Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş kredi başvuruları ve redleride yanlış bilmiyorsam kredi puanını etkiliyor. Başvurup iptal edip tekrar başvurduğun için puanın belli bir seviyenin altına iniyorsa ondan ret veriyor olabilir. Kredi talep edip onayladığı zaman kullanıp kullanmayacağın belli değilse hemen iptal etme 10 gün bekleme süresi var aynı şartlarla kullanabilmek için. Zaten sen kullanmazsan 10 gün sonra otomatik düşüyor kredi talebi. Birde gereksiz talep ardına iptaller banka nezdinde de itibarı düşürüyor olabilir her ne kadar kredi puanın yüksek olsa dahi.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gepe -- 7 Nisan 2015; 13:59:03 >
  • arkadaşlar enpara'dan kredi başvurusu yaptım. ancak talep ettiğim tutar ile şuan internet bankacılığı hesabıma girip kontrol ettiğimde "değenlendiriliyor" aşamasında görünen kredi tutarı farklı. yani talep ettiğim tutardan daha düşük bir rakam görüyorum.

Bu bir sistem hatası mıdır yoksa kafalarına göre bir tutar belirlemiş olabilirler mi?

müşteri hizmetlerini aradım, detay için pazartesi günü mesai saatini beklemem gerektiğini söylediler.
    Böyle birşey başına gelen var mı acaba?
  • perp P kullanıcısına yanıt
    Sistm krediyi alaileceğiniz maksimum tutara indiriyor. İnternet bankacılığında yazan tutar neyse onu alacaksınız yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cingiglione C kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler ama o tutar benim işime yaramaz. krediye başvurusunu sistemden iptal edip başka bankadan başvuru yapsam, enpara'dan iptal ettiğim için olumsuz etkiler mi acaba kredi puanımı filan? ne saçma işmiş yahu..
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 6-7 aydır bir hukuk bürosunda çalışıyorum fakat sigortam yok. Aylık net gelirim 1250-1500 arası. Enpara dan kredi almak için başvuruda bulunacağım fakat yazdıklarınızdan anlaşıldığı üzere gelirimi belgelemem gerekiyormuş. Sigortam yokken gelir nasıl belgelenir? Sözleşme imzalamak için ofis adresini verdim orada görüşeceğim bunun bir etkisi olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Kredi notum 1331 ayrıca. Şansım var mı kredi için 2400-3000 TL arası istiyorum.
    He birde ilk başvuru yaptığım zaman kabul edilmedi fakat sizin için önerimiz var diyip 2400 TL öneride bulunuldu. Yineden gelir belgelememi isterler mi? Maaşım sürekli Finans hesabıma yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerfarukc -- 20 Nisan 2015; 23:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerfarukc

Arkadaşlar ben yaklaşık 6-7 aydır bir hukuk bürosunda çalışıyorum fakat sigortam yok. Aylık net gelirim 1250-1500 arası. Enpara dan kredi almak için başvuruda bulunacağım fakat yazdıklarınızdan anlaşıldığı üzere gelirimi belgelemem gerekiyormuş. Sigortam yokken gelir nasıl belgelenir? Sözleşme imzalamak için ofis adresini verdim orada görüşeceğim bunun bir etkisi olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Kredi notum 1331 ayrıca. Şansım var mı kredi için 2400-3000 TL arası istiyorum.
    He birde ilk başvuru yaptığım zaman kabul edilmedi fakat sizin için önerimiz var diyip 2400 TL öneride bulunuldu. Yineden gelir belgelememi isterler mi? Maaşım sürekli Finans hesabıma yatıyor.

öneriyi kabul et hesabına gelir para
  • Henüz sözleşme imzalamadığım için talebi kabul etmedim. Yarın ararlarsa ofiste bir gösteriş yaparım sonrada başvuruda bulunurum artık umarım kabul edilir. Bir müvekkili kırmamak adına dava açtım mahkeme sonucu paramı alıcam o zamana kadar masraf olarak kullanmam gerek :)
  • Kredi ilk çıktığında oranları daha mı düşüktü ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    O konu hakkında bilgim yok tek bildiğim şey sadece enpara.com kredi veriyor şuan bana diğer bankalar kabul etmiyor..
  • 1500 tl ye 50 tl faiz ödedim şaka gibi

• manyaksx kullanıcısına yanıt
    evet.

yuzde 1.00 ile çıkmıştı ilk faiz oranı sonra 1.05 oldu sonra 1.15
  • Ömerfarukc Ö kullanıcısına yanıt
    hukuk bürosunda çalış sigortan olmasın...ülke ne kadar ironi dolu değil mi...
  • 15000 tl için başvurdum. Yıllardır Finansbank kullanıyorum, şu an devam eden bir kredimde var. Bakalım vereceklermi :) geri ödemesi 17500 gibi bir rakam çıktı. 24 ay.

