Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modus61

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

1400 lu puan düşük sayılır. Hesabı kapatmanız sizin kaybınız olur. Enparanın değil.

düşük sayılır derken bu puanla kredi vermeyen banka olmaz hem ssk lı olacam hem 1450 puanım olacak hemde aktif kmh ve kkartım var ve kredi red gelecek olmaz demiyorum olamaz bankalardan onaylı 20 000 lira kredi mesajları geliyor başvuruda amaç masrafsız kredi almak ayrıca enparadan çıkmak kayıp olmaz gibi geliyor olursada nasip der geçeriz

Kredi verirken tek bakılan şey kkb puanı değil,her bankanın farklı politikası var.
    Çok düşük puan ile kredi verilen kişiler varken çok yüksek puanlar ile verilmeyenler de var.
    Ayrıca puanınız iyi değil,''bu kadar puanım var,neden bana kredi vermiyorsunuz'' diyebilmeniz için en azından 1750 ve üstü puanınızın olması lazım.

burda bir yanlışlık olmasın ben niye kredi vermiyorsunuz demedim her banka hemen onaylıyor burda geri dönüş geç oluyor dedim ayrıca siz 1450 puana kötü diyebilmek bence hiç adil değil bankaların 1100 puanlara kredi verdiğiniz düşünürsek ayrıca bankaların genel politikalarını yazdım ssk kmh kkartı hepsi düzgun yakışıklılık desen oda var banka benden iyi müşterimi bulacak allah aşkına ))

Herhangi bir bankanın 1100 puana kredi vermesi 1450 puanı iyi yapmaz,dediğim gibi her bankanın politikası farklı,enpara'nın sizinle şahsi bir sorunu olacağını sanmıyorum,dolayısıyla onların politikasıyla çelişen bir yönünüz vardır mutlaka.

• Bana garanti kredi veriyor,deniz veriyor. Puanım 1.700 civarıdır. Ancak HSBC vermiyor. Nedeni ise ocak şubat ayında 2 ay geçiktirdiğim Vakıfbank kredisi. Kendi kredisini hiç geciktirmedim ama vermiyor işte. Geçen zar zor mh enpara kredi başvurusu aldı ama onaylanmadı mesela değişik sistemleri var adamların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Bana garanti kredi veriyor,deniz veriyor. Puanım 1.700 civarıdır. Ancak HSBC vermiyor. Nedeni ise ocak şubat ayında 2 ay geçiktirdiğim Vakıfbank kredisi. Kendi kredisini hiç geciktirmedim ama vermiyor işte. Geçen zar zor mh enpara kredi başvurusu aldı ama onaylanmadı mesela değişik sistemleri var adamların.

Birisi onaylamadimi digeride onaylamiyor hocam bunlarin sistemi böyle Ögrenci adama kredi verirler. Çalişan adama ssk adama vermezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Bana garanti kredi veriyor,deniz veriyor. Puanım 1.700 civarıdır. Ancak HSBC vermiyor. Nedeni ise ocak şubat ayında 2 ay geçiktirdiğim Vakıfbank kredisi. Kendi kredisini hiç geciktirmedim ama vermiyor işte. Geçen zar zor mh enpara kredi başvurusu aldı ama onaylanmadı mesela değişik sistemleri var adamların.

Birisi onaylamadimi digeride onaylamiyor hocam bunlarin sistemi böyle Ögrenci adama kredi verirler. Çalişan adama ssk adama vermezler

Anlamadığım nokta hsbc kredi vermiyor ama platinium kart verip 5.500 limit tanımlıyor. Garanti 6.600 limit veriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

1400 lu puan düşük sayılır. Hesabı kapatmanız sizin kaybınız olur. Enparanın değil.

düşük sayılır derken bu puanla kredi vermeyen banka olmaz hem ssk lı olacam hem 1450 puanım olacak hemde aktif kmh ve kkartım var ve kredi red gelecek olmaz demiyorum olamaz bankalardan onaylı 20 000 lira kredi mesajları geliyor başvuruda amaç masrafsız kredi almak ayrıca enparadan çıkmak kayıp olmaz gibi geliyor olursada nasip der geçeriz

Kredi verirken tek bakılan şey kkb puanı değil,her bankanın farklı politikası var.
    Çok düşük puan ile kredi verilen kişiler varken çok yüksek puanlar ile verilmeyenler de var.
    Ayrıca puanınız iyi değil,''bu kadar puanım var,neden bana kredi vermiyorsunuz'' diyebilmeniz için en azından 1750 ve üstü puanınızın olması lazım.

burda bir yanlışlık olmasın ben niye kredi vermiyorsunuz demedim her banka hemen onaylıyor burda geri dönüş geç oluyor dedim ayrıca siz 1450 puana kötü diyebilmek bence hiç adil değil bankaların 1100 puanlara kredi verdiğiniz düşünürsek ayrıca bankaların genel politikalarını yazdım ssk kmh kkartı hepsi düzgun yakışıklılık desen oda var banka benden iyi müşterimi bulacak allah aşkına ))

Herhangi bir bankanın 1100 puana kredi vermesi 1450 puanı iyi yapmaz,dediğim gibi her bankanın politikası farklı,enpara'nın sizinle şahsi bir sorunu olacağını sanmıyorum,dolayısıyla onların politikasıyla çelişen bir yönünüz vardır mutlaka.

