Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada bazı arkadaşlar ümitlenmiş o yüzden söylemek istedim. KKB notunuzu öğrenebilirsiniz internet üzerinden ücret karşılığı. Ödemelerini aksatmayanlarda sorun olmuyor genelde. Fakat enpara müşteri hizmetleri hayli ilgili adamlar arı gibiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realy078

burda bazı arkadaşlar kredi çekip tekrar bankaya yatırp kar edilebilirmi demiş bu asla münkün değildir

ÇÜNKÜ
    Siz krediyi 12 ay cekince %1 den yıllık maliyet oranınız %12 değil %20 dir ödeme tablosunu incelediğinizde hatta 10bine 800tl faiz görebilirsiniz sanki size %8 gibi gelir bu tamamen yanılsamadır

SİZ 12 AYLIK KREDİ ÇEKTİĞİNİZDE ÖDEMEYİ 1. AY BAŞLIYORSUNUZ ANAPARANIZDA EKSİLİYOR ASLINDA 5,6 AYDA ZATEN ALDIĞINIZ PARANIN YARISINDAN FAZLASINI ÖDÜYORSUNUZ

Lakin siz bankaya para yatırıp 1 yıl boyunca paranızın sürekli bankada kalacağı hesabına göre faiz geliri hesab ediyorsunuz

Şimdi 10bin cekip 10800 ödeyeceksiniz diyelimki faiz oranı %10 dan başka bankaya yatırdınız a ne güzel 10900 gelecek bana 100tl kardayım diyebilirsiniz (en az %10 faizden gelir vergisi kesintisi ile 900tl) ama unuttuğunuz bir şey var siz zaten cektiğiniz parayı 5-6 ay sonra yarısını ödemiş olacaksınız (10800/12=900tl 6*900=5400) hatta ilk ay bile ödüyorsunuz

Bunun yerine şunu düşünün aylık 900tl kredi ödemek yerine yastığınızın altına koysanız zaten 10800 paranız olacak ama aylık 900 bankaya yatırsanız (kredi çekip ödemekdense) zaten 6 ayda 5400 paranız olacak hesapda her türlü bu parayada faiz alacaksınız 900tl değilde 450 tl alsanız ortalama aylık yatırdığınız için 10800+450 paranız oalcak

HİÇ PARA KOYMADAN AYLIK ÖDEMEYİDE ÇEKTİĞİ PARADAN YAPIP KAR EDEBİLME MÜNKÜN DEĞİL
    Yukarda 900tl gelirirden maaşından ve sair ödeme yapabilecek kişi dikkate alındı sizi 10bin cekip 10800 öderken çektiğiniz paradan taksitleri öderseniz zaten paranız bitecek son taksiti ödeyemeyeceksiniz paranız sürekli azaldığından 900tl değil belkide 450tl faiz bile alamayabilirsiniz lakin 6 aya geldiğinde 5400 ödemiş olacaksınız 4600 kalacak bunları aylık basda hesaplamak lazım ama bu duurmda en az 500tl zararınız oalcağı kesin

yoksa bana kerizmi arkadaşlar

sakın unutmayın kredi çekince aylık ödüyorsunuz eğerki 10bin çekip 1 yıl sonra 10800 tek seferde ödeme şansınız olsa belki kar edebilirsiniz bu şekilde tarımsal krediler mevcuttur yıllık ödemeli ki artık onlarda bile br anlamı kalmıyor masraflar yüzünden

Anapara+faiz vade sonu ödemeli kredilerde kar mümkün ama tamamen banka fonlamasına bağlı.
    Misal Xbank kampanya yapar 7den satar Y bank'ın rollover zamanıdır yüksek fiyatlı kredi bulmuştur o yüzden tamamen sallıyorum 10%dan mevduata abanır.

