Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Çok teşekkürler. Peki hesabımda para olması gerekiyorsa, ne kadar olması lazım ?

enpara.com kredisi hesabınızdaki parayla alakasız olarak KKB puanınıza göre onaylanır veya red olur. yani hesabınızda para bulundurma zorunluluğunuz yoktur
  • Benim belgelendirebileceğim gelirim yok. Öğrenciyim. Üniversiteye 2008'de başladım. Başladığımda kredi kartı çıkarttım. 750 tl limitli. Gel zaman git zaman limiti yavaş yavaş arttırdım. En son 5 bine kadar çıkarttılar. Tek sebebi düzenli ödemelerimdi. Öğrenciyim aldığım harçlık 500'dü ilk zamanlar. Şuan 750.

2012'de 7500 tl limitli başka bir kredi kartı daha verdiler. Belge melge isteyen yok. Mayısta 8000 tl kredi çektim. Şimdi bugün Enpara 7000 kredi çektim. Aldığım maaşa 2000-3000 tl yazıyorum kaç senedir. Biri gelir belgesi istese her şey biter. Önceden dediğim gibi hep ekstre kesilmeden yatırırdım borcumu. Bunun önemi büyük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tello2

quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

arkadaşlar erken kapama da herhangi bir cezai uygulama vs var mı ?

Yok Hocam. Web sayfasında şartlar var bütün bilgiye ulaşabilirsiniz.

herhangi bir cezai uygulaması yoktur. ancak kapamayı yapacağın güne kadar ki olan faizleri ödersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Babanızın kredi borcu veya kara listede olması ile sizin hiçbir alakanız yok. KKB notları kişiye göre hesaplanır. Önemli olan sizin kartlarınızı, kredi borçlarınızı v.s düzenli ödemiş olmanız.

Şuan kredi kartım yok.Hiç de banka kredisi kullanmadım.Peki bu durumda nasıl hesaplanır?

eğer bankalarla hiç ilişkiniz olmadıysa KKB puanınız hesaplanamaz o nedenle kredi kullanmanız zordur. ancak herhangi bir bankadan maaş aldıysanız belki puanınız olumlu olabilir
  • Kkb me tekrar bakayim dedim, nisanda 1809 olan puan suan 1340 gozukuyor. Son 3-4 ay icerisinde haberim olmadan bir bankayi hortumladim sanirim :) yarin raporu inceleyelim bakalim, neymis dertleri...
  • Kkb puanim citi bank denen rezil bir banka nedeniyle dusmustu uzun hikaye kisaca kulanmadim hic acmadigim kuryeden almadigim karta ucret kesdiler MH leri gordugum en kotu MH defalarca aradim parayi odemeyin dediler bizhalledecgiz kart gecikmeye dustu 60 lira icin 70 bin konut kredisini 1 kere bile geciktirmeden 5 yilda bitirdim 60 lira puanimi 1300 lere cekti sonra bu lanet banka deniz banka gecti onlari aradim ozel bir hat acmislar citi icin neyse durumu anlattim gorevli kaydi sildigini 1 hafta sonra tekrar puana bakmami soyledi grercekten kkb raporundan o gecikmeler silindi ve puan 1800 lere cikti . Eger hakli bir sebepten banka anlasmazligi nedeni ile kkb ye yansiyan bir soununuznolduysa mh den olmassa dilekce ile bir deneyin banka olumsuuz bilririmlerini silebiliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kullanabilmen için bir bankanın ürününü kullanmak gerekiyor. k.kartı yada kredi gibi.. buradan senin risk raporunu çıkarabiliyor bankalar
  • benim kredi risk puanım 1129
  • Acaba kredi limitini de kkbde belirtilen limite göre mi belirliyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

Kkb me tekrar bakayim dedim, nisanda 1809 olan puan suan 1340 gozukuyor. Son 3-4 ay icerisinde haberim olmadan bir bankayi hortumladim sanirim :) yarin raporu inceleyelim bakalim, neymis dertleri...

Yeni aldigim rapor bu sefer 1750 gosteriyor.
    Martda 1 gunluk kredi odemesi geciktirdim diye nisanda 1340 a dusmus. Burdan anlayacagim kkb puani periyodunda kiz arkadasim gibi hassas ve kirilgan. Ona ozenle yaklasmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.000 TL 24 veya 36 ay ödemeleri nasıl olur?
  • KKB'ye nasıl bakıyorsunuz ? Garanti'nin internet şubesinden bakayım dedim, 5 TL kesecekmiş. Belki bedava yöntemi vardır diye bakmadım
  • quote:

KKB'ye nasıl bakıyorsunuz ? Garanti'nin internet şubesinden bakayım dedim, 5 TL kesecekmiş. Belki bedava yöntemi vardır diye bakmadım

findeks.com a üye ol. Kredi notunu ücretsiz öğrenebilirsin ilk kullanım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi1227

quote:

KKB'ye nasıl bakıyorsunuz ? Garanti'nin internet şubesinden bakayım dedim, 5 TL kesecekmiş. Belki bedava yöntemi vardır diye bakmadım

findeks.com a üye ol. Kredi notunu ücretsiz öğrenebilirsin ilk kullanım için.

Eyvallah hocam

Güncel Notunuz
    1.809
  • 1394 çıktı. tr ortalamasının altındaymışım. hiç kredi kullanmadım ama kredi kartlarım var. bunu yükseltmenin bir yolu var mıdır ?
  • 920 aldık findeks'ten
  • Deneme amacli aradım musteri hizmetlerini
    Formu doldurdu telefonu kapattım 30 bin 20 dakikada onaylandi
  • kredi notunuz kaç acaba ?
  • 1700 çıktı not
  • kredi notunuz kaç acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.