Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kredi puanım 1700 civarında askere gitmeye yakın 2500 tl 24-36 ay taksitli kredi başvurusu yapmayı düşünüyorum.1000 tl gibi bir birikimim var ama ne olur ne olmaz diye kredi çekeyim diyorum.Sorum şu en paraya başvursak para hesapta kalsa askerden gelene kadar taksit ödemelerini oradan yapsak sorun olur mu ?
  • -Comandante kullanıcısına yanıt
    Yok olmaz. Hatta çektiğin parayı günlük birikime yatırırsın.Ödediğin faizi azaltmış olur. :)
  • vivelamour V kullanıcısına yanıt
    Günlük birikimde aylık taksit ücretini çıkarmaz ki :D Çıkarmıyor mu yoksa :D
  • -Comandante kullanıcısına yanıt
    Aldığın faizle ödediğin faiz toplamı birbirine yaklaştıka kara geçersin demek istedim. Paranın ne kadarını hesapta tutacağını bilmiyorum. Aylık taksit ücretini çıkarmaz mıyı anlayamadım
  • Arkadaşlar merhaba;

Enparadan kredi başvurusu yaptım 10000 tl ye onay verdi.ben 18 yada 20 bin istiyorum.Kredi limitimi yükseltmek için;
    * Yapı krediye olan 2600 Tl kredi borcumu bugun tamamen kapatacam.Ayrıca bana gönderdikleri kredi k. kuryeye kartı istemediğimi söyleyip iade ettim.(3 hafta önce)
    * Kullanmakta olduğum kredi kartımın limitini 8200 liradan 3000e indirdim.(3 hafta önce)
    Sizce yaptıklarım kredi limitimi etkiler mi? Etkilerse ne kadar zaman içerisinde kredi limitime yansır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctuary33 -- 3 Şubat 2015; 12:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

Arkadaşlar merhaba;

Enparadan kredi başvurusu yaptım 10000 tl ye onay verdi.ben 18 yada 20 bin istiyorum.Kredi limitimi yükseltmek için;
    * Yapı krediye olan 2600 Tl kredi borcumu bugun tamamen kapatacam.Ayrıca bana gönderdikleri kredi k. kuryeye kartı istemediğimi söyleyip iade ettim.(3 hafta önce)
    * Kullanmakta olduğum kredi kartımın limitini 8200 liradan 3000e indirdim.(3 hafta önce)
    Sizce yaptıklarım kredi limitimi etkiler mi? Etkilerse ne kadar zaman içerisinde kredi limitime yansır?

Bu işlemleri ocak ayı içerisinde yaptıysan bu ay görünmesi lazım. Findeksten kontrol edebilirsin. Eğer yansımadıysa Yapıkrediyle görüşmen gerekir.

Bu işlemleri ocak ayı içerisinde yaptıysan bu ay görünmesi lazım. Findeksten kontrol edebilirsin. Eğer yansımadıysa Yapıkrediyle görüşmen gerekir.

• 1 denizbank 1 tane enpara kredim var ikisi de 5bin
    dün denedim enparadan kredim olmasına ragmen hala bana belli bir miktar tutarı verebiliriz diye öneri veriyor :D
    puanım çok yüksekti eskiden şuan 1200 civarı
  • vivelamour V kullanıcısına yanıt
    teşşekürler cevap için

Bonus kartımın limitini ocak ayında düşürdüm.Yapı kredinin göndermiş olduğu kredi kartını elime geçmeden iade ettim yaklaşık 2-3 hafta önce fakat halen internet şubelerinde kartım gözükmekte.
    Maaş geç yattığı için bugun yetişemedim fakat yarın hem kredi borcumun tamamını kapatcam hemde hiç kullanmadığım yapı kredi world kartın iptali için gerekirse iptal dilekçesi vercem.
  • Enpara müşterisi iseniz kredi başvurusu yaptığınızda gelip herhangi bir imza vs alıyorlar mı yoksa sadece internet üstünden mi halloluyor?
    Üni öğrencisiyim 1800+ kredi notum var kart limitim 500tl olduğu için 1100tl kredi 12 ay isteyecektim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Enpara müşterisi iseniz kredi başvurusu yaptığınızda gelip herhangi bir imza vs alıyorlar mı yoksa sadece internet üstünden mi halloluyor?
    Üni öğrencisiyim 1800+ kredi notum var kart limitim 500tl olduğu için 1100tl kredi 12 ay isteyecektim.