• http://www.isbank.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=%C4%B0htiya%C3%A7+Kredisi+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=Mjg2-ISB

İş bankası kampanyası daha mantıklı görünüyor.
    Hem 40TL daha az faiz ödeniyor hemde 1 yıl sigortalı oluyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

http://www.isbank.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=%C4%B0htiya%C3%A7+Kredisi+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=Mjg2-ISB

İş bankası kampanyası daha mantıklı görünüyor.
    Hem 40TL daha az faiz ödeniyor hemde 1 yıl sigortalı oluyorsunuz :)

ben geçen hafta iş bankasından çektim, en para daha iyi orada gördüğün rakamlar tam olarak gerçekleşmiyor.

mesela sigorta bir yıllık, 36 ay çekince 1000 lirayı geçiyor 50.000 TL de. en basit örneği bu.

ha neden işbankasından çektim, bana enpara tanımlamadı mailde attım telefonda ettim ama sonuç çıkmadı işim acil di mecbur kaldım.

• arkadaşlar bu krediden 1000 tl alsak 1 yılda toplam ne kadar ödeniyor? yada aylık ne kadar ödeniyor?
  • Team_Turkey T kullanıcısına yanıt
    90 TL (tahsis ücreti) + 37.5 TL (sigorta) ödediğini düşünürsen 100 TL zararda oluyorsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noGret

90 TL (tahsis ücreti) + 37.5 TL (sigorta) ödediğini düşünürsen 100 TL zararda oluyorsun ;)

sahi hocam ben toplam tutara eklemiştir diye düşünmüştüm. Şimdi hesapladım eklememiş. Çöp :)
  • enpara'ya dün akşam mail atmıştım. Başvurular ne zaman başlayacak diye.

Şimdi çözüm merkezinden aradılar, isterseniz burdan başvurunuzu alabilir veya ay sonunda lansmanını yapacağız o zaman tekrar başvuru yapabilirsiniz diye.

Ben ekrandan başvuracağım dedim, ancak maile telefonla dönecek kadar ilgili bir banka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletimsi

enpara'ya dün akşam mail atmıştım. Başvurular ne zaman başlayacak diye.

Şimdi çözüm merkezinden aradılar, isterseniz burdan başvurunuzu alabilir veya ay sonunda lansmanını yapacağız o zaman tekrar başvuru yapabilirsiniz diye.

Ben ekrandan başvuracağım dedim, ancak maile telefonla dönecek kadar ilgili bir banka.

Aynı şeyi ben de yaptım ancak telefonda 25000 istiyorum mutlaka dememe rağmen 21600 için kredi onayı verdiler. Ay sonunda herkese açılacağını tekrar tekrar belirtti telefondaki bayan.
  • Benim yaptığım 3000 TL lik başvuruyu reddetmiş beyzadeler. Ulan ING ile çalışmadığım halde adamlar koşusuz kefilsiz verdiler kredi bana 4 aydır eksiksiz ödüyorum. KKB notum desen gayet iyi. Sözde enkredi, sözde müşterilere kolaylık boşversenize. Açıkçası 1 yıldan fazla süredir çalışıyoruz ilk defa beni kızdılar bu hadise ile. İşin ilginç yani hesabıma sürekli para giriş çıkışı oluyor, kredi notum gayet iyi, kredi kartlarımı düzenli ödüyorum v.s. Tek falso şu çalışıyor görünmüyorum. Kendi işimi yapıp internet üzerinden para kazanıyorum diyorum anlamıyor adamlar :) ING kabul edip vermişti oysa kredi ilginçşer vallahi. Aylık 1500 lira geliri olan adamım ödeyemeceyek olsam zaten başvurmam. Velhasıl kelam dostlar benim gibi başınıza gelir başvurunuz reddedilir ise sinirlenebilirsiniz.

• Hocam kredi çektiğiniz zaman, kbb notunuzun bir kısmı bloke ediliyor, banka diğer çektiğiniz krediyi görüyor.

Çalışmıyor olduğunuz içinde kredi verme riskine girmek istememiş olabilirler. Tahminimce şu sırlar hangi bankaya giderseniz gidin vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Benim yaptığım 3000 TL lik başvuruyu reddetmiş beyzadeler. Ulan ING ile çalışmadığım halde adamlar koşusuz kefilsiz verdiler kredi bana 4 aydır eksiksiz ödüyorum. KKB notum desen gayet iyi. Sözde enkredi, sözde müşterilere kolaylık boşversenize. Açıkçası 1 yıldan fazla süredir çalışıyoruz ilk defa beni kızdılar bu hadise ile. İşin ilginç yani hesabıma sürekli para giriş çıkışı oluyor, kredi notum gayet iyi, kredi kartlarımı düzenli ödüyorum v.s. Tek falso şu çalışıyor görünmüyorum. Kendi işimi yapıp internet üzerinden para kazanıyorum diyorum anlamıyor adamlar :) ING kabul edip vermişti oysa kredi ilginçşer vallahi. Aylık 1500 lira geliri olan adamım ödeyemeceyek olsam zaten başvurmam. Velhasıl kelam dostlar benim gibi başınıza gelir başvurunuz reddedilir ise sinirlenebilirsiniz.

