları okumadım çünkü. Ama bak sen söylüyorsun şuna ihtiyacım var, bunu almayı düşünüyordum diye. Benim söylediğim kişiler hiç ihtiyacı olmadan kampanya olduğu için, kendini bir şeyler almak zorunda hisseden kişilere :)

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    20/6/2015 tarih ve 29392 sayılı Resmi Gazete yayımlanarak yürürlüğe giren 454 Sıra Nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında;

a) 2014 hesap dönemi brüt satış hasılatı 10 Milyon TL ve üzeri olan mükelleflere,

b) Söz konusu Tebliğin yayım tarihinden önce;

*4760 sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununa ekli (I) sayılı listedeki malların imali, ithali, teslimi vb. faaliyetleri nedeniyle Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)’ndan lisans alan mükelleflere (Bayilik lisansı olanlar, münhasıran bu lisansa sahip olmaları nedeniyle bu bent kapsamında değerlendirilmeyecektir.)

*4760 sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununa ekli (III) sayılı listedeki malları imal, inşa ve ithal eden
    mükelleflere,

1/1/2016 tarihinden itibaren e-Fatura ve e-Defter uygulamalarına geçme zorunluluğu getirilmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye edeceğiniz yds, ygs, lys, kitapları, deneme sınavları var mı?
  • D&R'dan 3 ürün sipariş ettim birini kafasına göre bana haber vermeden iptal etmiş, ücretini geri göndermiş. Diğer ikisini kargoya vermiş. Bende kabul etmedim, o zaman kargo ücretini ödersiniz diyorlar müşteri hizmetlerinden.

Şimdi hem kampanyadan faydalanamıyorum hemde hiçbir ürün almadığım halde benden kargo ücreti aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

D&R'dan 3 ürün sipariş ettim birini kafasına göre bana haber vermeden iptal etmiş, ücretini geri göndermiş. Diğer ikisini kargoya vermiş. Bende kabul etmedim, o zaman kargo ücretini ödersiniz diyorlar müşteri hizmetlerinden.

Şimdi hem kampanyadan faydalanamıyorum hemde hiçbir ürün almadığım halde benden kargo ücreti aldılar.

Peki iptal edilen ürün hala satışta mi?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.