Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalıştığım kurumda eski bir İş bankası çalışanı arkadaşım var bende bir 5 gün önce 15.000 kredi çektim ve bunu 2 ay sonra Allah nasip ederse kapatacağım aynı soruyu kendisine sordum 2 ay sonra kapattığımda benim kredi puanımı düşürür mü tekrar vermeme durumları olur mu diye aksine borcunu erken kapatman durumunda veya normal vadesinden önce taksitlerini ödemen durumunda kredi puanına katkı sağlar dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmgns -- 24 Ekim 2014; 13:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivelamour

3 gündür konuyu hatmettim. Yeni üye oldum sırf sonucumu bildirmek için.

Şimdi benim findeks notum 506. Amacım kredi notumu yükseltmek. 2 idari takibim bir sürü de düzensiz ödemem var öğrencilikten kalma. 3 ay önce işe başladım. Ama yaklaşık 7-8 yıldır sgk ödeniyor. Bundan başka bir avantajım olduğunu düşünmüyorum zaten.

Minimum kredi tutarına 12 aylık başvurudm. Anında ekranda beliren yazı 13000 lira tutarında kredi çekebilirsiniz oldu. Tuhaf bir algoritmaları var sanırım. Ben yine de 1000 liralık çektim.

Şimdi merak ettiğim nokta şu ki ben bunu bir ay sonra komple kapasam mı daha iyi yükselir notum. Yoksa her ay vaktinden bir iki gün önce yatırıp vaktinde krediyi mi tamamlarsam daha iyi bir yükseliş olur?

Benim findeks kredi notum 1308 14 ay boyunca bir tane bile geciken ödemem yok fakat 1000 tllik kredi bile çıkmadı ve öğrenciyim
    Buradan da anlaşılacağı üzere maaşa göre veriyorlar findeks tamamen para tuzağı

• Aaa çok teşekkür ederim bu bilgi için. Ben işe yeni başladığım için bir miktar birikim yapıp kredi çekip araba almak istiyorum. E bu puanla imkansız. Malesef aklım başıma yeni geldi. Böyle şeylerle uğraşıyorum o yüzdenn..
  • quote:

Aaa çok teşekkür ederim bu bilgi için. Ben işe yeni başladığım için bir miktar birikim yapıp kredi çekip araba almak istiyorum. E bu puanla imkansız. Malesef aklım başıma yeni geldi. Böyle şeylerle uğraşıyorum o yüzdenn..

Rica ederim ama yine tanıdığınız bankacı vs var ise sormanızda fayda var arkadaşım bana böyle söyledi aslında mantıken doğru olanı da bu ödemeleri düzensiz olanı kara listeye alıp veya puanını düşürüyorlar ise düzenli ve erken ödeyenlere de bir güzellik olması gerekir diye düşünüyorum.
  • Yani mantiken oyle olmasi lazim. Ille pozitif bir etkisi olacaktir ama duzenli gununde odemek mi yoksa birden kapamak mi daha olumlu olur diye merak ediyordum aslinda. Biraz detay bir bilgi sanirim. :)
  • geçen hafta 1000 çekmiştim. 1-2 gun sonra 1500 daha çektim ve 1000liği direk kapattım.

1500 alırken 13bine kadar teklifimiz var falan gibi bişi yazdı. şimdi 1000 daha çekmek istedim vermedi neden olabilir acaba :(

birde eger sms ile cevap vereceğiz derse unutun o işi çıkmıyor. çıkacaksa direk o ekranda onaylanıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 25 Ekim 2014; 3:10:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

3 gündür konuyu hatmettim. Yeni üye oldum sırf sonucumu bildirmek için.

Şimdi benim findeks notum 506. Amacım kredi notumu yükseltmek. 2 idari takibim bir sürü de düzensiz ödemem var öğrencilikten kalma. 3 ay önce işe başladım. Ama yaklaşık 7-8 yıldır sgk ödeniyor. Bundan başka bir avantajım olduğunu düşünmüyorum zaten.