Sakin ol abisi maassiz adama kim borc verir.
    Ing veriyosa napalim ING o enpara degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce aradım şu an herkese veremiyoruz vs dedi. Başvurumu aldı. Ne kadar istediğimi sordu. 7000 tl dedim. 24 ay için 337 tl geri ödemeli. Toplam 8088 tl geri ödemeli dedi.

Hesabı siz yapın artık. Bana uygun geldi. Diğer kazıklandığım teb kredimi kapatacağım. İnş olumlu sonuçlanır. Teb'de 8000 krediye 36 ay için 2500 faiz ödüyorum resmen.
  • Öğle arası 10 dk içinde yattığım yerden 10000 tl verdiler anında hesabında geçti hayret ettim valla helal olsun adamlara
    Pilot müşteri olmadığım halde telefonla başvuru yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bize yazın bölümünden kredi bölümünün bana da açılmasını talep ettim. Telefonla geri dönüş yaptılar ve sistemin şu anda deneme aşamasında olduğunu, ay sonunda ise herkese açılacağını söylediler. Burda ki yazılanlardan anladığım kadarıyla kredi talep ettiğimde başvurum olumlu sonuçlanmayacak gibi.
  • Üslübuna dikkat et efendi ol. Benim de canımı sıkma akşam akşam.
  • hayaletimsi H kullanıcısına yanıt
    Olabilir tabi hocam haklısınız. Gelir beyan edemeyeceğim bir iş yapınca bir takım sıkıntılar doğabiliyor. Zaten benim takıldığım nokta o değil telefondaki müşteri temsilcisine kendi işimi yapıyorum diyorum fakat iş kolu olarak yazabilecekleri bir kategori olmadığı için öğrenci yazmış bana hali ile çıkmadı tabi :)
  • quote:

Olabilir tabi hocam haklısınız. Gelir beyan edemeyeceğim bir iş yapınca bir takım sıkıntılar doğabiliyor. Zaten benim takıldığım nokta o değil telefondaki müşteri temsilcisine kendi işimi yapıyorum diyorum fakat iş kolu olarak yazabilecekleri bir kategori olmadığı için öğrenci yazmış bana hali ile çıkmadı tabi :)

Benim vaktinde kredi skorum 1800 civariydi her bankadan kredi onayi mesaji aliyordum fakat sigortayi sorun ediyorlardı şimdi baktim 1250 civarina kadar dusmus ( okadar başvurursak düşer tabi )

Enparaya 2 kez başvurdum telefonda Red cevabi aldim. Sanirim bundan sonra bana kredi vermezler red alinca 1 kez cok zorlaşiyor
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Benim şu an 1360 civarında ne şiş ne kebab modunda ama kendi tercihleri ING den bu şekilde alabilmiştim mesela. Gelir beyan edebilsek sorun yok aslında ama kazancın internet üzerinden olunca gelir belgen olmuyor :)
  • quote:

Benim şu an 1360 civarında ne şiş ne kebab modunda ama kendi tercihleri ING den bu şekilde alabilmiştim mesela. Gelir beyan edebilsek sorun yok aslında ama kazancın internet üzerinden olunca gelir belgen olmuyor :)

Valla ben uyuzluğuna 5-10 Basvuru yaptigim için otomatik olarak red aliyorum bir ara uyuz oldum denizbanka 34 kez başvuru yaptım. Şubedeki adamin gözleri fal taşi gibi olmuştu onu gorunce

bu yüzden ne yapsam red. Neyse bi kaç yil başvuru yapmassak duzelr heralde :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.