Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hala daha satmaya devam ediyorlar... Ne maillere cevap verdiler ne de telefonla arayınca umursamadılar. Tavsiye etmiyorum D&R'ı.

Ürün bu:http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Resident-Evil-5-Gold-PS3-move-uyumlu-/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0000000326447
  • Kampanyayi kullanmayacak olan varsa cepteteb kartiminnyemeksepeti markafoni avantajlati ile takas edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

D&R'dan 3 ürün sipariş ettim birini kafasına göre bana haber vermeden iptal etmiş, ücretini geri göndermiş. Diğer ikisini kargoya vermiş. Bende kabul etmedim, o zaman kargo ücretini ödersiniz diyorlar müşteri hizmetlerinden.

Şimdi hem kampanyadan faydalanamıyorum hemde hiçbir ürün almadığım halde benden kargo ücreti aldılar.

işte bende bundan korkuyorum. 4'ünde verdiğim 3 adet siparişim hala tedarik surecinde gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RapperKabus

Sende mi öyle yazdın bilmiyorum, tüm yorumları okumadım çünkü. Ama bak sen söylüyorsun şuna ihtiyacım var, bunu almayı düşünüyordum diye. Benim söylediğim kişiler hiç ihtiyacı olmadan kampanya olduğu için, kendini bir şeyler almak zorunda hisseden kişilere :)

Öyle insanlara bişey demenin faydasıvolmaz, kendi hallerine bırakmak lazım hocam ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DRda yaşanmış bir çok olumsuz sipariş olduğunu okumama rağmen (illa benim başımada gelecek diye bir şey yok sonuçta) farklı sitelerde almayı düşünerek sepette beklettiğim bazı kitapların siparişini verdim. 65tl lik alışveriş yaptım. Umarım sıkıntı çekmeden tamamlanır alışveriş. Almayı planladığım kitaplar varken 25 tl indirimi kaçırmak istemedim.
  • Arkadaşlar 4 gün önce hediye çeki kullandığım siparişin son aşamasına geldiğimde avantajix kullanmadığımı farkettim sonra siparişi tekrar geçeyim derken hediye çekim iptal olmuş. 2 kere aradım hızlandıracağız dediler hediye çekimi tekrar aktifleştirmek için ama halen ses yok.
    şikayet sitesine yazsam işlemi hızlandırırlar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmstar -- 7 Şubat 2016; 19:40:37 >
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

D&R'dan 3 ürün sipariş ettim birini kafasına göre bana haber vermeden iptal etmiş, ücretini geri göndermiş. Diğer ikisini kargoya vermiş. Bende kabul etmedim, o zaman kargo ücretini ödersiniz diyorlar müşteri hizmetlerinden.

Şimdi hem kampanyadan faydalanamıyorum hemde hiçbir ürün almadığım halde benden kargo ücreti aldılar.

işte bende bundan korkuyorum. 4'ünde verdiğim 3 adet siparişim hala tedarik surecinde gözüküyor.

Oyun mu?
  • kıs arkadaşımda da var enpara.100 TL lik bölünemeyecek tek bir ürün alsam öderken ikisini birleştirip totalde 50 lira iade alabilir miyim?
  • Kitapları daha önceki indirimlerden alıp stokladım. Başka alacak mantıklı hiçbir şey bulamadım.Son çare iphone şarjı alacağım. Başka ne alınabilir siz ne aldınız arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

Oyun mu?

yok hocam, 1 kitap 1 kablolo mouse, birde kulaklık.

• ugur_hy kullanıcısına yanıt
    peki hocam sen demesini isterdin? cidden soruyorum beklentin nedir? toptancısında bile bulamadığımız ürünü sırf siz enpara kampanyasından faydalanın diye ithal edelim, biraz sabredin sıkın dişinizi mi desin?
  • Sevdiğim yazarlar Murakami, Pamuk ve Livaneli kitaplarının yanı sıra hiç okumadığım Ahmet Ümit'in bir kitabını sipariş ettim. Doğan Kitap'ın 3 kitap alana indirimi de üzerine katkı koyduğundan iade gelince hepsini 37 TL'ye almış olacağım, şaka gibi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 7 Şubat 2016; 23:03:53 >
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    nasıl birleştirmeyi düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

peki hocam sen demesini isterdin? cidden soruyorum beklentin nedir? toptancısında bile bulamadığımız ürünü sırf siz enpara kampanyasından faydalanın diye ithal edelim, biraz sabredin sıkın dişinizi mi desin?

Tedarik edemeyeceğiniz ürünü satmamayı deneseniz?

• http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/steelseries-qck-mouse-pad-ssmp63004/oyun-aksesuarlari/pc-/urunno=0000000277764
    http://www.dr.com.tr/elektronik/philips-fm32md45b-97-32-gb-class10-micro-sd-kart-bellek-13382/tabletler-cevre-birimleri/hafiza-kartlari/urunno=0000000595862
    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Razer-Sphex-Oyun-Mouse-Pad/Oyun-Aksesuarlari/PC-/urunno=0000000406409

tüm sayfaları okudum benim almayı düşündüğüm 3 ürün bu birinde karar verip alacağım. mousepad ne kadar ile yarar bilmiyorum ama özellikle razerin fiyatının sabit olacağını ve alırsam uzun süre kullanacağımı düşünüyorum.

• Korktuğum başıma gelmedi son kitabda geldi dün. Kazasız belasız atlattık

• arkadaşlar konuyla alakasız ama yarın yurtdışına çıkacağım ordaki atmlerden tl hesabından para çekebilir miyim ?
  • Kargo ücretsiz yapmak için uygun fiyatlı ürün arayanlara buyrun

www.dr.com.tr/Search?q=#!/page=1/sort=price,asc/categoryid=0/parentId=0/price=-1,-1/ldir=h
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

arkadaşlar konuyla alakasız ama yarın yurtdışına çıkacağım ordaki atmlerden tl hesabından para çekebilir miyim ?

Enpara için soruyorsanız mh arayıp kesin bilgi alabilirsiniz. Genel olarak bir bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.