Minimum kredi tutarına 12 aylık başvurudm. Anında ekranda beliren yazı 13000 lira tutarında kredi çekebilirsiniz oldu. Tuhaf bir algoritmaları var sanırım. Ben yine de 1000 liralık çektim.

Şimdi merak ettiğim nokta şu ki ben bunu bir ay sonra komple kapasam mı daha iyi yükselir notum. Yoksa her ay vaktinden bir iki gün önce yatırıp vaktinde krediyi mi tamamlarsam daha iyi bir yükseliş olur?

Benim findeks kredi notum 1308 14 ay boyunca bir tane bile geciken ödemem yok fakat 1000 tllik kredi bile çıkmadı ve öğrenciyim
    Buradan da anlaşılacağı üzere maaşa göre veriyorlar findeks tamamen para tuzağı

O kredi 3 dkda ciktigina gore dogrudan sgkdan sorgulama yapiyorlar sanirim. Baska da bir seye bakilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ben öğrenciyim 2300tl kredi talebinde bulunacağım hesabımda 10k üstü para var vadelide eğer kredi onaylanırsa bende sonra vazgeçip iptal edersem herhangi bir şey olur mu?
  • arkadaşlar ben öğrenciyim 2300tl kredi talebinde bulunacağım hesabımda 10k üstü para var vadelide eğer kredi onaylanırsa bende sonra vazgeçip iptal edersem herhangi bir şey olur mu?
  • fekat kullanıcısına yanıt
    olmaz. istediğin zaman kapatabilirsin. ufak bir ucret ödersin 2-3 tl gibi bir şey.
  • kredimin 3-4 aylık taksidini önceden ödemek istiyorum ben tek seferde. boyle bir imkanım varmi?

internet şubesinde göremedim bu seçeneği.
  • 20.000 18 ay seçtim direkk 10.000 e yönlendirdi. Zaten 2 tane ihtiyaç kredim var. Enteresan bir sistem çözemedim 😄
  • biz bu krediyi çekince ilerleyen zamanlarda faizler yükselse bize etkisi olmaz değil mi ?
  • fekat kullanıcısına yanıt
    1 kere yapılandırma yapabiliyorsun. faizler yükselirse sana vurmaz.

düşerse yapılandırma yapabilirsin.

• Bilgilerim böyle olmasına rağmen hesabımda da son aylarda 20bin TL giriş çıkış olmasına rağmen 5000 TL bile kredi çıkmadı enparadan. Anlaşılan o ki tamamen maaş ve sgk bilgisine bakıyor, yukarıdaki arkadaşların dediği gibi. Bilgilerde öğrenci ve 1200 tl aylık gelir seçtimiştim. 4 kredi kartım var limitleri toplam 10bin lira civarında, belgelenebilir gelirim olmadığı için artık kredi kartı da vermiyor bankalar. Sadece garanti otomatik artırıyor limiti garip bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 27 Ekim 2014; 4:43:49 >

• Khalasar kullanıcısına yanıt
    öğrenci işsiz yazıyorsa imkansıza yakın kredinin onaylanması.

sgk numarası şart. o olmadan onaylanan kredi görmedim duymadım.
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle gözüküyor, denemek için başvurmuştum zaten. Bankalar ile aram iyi olduğu için kredi onaylanır diye umdum ama yemedi.
  • bende 2300 için başvurdum vadeli hesabımda 10k üstü para var ama onaylamadılar öğrenciyiz maalesef
  • bir kaç aylık kredi taksidini önden yatırabiliyor muyuz bulamadım ben sitede.
  • demin anında kredi başvurum onaylanmıştı. tereddütte kalıp başvuruyu iptal ettim. şimdi tekrar başvurduğumda değerlendirmeye alındı. olumsuza döner mi ki.

edit: onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 27 Ekim 2014; 15:31:58 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.