Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En paranın iletişim merkezi kısmından mesaj yazdım bakalım ne cevap verecekler cevap döndüğünde sizlerle paylaşacağım ancak o faiz oranı 1,09 değil daha fazla bence.
  • Acil bir ihtiyaçtan ötürü 1.000-TL başvurdum bakalım.
    İşyerinden avans almaktansa kredi çekmek daha iyi.
    Umarım onaylanır.
  • slmgns kullanıcısına yanıt
    Hesaplama gayet doğru çalışıyor. Akbank ın örnek hesaplama sitesiyle karşılaştırabilirsiniz. Oran olarak 1,09 girin. KKDF vb. vergilerin dahil olduğunu göreceksiniz.

http://www.akbank.com/bireysel/krediler/ihtiyac-kredisi/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Bu arada enparanın oranı 1 iken bile daha uygunu Halkbank Paraf 6 taksit 5000 TL idi (%4 komisyon ile 0 faiz). Yani sadece 200 TL ödeyerek 6 eşit taksitte 5000 TL yi ödüyorsunuz. Ay sonu bitiyor. İkinci avantajı onay vb. süreçleri olmaması. Üçüncü avantajı ise neredeyse ilk taksit 2 ay sonra ödeniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 22 Ağustos 2014; 14:05:28 >

• bekleyelim kampanya adı altında düşürürler tekrar bence.
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Buradan bakabilirsiniz.http://www.akbank.com/bireysel/krediler/ihtiyac-kredisi/faiz-oranlari/Sayfalar/faiz-oranlari.aspx

Aslında 12 aylık ihtiyaç kredisi 1,35 dediğim gibi KKDF ve BSMV'yi taksit rakamlarına yansıtıyorlar ama oran 1,09 diye gösterdikleri aslında hikaye aslında bu faiz oranı 1,33 civarında onu söylemeye çalışıyorum.

Ben de dahil olduğunu söylüyorum 1,09 diye gösteriliyor sadece kredi satış politikası banka'ya gidin onlarda söyler 1,12 diye ama gerçekte yansıyan 1,34 - 1,35 dir bunu söylemeye çalışıyorum.

Yani ihtiyacı olmayan ooo bankalardan çok düşük 1,00 - 1,09 diyerek sadece görünene kanıp da çekmesin diyorum. Aslında masraf, imzalar gibi şeylerle uğraşmamak için güzel ancak faiz oranının gerçekte olanı yansıtmıyor.. En para neden gerçek rakamı 1,33 yazmıyor da 1,09 yazıyor sadece kredi çeken çok olsun diye göz boyamamı sadece bunu düşünüyorum.

• Resmen oynadılar bizimle... birilerine kredi verip, insanları umutlandırıyorlar, sonrada oran 1.09!!! yok yaaa... bizde bayılıyorduk size... gider maaş aldığım bankadan 1.15 den çekerim, yinede size muhtaç olmam....
  • Yazdıklarınız bana hiç mantıklı gelmedi. Bankalar kafalarına göre oran yazamazlar. Akbank ın 1,15 hesaplaması zaten verdiğiniz linkteki ilan ettiği kampanya oranı olan 1,15 ten. Tüm bankaların hesaplaması standarttır.
  • sabah telefonla aradım iş yeri telefonu adresi kısmında sıkıntı yaşadıgım için tamamlayamadım başvuru şimdi netten başvurdum bakalım sonuç ne olacak.

edit: 12 ay 1500 tl istemiştim vermediler :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 22 Ağustos 2014; 14:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

Resmen oynadılar bizimle... birilerine kredi verip, insanları umutlandırıyorlar, sonrada oran 1.09!!! yok yaaa... bizde bayılıyorduk size... gider maaş aldığım bankadan 1.15 den çekerim, yinede size muhtaç olmam....

Tamamen katılıyorum ve internet şubesinden itiraz/şikayet kısmına da yazdım. Halkbank Yaz esintisi kullanacağım ben de. Yaptıkları iş ahlakına sığmaz.
    Biraz önce çağrı merkezini aradım ve buraya yazdıklarımı aynen kendilerine sordum.

