Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: asi1227

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

KKB'ye nasıl bakıyorsunuz ? Garanti'nin internet şubesinden bakayım dedim, 5 TL kesecekmiş. Belki bedava yöntemi vardır diye bakmadım

findeks.com a üye ol. Kredi notunu ücretsiz öğrenebilirsin ilk kullanım için.

Eyvallah hocam

Güncel Notunuz
    1.809

Bana da 1809 dedi ve marttan beri sabit görünüyor notum. Halbuki 1-2 günlük gecikme ile yaptığım ödemeler var. Herkese aynı notu veriyor heralde bu findeks

• 20 bin için başvuracağım ama diğer banka kredi faiz oranları düşer mi acaba..... ikilemdeyim
  • 1900 üzerinden 1809 kredi notum. Şimdi kararsız kaldım. Mercedes mi BMW mi yoksa bmc mi alsam :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

kredi notunuz kaç acaba ?

Nerden bakiyoruz
    Bu arada ödemelerin duzenlidir bir gün önceden öderim devamli
  • https://www.findeks.com/

buradan.valla benimde gayet düzenli ama vermediler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

https://www.findeks.com/

buradan.valla benimde gayet düzenli ama vermediler :)

Pc ye geçince editlerim bu mesajı şimdi mobilden zor gibi duruyor uyelik

• Enpara'nın internet şubesinde kredi başvurusuna yönelik herhangi bir menü, buton falan bulamadım. Bu, bana tanımlanmadığı anlamına mı geliyor ?
  • 1395 puanım var 5 dk da hesabıma yatırdılar 5000 tl yi
  • dün başvurmak için aradım ve konuşma bitmeden para hesaba yattı. güzel bi uygulama.
  • 1809 puanım var
    pek çok kişi aynı puan almış :D
  • 1809 puanım var
    pek çok kişi aynı puan almış :D
  • 1552 puanım çıktı. Kredi kartı dolu herhalde ondan yaptılar böyle :)
  • bu findeks ucretli bi sisteme benziyo uyeligi kapatma imkanimiz var mi

• Bugün çektim.bugün enpara sözleşmesini imzaladım işyerinde geldi enparacılar.ctesi internetten form doldurdum.bugün kredi.helal.
     Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kez daha takdir ettim Enpara'yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liquidsky

quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Babanızın kredi borcu veya kara listede olması ile sizin hiçbir alakanız yok. KKB notları kişiye göre hesaplanır. Önemli olan sizin kartlarınızı, kredi borçlarınızı v.s düzenli ödemiş olmanız.

Şuan kredi kartım yok.Hiç de banka kredisi kullanmadım.Peki bu durumda nasıl hesaplanır?

eğer bankalarla hiç ilişkiniz olmadıysa KKB puanınız hesaplanamaz o nedenle kredi kullanmanız zordur. ancak herhangi bir bankadan maaş aldıysanız belki puanınız olumlu olabilir

Yani illa gidip ilerde kredi lazım olur diye kredi kartı alıp borca mı giriyim şimdi?Bu ne biçim iştir anlamadım.
    Bir başka arkadaşta kredi kullanabilmen için o bankanın ürününü kullanman lazım demiş.

• Kredi kullanmanız için bu islerin bir şekilde içinde olmanız gerekiyor. Sari çizmeli mehmedaga gelsin de kredi verelim diye beklemiyorlar. Önceden İng bankta 0.8 faizle kredi diye bir kampanyasında bankaya gittim kredi notuna gore çıkan bir oranmis. Memurum, 3 yildir düzenli kredi, kredi kartı kullanımım var buna rağmen o oranlardan çıkmamıştı kredi. Daha önce düzenli ödediğiniz krediler ve kredi kartları yoksa bankalar kara kaşa kara göze gore kredi çıkaramıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Bilmem Beyin Bilir

Kredi kullanmanız için bu islerin bir şekilde içinde olmanız gerekiyor. Sari çizmeli mehmedaga gelsin de kredi verelim diye beklemiyorlar. Önceden İng bankta 0.8 faizle kredi diye bir kampanyasında bankaya gittim kredi notuna gore çıkan bir oranmis. Memurum, 3 yildir düzenli kredi, kredi kartı kullanımım var buna rağmen o oranlardan çıkmamıştı kredi. Daha önce düzenli ödediğiniz krediler ve kredi kartları yoksa bankalar kara kaşa kara göze gore kredi çıkaramıyor maalesef.

E o zaman benim kredi kullanmam imkansız gibi bir şey.Neyse iyi akşamlar.
  • Maaşlı bir işiniz varsa sansinizi deneyin kesin çıkmaz diye bir şey yok ama bu tur redler de kredi puanı düşürüyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.