Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinless34

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

27 saat geçti bir beni onaylamadılar

Onaylanmamış yok bunlar harbiden dengesiz enparada yüklü miktar para var eee borç yok kredi notu 1800 civarı la neye göre yaptınız diyorum onlarda bilmiyor devlet işine dönmüş iyicene

hocam zaten paran var, odeyebilecegin ve o paraya ihtiyacin olmadigi belli, neden para versinler ki?

Aynı durumda arkadaşım var oda istedi onaylandı :)

adam ev alacak belki, konut kredisinden iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ben ev almak icin istedim hesabimda 100k + vardi telefondan yapilamiyor agustos sonunu bekleyin dediler hem mail yolladim hem telefonla aradim.daha onceki mesajlarlarda da yazdim bunu. 35000 lira gittim ve is bank tan cektim 1.15 ten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 21 Ağustos 2014; 21:58:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oran 1.09 oldu dedi müşteri temsilcisi, isterseniz başvurunuzu alabilirim dedi bende bekleyelim o zaman dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

oran 1.09 oldu dedi müşteri temsilcisi, isterseniz başvurunuzu alabilirim dedi bende bekleyelim o zaman dedim

Daha kredi herkese açılmadan oranı arttırıyorsa bunlar,görünüşe göre ağustos sonuna kadar bir avantajı kalmayacak.
  • 20000 istedim dalga geçermiş gibi. 5500tl hazır diye sms geldi aradım bi güzel fırçaladım
  • telefonla başvuru yapan arkadaşlar bir sorum olacak,

kredi onaylanırsa anında hesaba geçiyor mu yoksa adresimize gelip sözleşme vs imzalatıyorlar mı?

ikincisi kredi işlemini yaparken gelir maaş bilgisi vs bilgiler istiyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

telefonla başvuru yapan arkadaşlar bir sorum olacak,

kredi onaylanırsa anında hesaba geçiyor mu yoksa adresimize gelip sözleşme vs imzalatıyorlar mı?

maaş, üzerinize olan ev araba bilgisini sözlü olarak istiyorlar. en sonunda doğruluğunu onaylıyor musunuz diye soruyorlar. birde para hemen hesaba geçiyor. hatta telefonu kapamadan önce:)
  • quote:

telefonla başvuru yapan arkadaşlar bir sorum olacak,

maaş, üzerinize olan ev araba bilgisini sözlü olarak istiyorlar. en sonunda doğruluğunu onaylıyor musunuz diye soruyorlar. birde para hemen hesaba geçiyor. hatta telefonu kapamadan önce:)
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    işlemler ne kadar sürüyor telefonda ?

birde bilgileri biraz abartarak söylesek ne olur acaba :)
  • 850'li numarayı aramak kaç para? Arayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enğaraya yeni üye olamlara hiç vermezler galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    cep telefonunda operatör içi dakika olarak geçiyor.

paket varsa ordan düşüyor.
  • quote:

işlemler ne kadar sürüyor telefonda ?

birde bilgileri biraz abartarak söylesek ne olur acaba :)

işlemler baya kısa sürüyor aslında. hızlıca bilgileri soruyor max 5dk. sonra onay mesajı bekliyorsunuz. gün içinde gelecek diyor ama bana 5 dk. içinde geldi hemen. ardından devam etmek için tekrar arıyorsunuz. sözlü olduğu için sözleşme maddelerini okuyor size. en son sizden onay istiyor. toplam 20 dk ben tüm işlemlerimi hallettim. ve fazlasıyla kibarlardı:) ama bilgi abartma kısmına bişey diyemiyeceğim:) ama üfürsekte sonuçta TC den kredi notunuza ulaşacaklardır:)
  • Sizce herkes için internet bankacılığına başvuru ne zaman başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

Enğaraya yeni üye olamlara hiç vermezler galiba

Ben 3 gün önce enparaya başvurdum, ertesi gün sözleşme imzalamaya geldiler ve enpara üyesi oldum. Bir sonraki günde kredi başvurusunda bulundum. kredim hemen onaylandı ve aynı gün hesabıma yattı. Yani ne zaman üye olursanız olun faydalanabiliyorsunuz. Yeter ki kredi onaylansın.
  • hayaletimsi H kullanıcısına yanıt
    dün müşteri hizmetleriyle görüştüm ay sonu bir aksilik olmazsa :) herkes için açılıcak dedi ama kesinde değil
  • oran yükseldi mi ?
  • Ne zaman açacaklar merak ediyorum :) Hala ekrana düşmedi.
  • oran 1.09 olmuş.
  • Oran 1.09 olmuş ve en fazla 36 aya kadar kredi veriyorlarmış.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.