Şimdi Ara

Enpara Kampanyasına Dikkat..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mevcut kampanya koşullarını incelediğiniz de "Kampanya 1 Ocak 2015 - 31 Mart 2016 tarihleri arasında geçerlidir." ve "Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 300 TL iade kazanılabilir." Bu 2 koşulu kontrol ettiğimiz takdir de şöyle bir durum ortaya çıkmaktadır.. Yani Enpara olarak benim kampanya sürem 15 ay olup, 15 ayın içinde ayda 25.00TL toplamda maksimum 300.00TL iade yaparım.. Açık bir şekilde izah etmek gerekirse;

2015 yılı Ocak ayı itibariyle kampanyaya katılmış bir müşteri Aralık 2015'te yapmış olduğu harcamasına istinaden alacağı iadeyle beraber ayda 25.00TL olmak üzere toplamda 12 ayda maksimum 300.00TL iade limitini doldurmaktadır.. Bu yüzden geri kalan 3 ay için yani 2016 yılı Ocak, Şubat ve Mart ayında yapacağı 50.00TL 'lik harcamalar için %50 iadeden yararlanamayacağı sonucu ortaya çıkmaktadır..!!! Acaba kampanya detaylarının yer aldığı sayfadaki bilgiler mi güncel değil yoksa klasik pazarlama ekibinin bilinçli olarak yaptığı bir pazarlama tuzağı mı söz konusu..??

Enpara Müşteri Hizmetlerinin olaydan henüz haberi yok.. Adamların yaptığı kampanyanın detaylarını telefonda adamlara ben anlatıyorum.. İşin içinden çıkamadıkları için "kayıt alacaklarını ve geri dönüş yapacaklarını söylediler" bakalım sonuç ne olucak..!! Durum analizi yaparsak 2 ihtimal var.. Ya gözden kaçtı yada enpara'da sisteme ayak uydurup dansözlük yapmaya başladı..!!

Enpara Kampanyasına Dikkat..!!!

• Enpara gayet de rahat bir şekilde yan çizebilir toplamda 300 TL.'yi aştıktan sonra para iadesi yapmama konusunda.

Tabii ki de olmaması gerekir ama, zaten genelde bu tip kampanyalarda hep bir üst faydalanma limiti söz konusudur, o yüzden çok da şaşırmamak lazım.

Şöyle bir alternative getirebilirler ve de getirmeliler; Ocak 2016-Mart 2016 döneminde sıfırlarlar önceki 12 aylık dönemi ve aynı şekilde insanlar faydalanmaya devam eder.
  • hocam gözden kaciracak bir durum yok. aylik enfazla 25 toplamda 300 iade edicem diye yazmişlar işte. sen şuana kadar 300 lira iade aldiysan başka iade alamazsin. banka hiç yanliş yaparmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hocam gözden kaciracak bir durum yok. aylik enfazla 25 toplamda 300 iade edicem diye yazmişlar işte. sen şuana kadar 300 lira iade aldiysan başka iade alamazsin. banka hiç yanliş yaparmi
    düzeltmemişlerdir gözden kaçmıştır, bankalar da efsane yanlışlar yapar. enpara böyle ali cengiz olaylarına tenezzül etmez. vermezse de ilk aydan anlarız sıkıntı yapmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bence kasıtlı olarak bu şekilde düzenlenmiş kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omoshiroi -- 28 Aralık 2015; 17:08:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hocam gözden kaciracak bir durum yok. aylik enfazla 25 toplamda 300 iade edicem diye yazmişlar işte. sen şuana kadar 300 lira iade aldiysan başka iade alamazsin. banka hiç yanliş yaparmi

01 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 arası diye kampanya başlatıp yıl sonuna gelince kampanyayı 3 ay daha uzattım ama 2015 ocak ayından beridir düzenli olarak 25.00TL iade alan müşterilerimiz artık kampanyadan faydalanamaz gibi bir mantıkla hareket edilmez.. Ayrıca bununla ilgili gerek sayfası üzerinden gerekse müşteri hizmetleri üzerinden bilgi paylaşmak zorunda.. Müşteri hizmetlerini arayıp soru soruyorsun kimsenin durumdan haberi yok "siz harcayın iadesi olur" diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omoshiroi

Bence kasıtlı olarak bu şekilde düzenlenmiş kampanya.