25 000 lik tek kredi kartim var ve aylik % 40 a yakın nni harcar ve hep zamaninda oderim gecikmr nedir bilmem enpara kredimi illa onaylar onaylamazsa elbettwki kapatirim bana hitap etmeyen bi bankada adimin olmasi gereksiz olur o yuzden dedim ne enparayi kotuledim nede kendimi talep meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Seneye öğretmen olacağım kısmetse o zaman soracağım ben kredi vermeyenlere ING bonusu hanesine yazdırdı Kredi notunun yükselmesi için kredi kartlarını düzenli ödemek, vadeli hesaba 2-3 aylığına bir miktar para yatırmak gibi çözüm önerileri var, okumuştum. Aklında olsun hocam. Hayırlısı artık

hesaptaki paraya bakarak kredi vermiyolar galiba hocam illa geliri belgelememizi istiyorlar 2013 den beri enpara hesabımda hatırı sayılır düzeyde para var ama kredi vermiyorlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokur -- 18 Ağustos 2014; 7:45:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Orijinalden alıntı: HenüzÖlmedik

Beyler biri bana zahmet olmaz ise

6000 tl için 24 ve 36 ay taksit ve

7000 tl için 24-36 ay taksiti kesintiler veaylık ödemeler ile öğrenebilir mi ?

bende merak ediyorum

3.000 TL 24 ay için geri ödeme 3.400 TL oldu. 0850 numaraya telefon aç ve sor.

arkadaşın ve benim merak ettiğimiz bu değildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi puanınızı nasıl öğreniyorsunuz ?

• Arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum.Ben hiç kredi kullanmadım.Mesela benim babam kara listede krediler yüzünden.

Farz edelim yarın bir gün benim paraya ihtiyacım olup kredi çekmeye kalksam babam dan ötürü bir sorun olur mu benim için?

Kredi çekerken istenilen şartlar nedir mesela?
  • Nasıl hesaplıyorsunuz arkadaşlar bu finans indeks puanınızı vs ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Kredi puanınızı nasıl öğreniyorsunuz ?

+1 ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Kredi puanınızı nasıl öğreniyorsunuz ?

+1 ;)

findeks sitesine üye olup anında raporunuzu 2,3 lira karşılığı anında alabilirsiniz
  • Beyler ben üni öğrencisiyim aylık 900 civarı peder yolluyor.Bugün telefon ile 2000 tl 12 ay için başvuru yaptım başvurumu aldılar ve bana 10 dakika sonra mesajla kredimin onaylanmadığını bildirdiler.Demem o ki pek hevesli olmayın öğrenciye kredi vermiyorlar.

• zokur kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam haklısın. Gelir belgesi önemli bu devirde. En önemli kriterlerden birisi de KKB notunuz unutmayın kontrol edin.
  • Babanızın kredi borcu veya kara listede olması ile sizin hiçbir alakanız yok. KKB notları kişiye göre hesaplanır. Önemli olan sizin kartlarınızı, kredi borçlarınızı v.s düzenli ödemiş olmanız.
  • findekse üye olup bakmak en iyisi.En yüksek puan 1900 .Benim puanım 1800 üzeri.18000 tl yi şak diye onayladılar.
  • Aslında en para filan işime yaramaz ama sırf bu kredi muhabbbetine başvurucam,

5-6 bin lira para alıcaz diye bankalar sanki sevr anlaşması yapıyormuşuz gibi

yok imza sirküleri yok sigorta dökümü yok maaş bordrosu + oalarak hayvan gibi imza attırmalar 20-30 tane

Ulan zaten bakıp onaylıyorsun internet üzerinden neden benim elimden aynı belgeleri istiyorsun ,

Sırf telefonda kredi olayı için hesabımı buraya yönlendiricem saçma salak paralar için bu kadar evrak ve zaman kaybına gerek yok insanlık hali bu adam sıkaşabiliyor ama 5-6 lira para ihtiyacımız doğdu diye bu kadar teferruata gerçekten gerek yok

En para hafiften sözünü tutuyor adamlar bankacılığı değiştiricez demişlerdi şu kredi olayı gerçekten farklı bir duruş olmuş
  • Enpara üyeliğim yok. Şimdi üye olsam ve kredi için başvursam onay çıkar mı ? Daha önce 24 ay vadeli 10000 lira çektim. 11 ayda tamamını ödedim. Bir de çekmek istediğimiz miktarı kendimiz belirleyebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Enpara üyeliğim yok. Şimdi üye olsam ve kredi için başvursam onay çıkar mı ? Daha önce 24 ay vadeli 10000 lira çektim. 11 ayda tamamını ödedim. Bir de çekmek istediğimiz miktarı kendimiz belirleyebiliyor muyuz ?

İstediğiniz zaman üye olabilirsiniz. Başvuruda bakılan kredi notu olayı önemli ona göre çıktığından üye olma sonrası alma ihtimaliniz notunuz yüksekse (en çokta gelirinizi belgeleyecek durumda olmak bence) çok daha yükseliyor. İstediğiniz kadar çekebilirsiniz 1000-30000 arası istediğinizi çekebilirsiniz.
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Peki hesabımda para olması gerekiyorsa, ne kadar olması lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.