Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağustos sonu yaklaşıyor . bakalım internet şubesinden açılacak mı başvuru ekranı
  • Bende ay sonu internet şube açılmasını bekleyenlerdenim lakin piyasalar gün itibari ile kötü ve faizlerde artış öngörülüyor bu yüzden telefon ile başvuru yaptım. Çünkü beklemek riskli görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam telefondan başvurdum dahala onay bekliyorum
  • şu an için hsbc 0.89 ihtiyaç kredisi veriyor. onuda değerlendirin derim. dosya masrafını falan iptal ettirebilirseniz daha uyguna gelir
  • Bu telefonla başvuran arkadaşlar mesaj falan mı geldi, arayınca ne diyorsunuz. Ben aradım şu an pilot uygulama dediler başvuramadım. Gerci 3 gün oldu üye okup kartı almam. Yeni olduğum için de vermemiş olabilirler mi?
  • Findeks'te kredi kartıyla ödeme yaptığımda hata mesajı alıyorum. Genel bir sorun mu bu?
  • edit: yanlışlıkla 2 kere gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibarut8907 -- 21 Ağustos 2014; 13:45:52 >
  • dün üye oldum.üye olduktan 1 saat sonra aradım krediye basvurdum.10dk sonra onaylanmıstır diye mesaj geldi ve hesaba parayı aktardılar.cok basarılılar,cok memnunum
  • İnternettten başvurdum.Siteden çıktım onay için mesaj geldi.Tekrar giriş yapıp onayladım.Defalarca kredi kullandım bu kadar pratik ve uygun şekilde olmamıştı.Tebrikler enpara umarım ilerde bozmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 21 Ağustos 2014; 15:13:40 >
  • çok rica etsem 1000 ve 1500 tl için 12 ay ödeme planını koyabilir mi sistem açık olan bir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

çok rica etsem 1000 ve 1500 tl için 12 ay ödeme planını koyabilir mi sistem açık olan bir arkadaş

bende bunu merak ediyorum.
  • 20000TL KREDİ TALEP EDİYORUM 5500TL OLARAK SMS GELİYOR AYAR OLDUM ARADIM BASTIM KALAYI :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibarut8907

Findeks'te kredi kartıyla ödeme yaptığımda hata mesajı alıyorum. Genel bir sorun mu bu?

Tam tutar olarak ödeme yapılıyor artik. 2,30 TL yerine 3 ya da 5 TL ödeme yapmayı denerseniz sorunsuz ödeme yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Bu telefonla başvuran arkadaşlar mesaj falan mı geldi, arayınca ne diyorsunuz. Ben aradım şu an pilot uygulama dediler başvuramadım. Gerci 3 gün oldu üye okup kartı almam. Yeni olduğum için de vermemiş olabilirler mi?

Benim yöntem dün aradim dedim kredi basvuru için ama başvuru ekraninda sorun cikti işlemi yapan arkadaş yarin arayip tekrar deneyebirlisiniz isterseniz gibi birşey derseniz kaydi aliyorlar hemen
  • İlk kez kredi kullandım.Çalışanım.5000 lira istedim 6500 verelim dediler peki dedim telefonu kapatmadan onaylandı.Finansbank maaş müşterisiyim
  • Bende telefondan müşteri hizmetleri görüşerek 5000 TL kullandım. Anında onaylanıp hesaba yatırdılar

Şu an için en uygun kredi 5000 TL 12 ay geri ödemeli. Toplam geri ödeme 5.398 TL.

Acil ihtiyacı olanlar için ideal
  • Sözleşmede şöyle bir madde var, 2 ay üstüste borç ödenmezse tüm anaborç vergiler faiz vs ile tahsil edilmek üzere işleme alınır aman dikkat borcunuzu zamanında geciktirmeden ödeyin bende dahil..

• 27 saat geçti bir beni onaylamadılar

Onaylanmamış yok bunlar harbiden dengesiz enparada yüklü miktar para var eee borç yok kredi notu 1800 civarı la neye göre yaptınız diyorum onlarda bilmiyor devlet işine dönmüş iyicene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 21 Ağustos 2014; 19:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

27 saat geçti bir beni onaylamadılar

Onaylanmamış yok bunlar harbiden dengesiz enparada yüklü miktar para var eee borç yok kredi notu 1800 civarı la neye göre yaptınız diyorum onlarda bilmiyor devlet işine dönmüş iyicene

hocam zaten paran var, odeyebilecegin ve o paraya ihtiyacin olmadigi belli, neden para versinler ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

27 saat geçti bir beni onaylamadılar

hocam zaten paran var, odeyebilecegin ve o paraya ihtiyacin olmadigi belli, neden para versinler ki?

Aynı durumda arkadaşım var oda istedi onaylandı :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.