Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Çok teşekkürler. Peki hesabımda para olması gerekiyorsa, ne kadar olması lazım ?

Buna cevap vermek çok zor bence. Hesaptaki para ile konunun ilintili oldugunu pek sanmıyorum. Onceki sayfalarda(ya da bu sayfada) hesabında çok parası olan arkadaşın ekran goruntusu olacaktı. Siz başvurun ve şansınızı deneyin. Sonuçta enpara hiçbir masraf ve aidat içermeyen bir bankacılık, beğenmezseniz kapatması da çok kolaydır.
  • şu menü açılırsa bana bende başvurayım diyorum.hiç değilse kredi skorumuz yükselsin.
  • arkadaşlar erken kapama da herhangi bir cezai uygulama vs var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

arkadaşlar erken kapama da herhangi bir cezai uygulama vs var mı ?

Yok Hocam. Web sayfasında şartlar var bütün bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Bende başvurayım bari 2 ay snra nasılsa başvurcam. faziler yükselir belli olmaz. nasıl olsa ödemeyecekmiyiz
  • Dün 10.000 lira için başvurdum 12 aylık bugün onayı geldi. Haber verene teşekkürler. O kredi bilmemne oranımda 1455 di haberiniz olsun. Ayrıca 150.000 ayrıca bir kredi daha çekmiştim.
  • telefonla başvururken hangi bilgileri istiyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahara

Dün 10.000 lira için başvurdum 12 aylık bugün onayı geldi. Haber verene teşekkürler. O kredi bilmemne oranımda 1455 di haberiniz olsun. Ayrıca 150.000 ayrıca bir kredi daha çekmiştim.

O miktarın vaadesi ve toplam geri ödemesi ne hocam.
  • Kredi notum 1656 çıktı. 1-2 ay sonra ihtiyacım olacak krediye, daha önce kredi almadım, herhangi bir kredi kartı borcum vs. de yok. Sigortam ödeniyor, sıkıntı çıkarmadan verirler mi acaba ?
  • ben 30 bin tl istedim direk reddettiler. bu kredi notunu vs nereden öğreneceğiz acaba ?
  • Bende çözüm merkezinden başvuru yaptim onay verdiler
    3000 TL
    6 ay vade
    521.30 tTL aylik ödeme faiz orani %1 bu oran ve ödeme kampanyali mi oluyor ?
    Şimdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1482 puan iyi midir ve 20-30 bin civari alabilir miyim sizce

• Bana geri dönüş yapmadılar fakat ben aradım onaylanmış dediler. Uzunca yazı okudu onayladım vs hemen yatırdılar. 7000 tl istedim. Başka ödediğim bir kredi var şuan. Üstelik enpara hesabımda 100 tl üzeri para durmamıştır. Ama kredi puanım her zaman 1700 üzerinde oldu. 2008'den beri bankaların müşterisiyim. Bir kere bile geciktirmeden ödedim.
  • Beni de bugün aradılar yüzde 1den istediğim miktarı 30dk içinde onayladılar.Masraf yok imza yok muhteşem bir hizmet bence.Düğün arefesinde ilaç gibi geldi.
  • Bu puan nasıl bir şeydir arkadaş ya 5 ay önce işe girmeden önce yani 1480 puanım vardı.Kamuda çalışıyorum 2.kredi kartını aldım 1 gün gecikmiş ödemem yok puanım 1280'e düşmüş.Neye göre hesaplıyolar anlayamıyorum arkadaş.Kredi diye gitsem tık 70 k kredi veriyolar sorgusuz sualsiz şu puana bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Babanızın kredi borcu veya kara listede olması ile sizin hiçbir alakanız yok. KKB notları kişiye göre hesaplanır. Önemli olan sizin kartlarınızı, kredi borçlarınızı v.s düzenli ödemiş olmanız.

Şuan kredi kartım yok.Hiç de banka kredisi kullanmadım.Peki bu durumda nasıl hesaplanır?
  • 5000 lira icin basvurmustum onaylanmamis. Kredi puanim dusuk sanirim.

Simdi kontrol ettim 1656 puanim var ama yine de kredi cikmadi. Daha dusuk puani olanlara cikmis. Kredi verirken sadece puana bakmiyorlar demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 18 Ağustos 2014; 23:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

5000 lira icin basvurmustum onaylanmamis. Kredi puanim dusuk sanirim.

Simdi kontrol ettim 1656 puanim var ama yine de kredi cikmadi. Daha dusuk puani olanlara cikmis. Kredi verirken sadece puana bakmiyorlar demek ki.

Gelir durumunuz nedir? Belgelendirebiliyor musunuz? Şu an çalıştığınız yerde kaç yıldır çalışıyorsunuz? Mevcut kaç kredi kartınız var ve limitleri ne durumda? Bunlar da önemli faktörler Hocam.
  • 1900 çıktı kredi notum. Şimdi Ferrari almaya kalksam halledebilir miyim?
  • Kredi notunuzu nereden ogreniyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.