Alıntıları Göster
    güzel tespit

takip.

peşine düşmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

güzel tespit

takip.

peşine düşmeli

Alıntıları Göster
    1000 TL'ye yakın iade aldığım enpara'dan hiç beklemediğim bir davranış.
    İlla 3 tane daha mı kart çıkarttıralım, sıkıntı yok onu da yaparız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskoy3167 -- 28 Aralık 2015; 17:22:06 >
  • yani 1 yillik iadeyi alanlar icin enpara bitti
  • Kartları iptal edip tekrar çıkarın. Siz de onlara kim olduğunuzu gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

Aman onu her yerde söyleme. İlkan abinin (divxcimcime) kartlarını kapatmışlardı bundan dolayı.

Bu arada önceki max iade tutarı 250 lira değil miydi arkadaşlar. Süre uzatılınca 300 liraya çıkarılmış sanırım.
  • An itibariyle pazarlama biriminden bir yetkili geri dönüş yaptı arkadaşlar.. Detaylar kısmında bir yanlışlık olduğunu kabul ettiklerini sayfa üzerinde gerekli düzeltmeleri yapacaklarını ve konu hakkında müşteri hizmetlerini bilgilendireceklerini söyleyip, 2016 yılını yeni bir dönem olarak düşünüp faydalanabileceğimizi belirtti.. Böyle bir bilgilendirme yapıldığı için enpara olarak size bir hediyemiz olucak dediler adres teyidi yaptılar.. Lan bunlar ekip olarak beni dövmeye gelmesinler sakın :)

Herkese hayırlı olsun diyelim o zaman.. Ayrıca "mart ayından sonra kampanyamızda müşterilerimizi büyük süprizler bekliyor" dediler hadi bakalım buna da hayırlısı diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzer -- 28 Aralık 2015; 17:38:12 >
  • enparanin mobil uygulamasinda kampaya kosullarinda maksimum 300 tl iade edilir diye bir aciklama yazmiyor. onceden yaziyordu ama kaldirmislar her ay maksimum 25 tl iade edilir yaziyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Aman onu her yerde söyleme. İlkan abinin (divxcimcime) kartlarını kapatmışlardı bundan dolayı.

Bu arada önceki max iade tutarı 250 lira değil miydi arkadaşlar. Süre uzatılınca 300 liraya çıkarılmış sanırım.

Sıkıntı yok, kartlar hep başkalarının üzerinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Hep 300'dü hocam
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaturcamawzer

An itibariyle pazarlama biriminden bir yetkili geri dönüş yaptı arkadaşlar.. Detaylar kısmında bir yanlışlık olduğunu kabul ettiklerini sayfa üzerinde gerekli düzeltmeleri yapacaklarını ve konu hakkında müşteri hizmetlerini bilgilendireceklerini söyleyip, 2016 yılını yeni bir dönem olarak düşünüp faydalanabileceğimizi belirtti.. Böyle bir bilgilendirme yapıldığı için enpara olarak size bir hediyemiz olucak dediler adres teyidi yaptılar.. Lan bunlar ekip olarak beni dövmeye gelmesinler sakın :)

Herkese hayırlı olsun diyelim o zaman.. Ayrıca "mart ayından sonra kampanyamızda müşterilerimizi büyük süprizler bekliyor" dediler hadi bakalım buna da hayırlısı diyelim :)

EyAllah bilgilendirme için hocam..

• quote:

An itibariyle pazarlama biriminden bir yetkili geri dönüş yaptı arkadaşlar.. Detaylar kısmında bir yanlışlık olduğunu kabul ettiklerini sayfa üzerinde gerekli düzeltmeleri yapacaklarını ve konu hakkında müşteri hizmetlerini bilgilendireceklerini söyleyip, 2016 yılını yeni bir dönem olarak düşünüp faydalanabileceğimizi belirtti.. Böyle bir bilgilendirme yapıldığı için enpara olarak size bir hediyemiz olucak dediler adres teyidi yaptılar.. Lan bunlar ekip olarak beni dövmeye gelmesinler sakın :)

Hocam sizi tebrik ederim farkli bi bakis acisiyla bakip koskoca bankanin goremedigi hatayi farkedip ustune ustluk bide hediyeyi kapmissiniz.

