Şimdi Ara

Enpara kullananlar dikatli olsun (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
19
Favori
87.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
365 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazını okudum, sms işini yapmayarak son derece güvende olurdun, haksızsın, bari gereksiz karalama yapma...herkesin bilgisi zaten heryerde bunun bankayla alakasi yok 0.005 bitcoine 100bin vatandasin ikamet kimlik vs.. herseyini satiyorlar il il nereden istersen, enparalik bir durum yok zaten dolandiricilarin yaptigi iş herseyi kilifina uydurmak, o yuzden gereksiz bir destek ariyorsun, tabi Allah yardimcin olsun o ayri(enparada 100000 limitli kartini bir sitede kullanmadan once 20liraya bile sinirlayabiliyorsun, son derece ötesiz guvenli bir markayi(yillardir kullaniyorum) kendi kisisel hatan sebebiyle karalayamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm bu kadar saf ve kusura bakma ama yazıcam şaşkın nasıl olabilirsiniz... Telefona gelen SMS şifresini başka birine söylemek nedir... Allah size acil akıl versin... Böyle bir arama gelirse ben direkt olarak istemiyorum diyip kapatıyorum... İlgimi çeken bir konu olursa döner bankayı kendim ararım... O para gitti kardeşim üzerine soğuk su iç ve bunu çok acı bir öğreti olarak al... Ve mümkünse daha akıllı olmaya çalış bundan sonra...
  • Yuh arkadaş birkaç mesajı okudum hırsızın tarafını tutmuş %50'den fazlası.

• Chargeback'te bulunun hizmet alamadım gibisinden.

Türk firmasının birinden mal satın aldım. ilk parti geldi ve 2. parti gelmeyince firmayı aradım ettim, mal yeniden hazırlanıyor bilmem ne... Ardından şeref yoksunu telefonlarımı açmaz oldu. Ben de telefona cevap vermemeleri ve whatsapp görüşmelerini dilekçeye ekleyerek itirazda bulundum. 4ay sonra da olsa geri yattı.

SMS vs verdin diyenler de inşallah başınıza gelmez. Arkadaş sadece bankanın tutumunu eleştirmiş ki haklı.

Enpara'da provizyon çok saçma ve işlevsiz...
    İlk çıktığında hesap kesimin son günü 2000tl'lik alışveriş yaptım, bir türlü dönemiçine geçmedi. Sabah bir baktım ki dönemiçine alınıp oradan da ekstre kesilmiş bir türlü işlemi sonradan taksitlendiremedim. Bankayı aradım böyle saçma iş mi olur akşama kadar baktım bir türlü provizyondan çıkmadı işlem ve bu tarz son gün takside çevrilmek istenen işlem yapamayacak mıyım dedim boş boş konuştular...

• Mail order kapatırken banka kendisi soruyor otomatik ödemeler sıkıntı olabilir diye.Ayrıca abonelik sistemleri var üye olduğum.

Ben harcama bildirimi alıyorum her seferinde zaten.SMS falan göndermem.Alışveriş limitlerim sınırlıdır.Zaten bu gibi önlemleri almıştım ne zamandır.
  • büyük geçmiş olsun, herkesin bir yumuşak anı vardır. umarım en kısa zamanda sonuç alırsın.

hırsızın tarafını tutuğ mağduru eleştiren arkadaşlar, bu hayatta her sey basımıza gelebılır, ınsanın oldugu yerde hata vardır yanlıs vardır. bu sebeple acımasız elestırıler yapmayın.
  • Konuya etraflıca bakmadım ama cidden adama hakaret eden varsa ne diyeim yani

İnsanız.En salak halimiz olabilir en dalgın halimize denk gelebilir olmaz dememek lazım.
  • Böyle yabancı bir numara aradımı hemen netten araştırırım açmadan.
    www.nosorgulama.com
    08503463468 UYARI! Şüpheli Numara | 3 YORUM VAR
    http://www.nosorgulama.com/tel/08503463468

Buradaki açıklamalar herşeyi açıklıyor zaten.
  • çok geçmiş olsun hepimizin dikkat etmesi gereken bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopold -- 14 Mayıs 2019; 9:31:19 >
  • Ben yapanın neden yaptığını sorgulamıyorum ki, bu konuya böyle bir şey yazmak nasıl bir mantık onu çözemedim. Gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Provizyonda iken sulh hukuk mahkemesinden hemen durdurma kararı çıkartabilinir. Buraya yazdıklarınızı hakime anlattığınız anda tedbir kararı blokaj niteliğinde aldırıp ilgili bankaya bildirmeniz mağduriyetinizi giderebilirdi
    arkadaşı yanlış yönlendirerek vakit kaybettirme sulh hukuk ne zamandan beri bu işlere bakar oldu, görevsizlik kararı verir geçer gider

dh nin en kötü tarafı bilgi sahibi olmadan kulaktan duyma bilgilerle fikir sahibi olanların bol olması

* * * * * *

Sulh hukuk mahkemesi, aşağıda yazılı bazı özel hukuk davalarına bakmakla görevlidir:

Kat mülkiyetinden kaynaklanan davalar,

İzale-i şuyu (ortaklığın giderilmesi) davası,

Kiralananın tahliyesi davası,

Kira ilişkisinden kaynaklanan tespit davası,

Kira bedelinin uyarlanması davası,

Kira sözleşmesinin iptali,

Miras ortaklığına temsilci atanması,

Mirasçılık belgesinin iptali,

Mirasın reddi davası,

Terekenin borca batık olduğunun tespiti davası,

Kayyım atanması ve kayyımlık ile ilgili diğer davalar,

Vasi atanması veya vasinin görevinden çekilmesi davası,

Vasiyetnamenin açılması,

Zilyetliğin tespiti ve korunması davası,

Arabuluculuk uygulamasında icra edilebilirlik şerhi verilmesi,

Çocuk mallarının korunması davası.

