Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millete 1'den ver şimdi 1.09 çıkar herkese açarkende 1.5 yap sonrada kendi personeli kullanır o kredileri.
  • Konuyla ilgili hiçbir yerde yeterli bilgi bulamıyorum sadece şu iki linkte haber var:

http://www.hangisi.net/kredi/enparacom-ihtiyac-kredisi

http://www.yusufkisa.com/banka-islemleri/finansbank-enpara-com-faizsiz-ve-masrafsiz-ihtiyac-kredisi/

Enpara'nın kendi sitesinde dahi faiz oranları ile ilgili bilgi yok? Şimdi en son bağlantı kuran arkadaşlar güncel faiz oranı nedir? ve aklıma takıldı yahu neden sitede faiz oranları yazmıyor :D

• Az önce girip baktım, faiz oranı 1,09 olmuş.İyiki de dün çekmişim krediyi.Ama ekranı açılmayıp çekememiş olanlara haksızlık olmuş.En azından bugün öncesi hesap açmış olanlara %1 den vermesi yakışırdı enparaya.

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 22 Ağustos 2014; 11:23:07 >

• şansımıza tüküreyim
  • ABD'nin faizleri beklenenden erken artıracak beklentisi dünya çapında dolara değer kazandırdı diğer paralara değer kaybettirdi. Faizler tekrar yükselme eğiliminde
  • diabrek kullanıcısına yanıt
    sizden bir ricam olucak 30binTL nin 36ay hesaplatıp ss paylaşırmısınız
  • 36 ay yoktu onuda eklemişler
  • Daha krediyi herkes e açmadan oranı yükselttiler. çok ayıp
  • Enpara gibi hayran olduğum bankacılık siteminden bu oran artışını beklemezdim. Daha da işim olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

sizden bir ricam olucak 30binTL nin 36ay hesaplatıp ss paylaşırmısınız

Buyrun farklı tutarları örnek olarak koyuyorum.

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

• Selam
    Başka krediyi kapatmak istiyorum. Karşılaştırma için 13.685 TL için hesaplayıp 23 ay için olan taksit tutarını yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exca -- 22 Ağustos 2014; 12:19:04 >
  • http://www.kredi-faiz-hesaplama.com/

kredi hesaplaması yapmak isteyen burdan yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Bende ay sonu internet şube açılmasını bekleyenlerdenim lakin piyasalar gün itibari ile kötü ve faizlerde artış öngörülüyor bu yüzden telefon ile başvuru yaptım. Çünkü beklemek riskli görünüyor.

Umarım birileri yazımı okuyarak başvurularını dün yapmışlardır.
  • Kredi ekranı internet şubesine gelmiş.
  • Arkadaşlar bu kredi net 1.00 değildi öncesin de en azından görünen o ama gerçek o değildi neden derseniz. Şuan bende kredi veren bir kurumda çalışıyorum. Güncel faiz oranımız bizim 1,344 KKDF ve BSMV dahil eğer ki dahil etmezsek bizim kurumun faiz oranı da 1.12'ye denk geliyor.

Görsel de bir arkadaşım hesaplamış. 1000 TL krediye 1,09 faiz oranı ile 12 ay da 90,59 taksit çıkıyor. Biz kurum olarak 1,344 (KKDF ve BSMV dahil) üzerinden veriyoruz bizde 1000 TL 12 ay üzerinden taksitler 91,56 TL oluyor aslında.

Uzun imzalanması gereken sözleşmeleri saymazsak faiz oranı göründüğü gibi direkt olarak 1,00 veya 1,09 değil dilerseniz bir bankaya gidin KKDF ve BSMV dahil bir krediyi hesaplattırın ne kadar borcunuz çıkacak görürsünüz.

KKDF ve BSMV ne diyecek olursanız.
    KKDF Kaynak kullanımı destekleme fonu; Bu kredinin ana parası ve faizi üzerinden hesaplanan ve bankaların müşteriden bir kereliğine tahsil ettiği bir fondur.
    BSMV ise Banka Sigorta Muameleleri Vergisidir… Kredilendirme işlemlerinden doğan ve banka tarafından krediyi kullanan kişiden bir kereliğine tahsil edilen bir vergi türüdü

Aslında yukarıdakilere bakacak olursak sigorta vs yine alıyorlar gibi geliyor oranları hesaplayıp taksit rakamlarına dikkat ederseniz.

Bilmiyorum benim kaçırdığım bir yer mi var çünkü bende kullanmak için dört gözle Ağustos sonunu bekliyordum ama çalıştığım kurum ile kıyaslamak istediğimde bunu gördüm.

Sizlerden ricam bankada tanıdıklarınız var ise 1000 TL'lik sorgulamaları yaptırabilir misiniz.

Ben netten google'da ilk çıkan sonuçların birinde sorgulama yaptırdım bakacak olsak İş Bankası 0,90 ile veriyor BSMV ve KKDF dahil olsa daha fazla çıkıyor. Sanırım enpara' da bu kalemleri dahil ediyor ama faiz oranı üzerinde ekrana yansıtmıyor.

http://www.hangikredi.com/hangikredi/ihtiyackredisorgu.aspx?MenuID=1&KrediTipID=1&Tutar=1000&Vade=12&Sehir=6&Kur=1&PageName=ihtiyac.aspx&InitQuery=Y&Tur=1

Yanlışım varsa düzeltin ama atladığım bir yer var mı. Tek tıkla almak güzel ama 1,09 faiz oranı aslında 1,09 değil daha fazla gibi geliyor doğru mudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmgns -- 22 Ağustos 2014; 13:31:27 >

• 1000 lira için başvurdum onay alamadım. Öğrenci olmam ve finasbank kredi kartımın her ay asgarisini ödemem etkili oldu her halde. Bende kart borcunu kapatmak için çekmek istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletimsi

Kredi ekranı internet şubesine gelmiş.

aynen gelmiş ama 1,09 oldu anlamı kalmadı pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: hayaletimsi

Kredi ekranı internet şubesine gelmiş.

aynen gelmiş ama 1,09 oldu anlamı kalmadı pek.

bugün faizi 1.09 yapıp herkese açtılar yakıştı bunlara.
  • Beklediler,beklediler,beklediler faiz oranı 1.09 olunca başvuruyu açtılar,enpara da çakallığa başlamış resmen.
  • hayaletimsi H kullanıcısına yanıt
    evet herkese açmışlar
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.