Sistem kafasına göre kredi miktarını 10500 / 36 ay olarak değerlendirmeye almış. Ne saçma bir iş bu böyle. İstediğim miktarı veremiyorsan iptal edersin. Kafasına göre miktar/vade yi niye değiştiriyorlar enteresan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_Arslan -- 21 Nisan 2015; 23:07:50 >
  • Arkadaşlar,

Kredi başvurusunda bulundum. Onaylandı smsi geldi.
    Bir kaç adımda anında hesabınızda yazıyor.

Öğrenmek istediğim bu onaylama işlemini yapmak için ne kadar sürem var.
    Başvurduk ama kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım.

Bir ödemem var, kredi kartı ayarlayabilirsem onunla yapıcaktım ama kararsız kaldım.

Onaylı olarak kaç gün bekletebiliriz.
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle. Önümüzdeki ay başlıyor sigortam ama kredi onaylanmadı baya zor durumda kaldım. Sigortam olsa bile hemen kredi vermezler sanırım..
  • frenze kullanıcısına yanıt
    1 hafta sanırım.

zaten sen girip işlem yapmazsan arıyorlar krediniz hazır niye kullanmadınız falan diye.
  • Yahu arkadaşlar enpara beni çıldırttı sizle de paylaşayım:
    Benim hali hazırda şu ana kadar tüm taksitlerini geç ödemeyi bırakın en az 1 hafta önceden ödediğim 12500 tl kredimin son 3 ayı kaldı
    İki haftadır tekrardan 1 yıllık 10 bin kredi versin diye başvuruyorum her seferinde bir saat içinde 8050 lira krediniz 36 ay vade ile onaylandı diyor.
    Ulan arkadaş bari 8 bini 12 ay yap diye tekrar başvuruyorum yok yine 36 ay

Şu anda herşey dahil tüm bankacılık alemine (kredi kartı borcu dahil) toplam borcum 4500 TL Bu para şu anda çok şükür aylık kazancımız kadar neredeyse eşimle birlikte evimize giren olarak.

sizce bu neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

Yahu arkadaşlar enpara beni çıldırttı sizle de paylaşayım:
    Benim hali hazırda şu ana kadar tüm taksitlerini geç ödemeyi bırakın en az 1 hafta önceden ödediğim 12500 tl kredimin son 3 ayı kaldı
    İki haftadır tekrardan 1 yıllık 10 bin kredi versin diye başvuruyorum her seferinde bir saat içinde 8050 lira krediniz 36 ay vade ile onaylandı diyor.
    Ulan arkadaş bari 8 bini 12 ay yap diye tekrar başvuruyorum yok yine 36 ay

Şu anda herşey dahil tüm bankacılık alemine (kredi kartı borcu dahil) toplam borcum 4500 TL Bu para şu anda çok şükür aylık kazancımız kadar neredeyse eşimle birlikte evimize giren olarak.

sizce bu neden olabilir?

taksitlerinizi erken öderseniz erken ödeme faizi bile alıyorlar, puanı etkiler mi onu bilmiyorum ama erken ödemek sıkıntılı bundan olabilir.

• Arkadaşlar motor alacağım aileyi ikna ettim iş krediye kaldı 18ay 2.500tl kredi istedim olumsuz yanıt geldi. Dayımın yanında çalışıyorum ve harçlığımla beraber ayda 157tl çok rahat verebilecek durumdayım. Ama sigortam yok belgeleyemiyorum. 500tl gibi bir para olsa kartımda verirler mi acaba siz ne öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozlasdas

Arkadaşlar motor alacağım aileyi ikna ettim iş krediye kaldı 18ay 2.500tl kredi istedim olumsuz yanıt geldi. Dayımın yanında çalışıyorum ve harçlığımla beraber ayda 157tl çok rahat verebilecek durumdayım. Ama sigortam yok belgeleyemiyorum. 500tl gibi bir para olsa kartımda verirler mi acaba siz ne öneriyorsunuz?

belgeleyemiyorsan calismiyosundur bankalar icin calismayanada kredi verilmiyo malesef ben 1 senedir calisiyorum bana otomatik red geliyo babamin adina cektim ben

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.