Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartı vs hiç kullanmayıp kredi çekemeyen arkadaşlar. Öncelikle kredi kartı almaya bakın. Olumsuz sonuç alırsanız bazı bankalar nakit blokajlı kredi veriyor ya da tanıdığınız biri adına ek kart çıkartıp 2 ay gibi sürede puanınızı yükseltebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsasd

Bugün çektim.bugün enpara sözleşmesini imzaladım işyerinde geldi enparacılar.ctesi internetten form doldurdum.bugün kredi.helal.
     Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Hayırlı olsun, yeni açtınız yani enpara hesabını ? Ben de enpara hesabı açıp kredi için başvursam mı diyorum ama iş yerime de gelinsin istemiyorum. Açıkçası özelimde halletmek istiyorum biraz.

Hesap açınca kaç günde geliyorlar ?

• Kredi seçeneği hala bizde çıkmadı yahu :)
  • Kredi seçeneği çıkmayanlarda telefon ile başvurabiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: adsasd

Bugün çektim.bugün enpara sözleşmesini imzaladım işyerinde geldi enparacılar.ctesi internetten form doldurdum.bugün kredi.helal.
     Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Hayırlı olsun, yeni açtınız yani enpara hesabını ? Ben de enpara hesabı açıp kredi için başvursam mı diyorum ama iş yerime de gelinsin istemiyorum. Açıkçası özelimde halletmek istiyorum biraz.

Hesap açınca kaç günde geliyorlar ?

Arkadaş başvuruda bulunmuştu, yolculuk öncesi otobüs terminaline randevu vermişti, müşteri temsilcisi ile otobüs terminalinde buluştular.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur2280

Kredi seçeneği çıkmayanlarda telefon ile başvurabiliyormu ?

ewet başvuruyorsun hocam şimdi aradım. ben de kredi seçeneği yoktu
    isterseniz biz başvuru alırız dediler. acelem olmadığı için başvurmadım
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Bana hemen ertesi gün gelmişlerdi. İşim vardı ofise gelmeyince aradım arayan arkadaşı yoldayım varmak üzereyim diyince iş yerimin otoparkında görüşmüştük İstemeden de olsa çalıştığım yerdekiler enparaya başvurduğumu öğrenememişti.
  • merhaba.
    telefon ile başvuruda bulundum. 20.000 24 ay. saat 13.30 'da başvurunuz onaylandı mesajı geldi. enpara.com'a girip birkaç onay adımı sonrasında kullanabilirsiniz yazıyor. fakat ben enpara.com'a giriyorum. hiçbir aksiyon yok. (saat 18.00) daha önce telefondan kredi çekenler yardımcı olabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincax

merhaba.
    telefon ile başvuruda bulundum. 20.000 24 ay. saat 13.30 'da başvurunuz onaylandı mesajı geldi. enpara.com'a girip birkaç onay adımı sonrasında kullanabilirsiniz yazıyor. fakat ben enpara.com'a giriyorum. hiçbir aksiyon yok. (saat 18.00) daha önce telefondan kredi çekenler yardımcı olabilirler mi?

Selam,

Telefonla başvurduysanız telefon ile onaylamanız gerekiyor. Tüm işlemler telefonda oluyor zaten, sayfaya kredi sekmesi eklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincax

merhaba.

Orada bir aksiyon olmayacak sen seçilmediğin için. Ağustos sonunda panelinde gözükür dediler ancak gözükmeme ihtimaline karşında telefon ile ödeme yapacaksın. Kredi onay mesajı geldiyse müşteri hizmetlerini ara işlemi bitirsinler yakşalık 25 dakika sürecek telefon haberin olsun.
  • Enpara işini harikulade yapıyor. Müşteri temsilcileri çok ayrı bir konsept. Yeni denecek bir oluşum. Gençlere yönelik oldukça hoş kampanyaları var. İlk günlerinden beri kullanıyorum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

kredi notunuz kaç acaba ?

Merhaba Benim kredi notum 1.779 çıktı fakat 01.05.2014 tarihinde.

halbuki 14.05.2014 te hem ihtiyac hemde konut kredisi kullandım.Bu baz alınmamış bu puanlamada.(Eski tarihi baz almış)

Acaba şimdi güncellersem dahada düşermi artarmı bilemedim :D Cokta kötü puan değil diye ellemedim :)

Ama enpara bunun bugunki güncel halinimi görcek yoksa brnim findeskte 01.05.2014 tarihinde gördüğüm 1.779 umu gorcek :D ?
  • omerkartalmis. O kullanıcısına yanıt
    dayanamadım ve güncelledim.. 1355 e kadar düştü :D Sebebi kullanmış olduğum konut ve ihtiyac kredileri yüzünden haziran ayından itibaren 1779 tan 1355 e düşmüş.Baya bir etkiliormuş açık kredilerin olması:D
  • bende kredi seçeneği yok nasıl başvurabilirim acaba?

birde alt limit var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkartalmis.

dayanamadım ve güncelledim.. 1355 e kadar düştü :D Sebebi kullanmış olduğum konut ve ihtiyac kredileri yüzünden haziran ayından itibaren 1779 tan 1355 e düşmüş.Baya bir etkiliormuş açık kredilerin olması:D

Neyi guncellediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerkartalmis. O kullanıcısına yanıt
    Son halini gördüğü olayı garip bir durum. Mesela kredi kartımın limiti artmıştı benim am kadın sistemde artmamış halini gördü ve söyledi ben düzelttirdim aslında limitim daha yüksek diye İyi mi yaptım bilmiyorum.
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Telefonla çağrı merkezinden başvurunuzu alabiliyorlar sadece sistem tam çalışana kadar bütün işlemleri telefondan yapmanız gerekiyor. Alt limit 1000 üst limit 30000.
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Kredi notundan bahsediyor arkadaş. Herkesin geçmişe yönelik bir kredi notu çıkıyor ve banka buna oranla sizin güvenilir olup olmadığınıza karar veriyor. Tabi yukarıda notum yüksek ama alamadım diyenler de var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tello2

Kredi notundan bahsediyor arkadaş. Herkesin geçmişe yönelik bir kredi notu çıkıyor ve banka buna oranla sizin güvenilir olup olmadığınıza karar veriyor. Tabi yukarıda notum yüksek ama alamadım diyenler de var sanırım.

Onu anladım da neyi güncellediğini anlamadım, kkb skoru öyle kişinin güncelleyebileceği birşey değil, ha güncel rapor alıp baktım diyorsa sistemde zaten günceli olan bir skorun güncel belgesini edinmiş demektir ki bu da "güncelledim" diye bahsedilecek birşey değil, o halde başka birşeyden bahsediyor arkadaş ama neyden onu anlamadım.
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Tam olarak dediğinizi yapmış işte arkadaş Hocam findex.com.tr miydi neydi işte oraya girince ekranda en son aldığınız raporun notu görünüyor ama 2,3 lira vererek güncel notumu göster diyebiliyorsunuz. Arkadaşın güncelledim dediği de o zaten. Güncel notu öğrenmiş ki zaten merak ettiği de o benim en son aldığımı mı görüyorlar yoksa son halini mi diyor. Sonuç olarak tabi ki onlar son halini görüyor siz istediniz diye kredi notu hesaplanıp öylece kalmıyor, siz her 6 ayda bir 2,3 TL ödeyerek son halini görebilirsiniz (arkadaş için güncellemek). Uzun lafın kısası; genel olarak bakıldığında temelde güncellenen bir şey yok sadece arkadaşın ekranındaki görüntü güncelleniyor. Biraz uzun oldu

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.