Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Arkadaşlar merhaba ,

1 hafta önce 10000 TL için başvurdum ve kredim onaylandı, 3-4 gün sonra arayıp bilgi verdiler işte 18 Aralığa kadar çekin yoksa iptal olacak dediler. Ben fikrimi değiştirdim ve çekmekten vazgeçtim ev almayı düşünüyorum şimdi sormak istediğim bu parayı çekmezsem kredi notum düşer mi? Konut kredisi çekerken sıkıntı çıkar mı? Krediyi çekip hemen geri kapatsam olur mu, kaybım olur mu? Krediye başvurdan önce notum 1239'du, teşekkürler...

Hocam sadece olumsuz sonuçlanan başvurularda puan düşer. Senin olumlu olmuş şu an puanında herhangi bir şey olmaz.

Ama bu krediyi kullanırsan borç riskin arttığı için puanda düşme olur.ç
  • Kredi konusunda tecrübeli arkadaşlara bir sorum var.

aralık 10 itibari ile devlet firmasında çalışmaya başladım.yapı kredi bankasından cekmiş olduğum bir kredim var 2000 tl borcu kaldı.onu bu ay kapatıp araba almak için enparadan kredi çekmeyi düşünüyorum.sizce ne zaman kredi başvurusu yapmalıyım?
  • sanctuary33 kullanıcısına yanıt
    Şu an YKB nuvo'da % 1,05 masrafsız kredi var. Aceleniz yoksa bekleyin.
    Merkez Bankası oranlarında düşme bekliyorum, bu kredi faizlerini de düşürecektir.
  • kampanyacı kullanıcısına yanıt
    Acelem yok.şubat mart gibi alırım aracı sanırım ama kesinlikle yapı kredi ile çalışmak istemiyorum. insanlarla dalga geçen bir firma yapı kredi(birde teknosa).en kısa zamanda kredimi kapatıp iptal etcem hesaplarını.dün gönderdikleri kredi kartınıda almadım geri gönderdim..kafalarına göre hesap işletim ücreti yansıtıp sonrada dilekçe için beni şube şube dolaştırdılar bu hafta ve yinede iptal etmediler.ve işin güzel tarafı bunu maaş hesabıma yaptılar.Onun için yapı kredi istediği kadar uygun kredi versin kesinlikle çalışmak istemiyorum.dediğiniz gibi bugun rte'de merkez bankasına baskı yapıyor faizleri düşürmek için.umarım mart ayına kadar düşer oranlar.Teşekkürler bilgiler için.
  • Enpara kredisinde ara odeme var mi? 20bin kredi çekmiştim. Yarısını iade edebilir miyim ? Daha 10 gun oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onore O kullanıcısına yanıt
    evet.telefon ederek yapılıyor.
  • Enparaya giremiyorum e71 den bu konuda tecrube sahibi oolan varmmı, önce lumia ile sorun yokk

Opera mobil de denedim olmuyor

• enparada ihtiyaç kredi faiz oranları 1.05 civarına düşebilir kredi için aceleniz yoksa 3-5 gün beklemenizi tavsiye ederim.
  • en para kredi kampanyası ilk çıktığında telefon ettim 15.000 lazım evlenicem ihtiyaç kredisi verin dedim 5 dakika sonra onaylandı hesabıma yattı şimdi 6.taksidi ödemişim zaman nasıl da çabuk geçti.enpara çok anlayışlı bende paralarımı orada tutuyorum faize yatırmadığım halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

1800 kredi puana 10000 tl için red yedim böyle avellik salaklık olmaz olsun cardfinans müşterisiyim 10 yıldır 28000 bin limitli kredi kartim var düzenli harcar öderim daha geçen ay finansbank 15000 verelim onaylayin hemen subeden gidin çekin diye yalvariyordu.çok fena ayar oldum. bir daha kesinlikle işim olmaz bu bankayla.

KREDİ KARTI LİMİTİNDEN DOLAYI VERMEDİ BENİM 80 BİN LİMİTİN VAR 3000 TL İÇİN DENEYİM DEDİM RET YEDİM ARADIM SÖYLEDİM BÖYLE SAÇMALIK MI OLUR 30 000 VERİYORDUNUZ DAHA DÜNE KADAR KİMLİKLE ŞİMDİ NE OLDU DİYE BİZİMLE ALAKALI DEGİL SİSTEM TARAFINDAN OLUYOR KREDİ KARTI LİMİTİM YÜZÜNDENMİŞ ÇOK PİŞMAN OLDUM UMARIM PUANIMI ETKİLEMEZ 1880 PUANIN VARDI..
  • Herkes puan yazıyor, nereden öğreniyorsunuz puanınızı?
  • Merkez bankası faiz indirimine gitti sonunda.bakalım yansıması nasıl olacak.
  • Kredi puanım aralıkta 500 idi. Bu ay birden 822ye atmış. Enparadan 4 aydır 1000 TL kredim var. Ödüyorum. Az önce 3000 lira 12 ay için başvurdum.Onu reddetti. 18 ay 4500 TL verdi. Aldım ben de. Enpara kredi konusunda tuhaflaştı biraz :)
  • finansbank piyasadaki en sıkıntılı banka bulaşılmaz.
  • 6000 TL 3 ay vade istedim, tam yarın akşama hallederim derken para geldi gerek kalmadı iptal ettim başvuruyu. Skor 1.900 bu arada
  • nedium N kullanıcısına yanıt
    www.findeks.com
  • Yarım puan faiz indirimi bize nasıl yansır acaba ?
  • 1277 puanım var ve 2000/15ay için red yedim ya la... yol gösterin beyler nakite ihtiyaç var

• mmwwlltt kullanıcısına yanıt
    Belgelenebilir gelirin varsa müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar.
  • ihtiyaç kredisi almayı düşünüyomm daha önce alan oldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.