Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur2280 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seneye öğretmen olacağım kısmetse o zaman soracağım ben kredi vermeyenlere ING bonusu hanesine yazdırdı Kredi notunun yükselmesi için kredi kartlarını düzenli ödemek, vadeli hesaba 2-3 aylığına bir miktar para yatırmak gibi çözüm önerileri var, okumuştum. Aklında olsun hocam. Hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Benim şu an 1360 civarında ne şiş ne kebab modunda ama kendi tercihleri ING den bu şekilde alabilmiştim mesela. Gelir beyan edebilsek sorun yok aslında ama kazancın internet üzerinden olunca gelir belgen olmuyor :)

Valla ben uyuzluğuna 5-10 Basvuru yaptigim için otomatik olarak red aliyorum bir ara uyuz oldum denizbanka 34 kez başvuru yaptım. Şubedeki adamin gözleri fal taşi gibi olmuştu onu gorunce

bu yüzden ne yapsam red. Neyse bi kaç yil başvuru yapmassak duzelr heralde :D

Yazık,o kadar başvuruya puanıniz bayağı düşmüştür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

forumda verilen 10.000 TL ve 30.000 TL lik ekran görüntülerini karşılaştırdığımda sadece alınan krediye göre oranla hesaplanmış olduğunu gördüm ve aşağıdaki listeyi çıkarttım.
     Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

TŞKLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Benim şu an 1360 civarında ne şiş ne kebab modunda ama kendi tercihleri ING den bu şekilde alabilmiştim mesela. Gelir beyan edebilsek sorun yok aslında ama kazancın internet üzerinden olunca gelir belgen olmuyor :)

internet uzerınden nasıl kazanç saglıyorsun hocam?
  • Beyler biri bana zahmet olmaz ise

6000 tl için 24 ve 36 ay taksit ve

7000 tl için 24-36 ay taksiti kesintiler veaylık ödemeler ile öğrenebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HenüzÖlmedik

Beyler biri bana zahmet olmaz ise

Hocam mobilim sekmeden sekmeye geçince hepsi siliniyor yazdıklarımın
    http://www.hangikredi.com/hangikredi/araclar.aspx
    Faiz oranına 1 yazarak hesaplayabilirsiniz.

NOT: Kişisel bilgilerinizi falan girmeyin en uygun krediye başvuru falan almak için yönlendiriyor bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonla arayarak basvuru yaptik sonucunu bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modus61 -- 17 Ağustos 2014; 15:32:10 >
  • Kredi skorum 1450 tek sikinti cok basvuru olmasi kmh ve kkarti aktif kyllaniyorum sorun yok sskliyim

• quote:

bende merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

bende merak ediyorum

3.000 TL 24 ay için geri ödeme 3.400 TL oldu. 0850 numaraya telefon aç ve sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Alıpta kapatanını görmedim hiç. Enpara muhteşem bir icat.

o zaman bir ilki göreceksin ben hesap açtım ve kapatıyorum
  • Ben başvuru yaptım ve bu skora rağmen cevap alamadım enteresan hiç bir bankaya gecikmem yoq demek ki en parakredide başvuru kolay ama onay çok zor olacak
     Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi
  • cuma günü finans banktan aradılar başvurum olmamasına ragmen 20 bin tl krediniz hazır olarak beklemektedir onay vermeniz halinde anında hesabınıza aktarabiliriz felan diye . ihtiyacım olmadıgından ve faiz oranının en paraya göre yüksek olmasından istemedim . ve başvuruyuda ben yapmagım halde krediniz hazır dediler bu benim kredi puanımı düşürür mü başka bankalarda kredim varmış gibi mi görünür . örnek 1-2 ay sonra enparadan para çekmek istersem bu engel olacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

cuma günü finans banktan aradılar başvurum olmamasına ragmen 20 bin tl krediniz hazır olarak beklemektedir onay vermeniz halinde anında hesabınıza aktarabiliriz felan diye . ihtiyacım olmadıgından ve faiz oranının en paraya göre yüksek olmasından istemedim . ve başvuruyuda ben yapmagım halde krediniz hazır dediler bu benim kredi puanımı düşürür mü başka bankalarda kredim varmış gibi mi görünür . örnek 1-2 ay sonra enparadan para çekmek istersem bu engel olacak mı.

bankanın size yaptığı bir tekliftir bu. başvuru yada kredi kullanımı gibi bi işlem söz konusu değildir. resmiyette hiç bişey yoktur. o yüzden bi sorun olmicaktır içiniz ferah olsun :)
  • modus61 kullanıcısına yanıt
    1400 lu puan düşük sayılır. Hesabı kapatmanız sizin kaybınız olur. Enparanın değil.

• Enparanın oranları çok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bin çekeceğim 36 ay vadeli bekleyeyim mi enparayı
  • quote:

1400 lu puan düşük sayılır. Hesabı kapatmanız sizin kaybınız olur. Enparanın değil.

düşük sayılır derken bu puanla kredi vermeyen banka olmaz hem ssk lı olacam hem 1450 puanım olacak hemde aktif kmh ve kkartım var ve kredi red gelecek olmaz demiyorum olamaz bankalardan onaylı 20 000 lira kredi mesajları geliyor başvuruda amaç masrafsız kredi almak ayrıca enparadan çıkmak kayıp olmaz gibi geliyor olursada nasip der geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: modus61

quote:

düşük sayılır derken bu puanla kredi vermeyen banka olmaz hem ssk lı olacam hem 1450 puanım olacak hemde aktif kmh ve kkartım var ve kredi red gelecek olmaz demiyorum olamaz bankalardan onaylı 20 000 lira kredi mesajları geliyor başvuruda amaç masrafsız kredi almak ayrıca enparadan çıkmak kayıp olmaz gibi geliyor olursada nasip der geçeriz

Kredi verirken tek bakılan şey kkb puanı değil,her bankanın farklı politikası var.
    Çok düşük puan ile kredi verilen kişiler varken çok yüksek puanlar ile verilmeyenler de var.
    Ayrıca puanınız iyi değil,''bu kadar puanım var,neden bana kredi vermiyorsunuz'' diyebilmeniz için en azından 1750 ve üstü puanınızın olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: modus61

quote:

Kredi verirken tek bakılan şey kkb puanı değil,her bankanın farklı politikası var.
    Çok düşük puan ile kredi verilen kişiler varken çok yüksek puanlar ile verilmeyenler de var.
    Ayrıca puanınız iyi değil,''bu kadar puanım var,neden bana kredi vermiyorsunuz'' diyebilmeniz için en azından 1750 ve üstü puanınızın olması lazım.

burda bir yanlışlık olmasın ben niye kredi vermiyorsunuz demedim her banka hemen onaylıyor burda geri dönüş geç oluyor dedim ayrıca siz 1450 puana kötü diyebilmek bence hiç adil değil bankaların 1100 puanlara kredi verdiğiniz düşünürsek ayrıca bankaların genel politikalarını yazdım ssk kmh kkartı hepsi düzgun yakışıklılık desen oda var banka benden iyi müşterimi bulacak allah aşkına ))

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.