Bizim gibi devamli kullanacak arkadaslara faydali oldu son mesajinizi atmadaydiniz ben kullanmazdim daha fazla.

Son olarak gelecek hediye ne olacak hocam merak ettik bizide bilgilendirin mutlaka :)

• quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Hocam sizi tebrik ederim farkli bi bakis acisiyla bakip koskoca bankanin goremedigi hatayi farkedip ustune ustluk bide hediyeyi kapmissiniz.

Bizim gibi devamli kullanacak arkadaslara faydali oldu son mesajinizi atmadaydiniz ben kullanmazdim daha fazla.

Son olarak gelecek hediye ne olacak hocam merak ettik bizide bilgilendirin mutlaka :)

Alıntıları Göster
    marttan sonra uzatırlar yine muhtemelen. Bide şu tr psn düzelsin; kasaya bile geçillemiyor...

• Teşekkür ederim arkadaşlar.. Bende bugün tesadüfen enpara sayfasında dolaşırken kampanya bilgilerinin güncellendiğini farkettim.. 2016 yılı için bir süreç olduğunu biliyordum ama kontrol etme şansım olmamıştı.. Bugün öyle ayrıntılarını okuyunca tarihler ve kullanılan rakamsal ifadelerin uyuşmadığı farkettim.. Mesleki açıdan daha önceleri banka ve telekomünikasyon gibi kurumsal firmalarda operasyonel bölümlerde çalıştığım için bazı pazarlama manevraları ve tuzakları hakkında az çok bilgim var.. Açıkcası birçok arkadaşımız gibi benimde enpara'ya karşı gerek bankacılık hizmetleri gerekse düzenledikleri kampanyalardan dolayı sempatim var yalnız malum banka el değiştirince acaba pazarlama stratejisi de mi değişti diye düşünerek hareket ettim.. Durum analizi yapınca 2 sonuç ortaya çıkıyordu.. 1.si Pazarlama ekibi tarafından detaylar kısmı üzerinde çok durulmadan gelişi güzel yazılarak oluşan durumun sonucu gözlerinden kaçtı..! 2.si düşükte bi ihtimal olsa yeni yönetim, yeni sistem diyerek düzen ney ise ayak uyduralım kar payımızı artıralım mantığı ile hareket edip pazarlama tuzağı yapmaktı..!

Oldu ki 2.durum söz konusu olsaydı düzenli olarak her ay 25.00TL iade alan birçok arkadaşımız bu durumu fark edemedikleri için 2016 ocak ayının harcamasını alamayacak ve hem forum üzerinden hemde çağrı merkezi üzerinden yaşadıkları durumu dile getirecekti.. Açıkcası tutar düşük olsa da bu süreçte bende dahil birçok arkadaşımız mal yerine koyulmuş gibi kendisini hissederdi diye düşünüyorum.. Neyse ki Pazarlama tarafından Merve isimli bir çalışan hata yaptıklarını ve durumla ilgili gerekli düzeltmelerin ve bilgilendirmenin yapılacağı bilgisini paylaştı..

"Prooge" hocam hediye kısmına gelince büyük ihtimal defter, ajanda ve kalem tarzı kırtasiye malzemelerinden oluşan bir paket gönderirler herhalde :) beni asıl düşündüren mart ayından sonraki süreçte bu kampanyayla ilgili müşterilerimizi büyük süprizler bekliyor deyip görüşmeyi sonlandırması oldu..! Sonuçta ülkemizdeki ekonomik koşulları (alım gücü) ve sıfır yada 2.el kutulu oyun (legal yada illegal) piyasasının fiyatlarını düşününce oyunseverler için açıkcası çok güzel bir kampanya umarım devamı da daha güzel olur.. Hayırlısı..

Umarım herkes için faydalı bir konu olmuştur..

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzer -- 29 Aralık 2015; 1:06:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.