Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay sonu hizmete girecek herkes için dedi dün müş.hiz.telefonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

bir de ilk taksit 06/09/2014 idi.
    ben bunu 17/08/2014 e çektiğimde faizden 140 TL kafadan kâr'a geçtim.
    tabi sonuçta 36 ay değil 35 ay lık kredi oluyor ama olsun. düşünülebilir.

Hocam bu yöntemi değerlendirebilmemiz için detaylı bilgi rica ediyorum.
    Mağlumunuz tüm kredilerde faizleri ilk aylara daha yoğun bir şekilde dahil ederler. Aylar geçtikçe faiz düşer.

- Enpara kredi sisteminde ilk bir kaç ayın ödemesini önceden yapabiliyor musunuz? Yaparsanız sistem faizi otomatik düşürüyor mu?
    - Size verilen ödeme tablosunun resmini örnek teşkil etmesi açısından paylaşırsanız sevinirim.

• Team_Turkey T kullanıcısına yanıt
    Kredi ile ilgili açıklamaları okursanız sormuş olduğunuz bütün soruların cevabını alabilirsiniz.

http://www.finansbank.enpara.com/urunler/ihtiyac-kredisi/merak-ettikleriniz.aspx
  • Bugün bir arkadaşımın başına enpara ilgili bir olay geldi hesabında 3bin küsür parası başka hesaba aktarılmış hemen telefon etmiş karşı tarafa aktarılan para çekilmden bloke edildi şimdi aktaran kişi ve hesap sahibi aranıyor.

Dikkat edin arkadaşlar sanırım bir açık bulundu şu an enparadan yetkililer gelmiş arkadaşın bilgisayarı araştırıyorlar ne olduguna bakıp ona göre önlem alacaklarmış.

Bu arada şimdiye kadar hiç duymadım parasını kaptıran birine yetkili gönderip araştırma yapıldıgını helal olsun enparaya
  • Arkadaşlar bu sabah itibari ile telefon aracılığı ile 1000 TL kredi kullandım. İnanılmaz kolay, inanılmaz uygun. Hayatımda ikinci kere kredi kullanıyorum. İlk defa bir banka tarafından kerkilmeden, insan gibi muamele görerek bir işlem yaptım. Ağustos başında herkese açılacakmış.

1000 TL çektim 1079 TL geri ödeyeceğim 1 yıl içerisinde. Bunun dışında başka hiçbir masraf yok. Gerçekten mükemmel.

Ödeme planını soran arkadaşlar oldu, o da şöyle;

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 11 Ağustos 2014; 17:32:38 >

• krediyi istediğimiz miktarda ve vade de alabiliyor muyuz?
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    En fazla 30.000 ve en fazla 36 ay vade arkadaşım. Yalnız şimdilik herkese vermiyorlar. Ay sonunda açılacağı bilgisi veriyorlar.
  • 2014 Mayıs ayında vakıfbanktan 24 binliralık 1.18 faiz oranı ile kredi cektim. Enpara kredi olayı cok iyi olmuş 24 bin lira 1.00 faiz oranı ile kullanıp vakıfbank kredisini kapatmayı düşünüyorum.Ay sonunu bekleyelim görelim :)
  • Ben de yararlanacağım 3000 TL için bakalım açılırsa sistemden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Ben de yararlanacağım 3000 TL için bakalım açılırsa sistemden.

Hocam bank pozitifin sıcak fırsat başlığı açtım bugün. Güzel bir fırsatı var.

3000 TL'yi 12 taksitle ayda 270 TL olarak, 3251 TL olarak geri ödüyorsunuz ve Avantajix 140 TL iade yapıyor. 110 TL masrafla çekmiş oluyorsunuz. Yanlış hesaplamadıysam Enpara'dan %1 ile çekerseniz aynı vade ve tutar için 3240 TL yapıyor. Aradaki fark büyük :)

http://forum.donanimhaber.com/m_95874521/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Bugün bir arkadaşımın başına enpara ilgili bir olay geldi hesabında 3bin küsür parası başka hesaba aktarılmış hemen telefon etmiş karşı tarafa aktarılan para çekilmden bloke edildi şimdi aktaran kişi ve hesap sahibi aranıyor.

Dikkat edin arkadaşlar sanırım bir açık bulundu şu an enparadan yetkililer gelmiş arkadaşın bilgisayarı araştırıyorlar ne olduguna bakıp ona göre önlem alacaklarmış.

Bu arada şimdiye kadar hiç duymadım parasını kaptıran birine yetkili gönderip araştırma yapıldıgını helal olsun enparaya

Hesabımdaki 2.500 TL yi başka birisine gönderirken önce msj onayı aldılar ardından telefonla arayıp teyit aldılar. 3000 Tl içinde bunların olması gerektiğini düşünüyorum nasıl oldu acaba çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Ben de yararlanacağım 3000 TL için bakalım açılırsa sistemden.

Hocam bank pozitifin sıcak fırsat başlığı açtım bugün. Güzel bir fırsatı var.

3000 TL'yi 12 taksitle ayda 270 TL olarak, 3251 TL olarak geri ödüyorsunuz ve Avantajix 140 TL iade yapıyor. 110 TL masrafla çekmiş oluyorsunuz. Yanlış hesaplamadıysam Enpara'dan %1 ile çekerseniz aynı vade ve tutar için 3240 TL yapıyor. Aradaki fark büyük :)

http://forum.donanimhaber.com/m_95874521/tm.htm

Eyvallah hocam baktım ona da İzmir'de oturmama karşın ikamet adresim hizmet alanları dışında olduğundan reddettiler ne alakası varsa. Saçma bir politika olmuş ama fırsat güzel. Teşekkür ederim haberdar ettiğiniz için.

• rock_starr kullanıcısına yanıt
    haklısınız para gönderilirken her defasında sms onayı istiyor. böyle bir durum çok zor gibi geldi bana.ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

haklısınız para gönderilirken her defasında sms onayı istiyor. böyle bir durum çok zor gibi geldi bana.ilginç

Ben dün 1.950 tl gönderdim onay falan istemediler.

• kredi ceken arkdaslar erken taksit ödemesi varmı

• basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Bankpozitif'de faiz kişiden kişiye çok değişiyor; gelir,kkb puanı..vs Bu hesaplanan minimum faiz ile hesaplanmış. Kendi adınıza teklif alırsanız miktarın çok daha üzerinde olduğunu görürsünüz.
  • Bu benzeri bir çok sorunun cevabı var:http://www.finansbank.enpara.com/urunler/ihtiyac-kredisi/sozlesme.aspx

"Ayrıca dilerseniz taksitlerinizi vadesinden önce ödeyerek..."
  • 1000 tl üzerinde benden de sms onayı istiyor. Belki bir ayarı vardır.
  • Hala sistem açılmamış .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.