Faiz oranınız içinde BSMV ve KKDF dahil midir dedim hayır dediler. Onlar yasal vergiler dediler. Bu baz faiz oranımız dediler.

Yani siz görsel olarak faiz oranınızı 1,09 gösteriyor ancak taksit rakamlarınıza BSMV ve KKDF vergilerini yansıtarak hesaplıyorsunuz değil mi dedim evet dediler.

Aslında yıllık maliyet oranı üzerinden de görebilirsiniz dediler. Yıllık maliyet oranı %15,70

Yani basit mantık ile yıllık maliyet oranını 12 aya bölmüş olsak aslında bize aylık maliyet oranı çıkacak bunun içinde de BSMV ve KKDF eklenince toplam maliyeti ortaya çıkıyor.

15,70 / 12 = 1,308 gibi bir maliyet oranı çıkıyor ben bunu demeye çalışıyorum.

Zamanınız var ise arayın müşteri hizmetlerine sorun. En para ile ne alakam var ne de bir art niyetim bankada da çalışmıyorum.

Çalıştığım yer tamamen bankalardan bağımsız bir kurum yani benlik bir şey yok.

• slmgns kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınız konusunda haklısınız. Benim belirtmek istediğim bütün bankalar zaten böyle gösteriyor. Dolayısıyla oran karşılaştırması yaparken ilan edilen oranlara göre karşılaştırma yapabilirsiniz. En kesin oran aylık taksit veya dediğiniz gibi yıllık maliyet oranıdır.
    Aslında demek istediğim bu bende ilk gördüğümde 1,00 iken neredeyse balıklama atlıyordum ne kadar uygun falan diye ancak gördüm ki masraf, sigorta ve uzunca imzalanması gereken sözleşmeler dışında faiz konusunda pek bir albenisi yok demeye çalıştım ifade etmeye çalıştığım resmen göz boyayıp millete kredi açmak için sadece 1,00 diye belirtiyorlar. Muhtemelen oraya 1,34 yazsalardı ister istemez kullanacak adam karşılaştıracaktı internet üzerinden sorgulayacaktı bakacaktı 1,10 - 1,15 kimse kullanmayacaktı fazla diye. Sadece burası için demiyorum tüm bankalar bu göz boyamayı yapıp insanları kandırıyor. Yoksa tek tıkla kredi muhteşem bir hizmet ama gerçek aylık maliyet oranını neden yazmıyorsunuz dediğimde çağrı merkezi çalışanına sorduğumda haklı olarak kem küm dedi cevap veremedi.
  • 30 k istedim 20 k onaylanmış.
  • Öğrenci olupta basvurusu onaylanan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: creed73

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: hayaletimsi

Kredi ekranı internet şubesine gelmiş.

aynen gelmiş ama 1,09 oldu anlamı kalmadı pek.

bugün faizi 1.09 yapıp herkese açtılar yakıştı bunlara.

aynen,

Dün baktığımda benim menüde krediler yoktu. Bugün aktif olmuş
  • 1.09 olduktan sonra vakifbanktan bugün 1.12 oranında cektim10.000 TLsadece ek 42 TL hayat sigortası alındı. İçime en paradan daha çok sindigi kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

Öğrenci olupta basvurusu onaylanan var mı ?

Öğrencilik bitti benim iş olmadığı için onaylanmadı öğrenciye de onay vereceklerini sanmam
  • Ne zamanları ödeniyor para o nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

Öğrenci olupta basvurusu onaylanan var mı ?

Öğrencilik bitti benim iş olmadığı için onaylanmadı öğrenciye de onay vereceklerini sanmam

Ben de 1 aya kadar mezunum. Kartlara ve elden aldığım borçları kapatmak için 6000 istedim vermediler.

Yalnız kredi puanım 1022 benim. O yüzden olabilir.

• Xapheon X kullanıcısına yanıt
    öğrenci iken zor aynen.

aslında benim sigorta iş var en azından kağıt üzerinde ailenin yanında çalışıyorum.

ama iş adresi iş bilgisi sigorta no gibi bilgileri isteyince tırstım yazamadım öğrenci olarak başvurdum haliyle red yedi :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.