Sulh Hukuk Mahkemesinin Görevsizlik Kararı
    Görevsizlik kararı veren sulh hukuk mahkemesi bu kararında dava dosyasının görevli mahkemeye gönderilmesine karar vermekle yetinir. Dava dosyasını kendiliğinden ( re’sen ) görevli mahkemeye gönderemez.

6100 Sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 20. maddesi hükmü gereğince; taraflardan birinin görevsizlik kararının kesinleştiği tarihten itibaren iki hafta içinde kararı veren mahkemeye başvurarak dava dosyasının görevli mahkemeye gönderilmesini talep etmesi gerekir. Hemen belirtmek gerekir ki; bu süre hak düşürücü nitelikte olup mahkemece re’sen gözetilir. Hak düşürücü süre içerisinde dava dosyasının görevli mahkemeye gönderilmesi başvurusu yapılmadığı takdirde, sulh hukuk mahkemesi tarafından davanın açılmamış sayılmasına karar verilir.

Sulh hukuk mahkemesinin görevsizlik kararına karşı 2 hafta içinde istinaf mahkemesine (bölge adliye mahkemesi) istinaf başvurusu yapılabilir. İstinaf mahkemesinin yerel mahkemenin görevi ile ilgili verdiği karar kesindir.

• Arkadaşlar dolandırıcının numarası varsa sizde adliyede siber savcılığı var direkt oraya gidin savcılığa şikayette bulunun elinizdeki numarayı verin onlar sisteme numaraya girip takip ediyorlar Bu konu ile alakalı ne banka size yardım edebilir nede polis merkezi direkt siber savcılığına gidin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • destek verin arkadaşa.

ekşi sözlük
    8 mayıs 2019'da dolandırılan kişi
    https://eksisozluk.com/entry/90067768

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    En parada ödeme talimatlarım var mail order İnternet kapalı daha hiç sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

En parada ödeme talimatlarım var mail order İnternet kapalı daha hiç sıkıntı yaşamadım
    Ben genel yazmıştım.Mesela YK için mail order kapattığımızda otomatik odemeler sıkıntı olabilir uyarısı veriyor.

Aslında şu olsa çok daha güvenli olur ; sadece belli siteler (kullanıcının istediği belirttiği yerler ) hariç hepsine kapalı olsa.
    Enpara mail order kapatamam.Zira abonelik var.Ama limiti koydum.65 lira her ay.Yani basit işte.Üstüne izin vermiyor banka ,istediği kadar denesinler .

Bu yönden benim kafam rahat biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 14 Mayıs 2019; 10:23:47 >
  • Benzer bir durum benim de başıma geldi, enpara'nın umrunda olmadı, ne provizyondaki işlemi iptal etti, ne ödemeyi geri aldı, maalesef dediler söz bitti. Kart borcunu tıpış tıpış ödedim. Mahkemeye başvurdum, bir yıldan fazla oldu hiçbir hareket yok. Dosya durumunu sorguladığımda da bir gelişme olmadığını, gelişme olduğunda zaten beni haberdar edeceklerini söylediler. Ordan da birşey çıkmadı. Dolandırıcılar bunu bildiği için bu kadar cesur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanium -- 14 Mayıs 2019; 10:21:15 >
  • ekşi sözlük
    enpara üzerinden 8 mayıs 2019'da dolandırılan kişi
    https://eksisozluk.com/enpara-uzerinden-8-mayis-2019da-dolandirilan-kisi--6038699

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Benimki komple kapalı

• Benide turkcell keklemişti böyle.şimdi söyle söyleyeyim turkcellin sitesinden paket almıştım.tabi hızlı olsun diye kredi kartımı kaydettım.diğer ay kolayla alayım diye.neyse ben bunu unutmuşum.tak bir mesaj paket satın alımınız gerçekleşti.ee ben hiç güvenlik kodu cv kodu girmeden nasıl çekiyorsun.bankayı aradım çekebilirler dedi otomatik ödeme talimatı vermişsiniz dedi.yani aslında sadece kredi kartı bilgileriniz olduğunda bile para kolayca çekilebiliyor.

Sizin dava açarken üstünde durmanız gerek 1-2 şey var.

Provizyondaki işlemi direk onayladıkları için bankanız kural ihlali yapmış.

Yazılımında güvenlik açığı olabilir.android kullanıyorsanız bilenmeyen apk yüklediyseniz bilgileniz kopyalanmış olabilir.ama bu sıkıntı bankanıza ait.

Aranan numara enparaya ait bir numaraysa burdanda dava açabilrsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.