İnternet üzerinden oluyor herşey ama öğrenciye vermiyorlar diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Enpara müşterisi iseniz kredi başvurusu yaptığınızda gelip herhangi bir imza vs alıyorlar mı yoksa sadece internet üstünden mi halloluyor?

hocam bende öğrenciyim 5 yıldır öğrenci kredi kartı kullanıyorum borcunu 1 gün olsun sektirmedim 1000 lira iş bankasından 500 başka bi bankadan limitli kredi kartlarım var otomatik red verdi sistem geliri kanıtlayamadığım için notu dikkate almıyorlar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessmania -- 23 Şubat 2015; 0:30:59 >
  • Hızlı cevap için sağolun hocam telefon bozuldu gibi o nedenle taksitle 1100 çekip almak istemiştim kısmet değilmiş. Peki veren banka biliyor musunuz acaba ykb kullanıyorum.

@chessmania O zaman mecbur biriktirip alıcam hocam siz de yaşamıssınız iyi bilgilendirme oldu benim için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 23 Şubat 2015; 0:34:15 >
  • quote:

Hızlı cevap için sağolun hocam telefon bozuldu gibi o nedenle taksitle 1100 çekip almak istemiştim kısmet değilmiş. Peki veren banka biliyor musunuz acaba ykb kullanıyorum.

@chessmania O zaman mecbur biriktirip alıcam hocam siz de yaşamıssınız iyi bilgilendirme oldu benim için sağolun

Valla hocam vereckerini sanmam, kredi kartından taksitli avans çekin diyecem ama onun da limiti 500,bende play kart var limiti yukseltmiyorlar şuan çalışmama rağmen sizinkini hiç yukseltmezler.Ancak şöyle olabilir Hb denizbankla anlaşmalı kredi veriyor herhalde ama onu veriyorlar mı öğrenciye bilmiyorum yine.Araştırmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için sağolun hocam oraya ve ek olarak operatörlerin taahhütlü paketlerine bakayım o zaman.

Edit: hocam şimdi hbye baktım önce alıyoruz kredi sonradan karta aktarılıyormuş yani para olan bir kart gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 23 Şubat 2015; 0:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

900 kusurlardaki puanimi 1269'a yukselttim. Sigortam hic yoktu simdi sigortali gozukuyorum. 36 ay 5000 icin denedim red yedim.

Nasıl yükselttiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

900 kusurlardaki puanimi 1269'a yukselttim. Sigortam hic yoktu simdi sigortali gozukuyorum. 36 ay 5000 icin denedim red yedim.

Nasıl yükselttiniz?

4 tane kredi kartı var hocam. 4ünü de 4 ay düzenli ödeyince yükseldi kendi kendine. Tek kredi kartı bile olsa arka arkaya düzenli ödemeyle yükselir diye düşünüyorum.
  • Findeksteki notum güncellenmiyor hiç en son kasımda güncellemiş bunun için para mı vermem lazım?
  • quote:

Hızlı cevap için sağolun hocam telefon bozuldu gibi o nedenle taksitle 1100 çekip almak istemiştim kısmet değilmiş. Peki veren banka biliyor musunuz acaba ykb kullanıyorum.

rica ederim hocam ne demek:)
    bende sizinle aynı durumdaydım satıcılar faiş faizler isterken enparada 1500 lirayı 9 ayda 1600 (emin değilim) geri ödeme cazip gelmişti bende babamdan kullandım devlet memuru 1 sn sonra isterseniz 6bin verelim dediler 25bin liralık devam eden kredi olmasına rağmen:) ama sabrederim diyorsanız en mantıklısı sabretmek ya da anne babanızdan birine kullandırmak

• tabi ki.
  • YKB yi deneyebilirsiniz bende 1000 TL limitli play kredi kartı olduğu halde arayıp kredi verelim dediler öğrenciyim gösterilebilir gelir ne bende ne babamda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.