Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bugün 30 bin 12 ay için kredi başvurusunda bulundum 2 ay sonra düğünüm var. bana 36 ay olarak teklif geldi. sorun şu ki ben 2 ay sonra altınlarla 20 binini kapatıcam bu borcun. faiz indirimi ne kadar olur bunun hesabını bilen varmı? banka ödeme planını siz onayladıktan sonra göndeririz diyor. yani taksitlerin nekadarı faiz bilmiyorum. veya önce 12 ay olarak yapılandırıp sonra kapatsam daha avantajlı olurmuyum? birde erken ödeme ve ara ödeme arasındaki fark nedir? hangisi daha avantajlı. fazla faiz ödemek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

arkadaşlar merhaba bugün 30 bin 12 ay için kredi başvurusunda bulundum 2 ay sonra düğünüm var. bana 36 ay olarak teklif geldi. sorun şu ki ben 2 ay sonra altınlarla 20 binini kapatıcam bu borcun. faiz indirimi ne kadar olur bunun hesabını bilen varmı? banka ödeme planını siz onayladıktan sonra göndeririz diyor. yani taksitlerin nekadarı faiz bilmiyorum. veya önce 12 ay olarak yapılandırıp sonra kapatsam daha avantajlı olurmuyum? birde erken ödeme ve ara ödeme arasındaki fark nedir? hangisi daha avantajlı. fazla faiz ödemek istemiyorum

Bunun hesaplamasini bilen var midir bilmiyorum ama 2 ay sonra kapattgin takdirde cok az bir faizle borcu kapatablirsin kesin bir sonuc soyleyebilmek icin krediyi cekip mh arayip bilgi alman lazim 24 ayla 12 ay arasinda faiz orani fark ediyorsa az olani secmen daha mantikli birde

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

arkadaşlar merhaba bugün 30 bin 12 ay için kredi başvurusunda bulundum 2 ay sonra düğünüm var. bana 36 ay olarak teklif geldi. sorun şu ki ben 2 ay sonra altınlarla 20 binini kapatıcam bu borcun. faiz indirimi ne kadar olur bunun hesabını bilen varmı? banka ödeme planını siz onayladıktan sonra göndeririz diyor. yani taksitlerin nekadarı faiz bilmiyorum. veya önce 12 ay olarak yapılandırıp sonra kapatsam daha avantajlı olurmuyum? birde erken ödeme ve ara ödeme arasındaki fark nedir? hangisi daha avantajlı. fazla faiz ödemek istemiyorum

Hocam internette kredi hesaplama diye aratırsanız bulursunuz. Ben 10.000 için 630x18 ay çekmiştim. 11 ay kala kapattım. Kredinin bana toplam maliyeti 10.900 civarı bişe oldu. 2-3 ay içinde krediyi kapatırsanız tahminim 500 TL civarı bir kaybınız olur.

• tamamen kapatamıcam 10000 tl kadar ödemeye devam edicem. ama nekadarlık taksitlerle ödemem gerektiğini bilmem için sanırım önce krediyi çekmem gerekecek. birde denizbank daha avantajlı gibi duruyor bilginiz varmı?

• Arkadaşlar babam için enparaya başvurdum. Kredi talep edeceğiz hesabı açılınca. Kendisi emekli. 20.000 verme şansları var mı? Emeklilere ne kadar veriyorlar bilginiz var mı ?
  • mesajım bulunsun
  • Arkadaşlar başvur dedim diyelim ki ONAYLANDI. Hemen para hesaba yatıyor mu? Yoksa benim o aşamada kabul etmem mi gerekiyor?
  • ya ne gıcık bir sistem paranı enparaya koy sana kredi vermesinler neymiş puanmış kendi isterse parama bloke koyabilir bin lira bile vermio illa sabit maaş sigorta cart curt
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 15 Temmuz 2015; 13:52:02 >
  • bugün enparaya başvuru yapıp enpara.com u kullanıma geçsem en fazla kaç ay sonra kredi kullanabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyue -- 15 Temmuz 2015; 14:27:07 >
  • arkadaşlar bi cevap veren olursa sevinirim
    1.300 tl kredi alıcağım ama verirler mi acaba ve toplam masraf 1.485 tl yazıyor 18 ayda ödersem
    1.485 den fazla masraf çıkmaz değil mi. çünkü yılllık maliyet yazıyor onu anlamadım acaba onun içinde fazladan para isterler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

arkadaşlar bi cevap veren olursa sevinirim
    1.300 tl kredi alıcağım ama verirler mi acaba ve toplam masraf 1.485 tl yazıyor 18 ayda ödersem
    1.485 den fazla masraf çıkmaz değil mi. çünkü yılllık maliyet yazıyor onu anlamadım acaba onun içinde fazladan para isterler mi

sitesinde hesaplama araci var oradan ne kadar faiz cikiyor kontrol edebilirsiniz.

cikip cikmayacaginida basvurarak ogrenebilirsiniz, buradaki insanlar cikip cikmayacagini bilemezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

1500 tl ye 50 tl faiz ödedim şaka gibi

hocam şimdi enpara kredi hesaplama bölümünde 1.300 tl 18 ay vade ile almak istediğimde geri ödemesi 1.485 tl çıkıyor
    ama altında yıllık ve aylık maliyet oranları yazıyor
    onun içinde fazladan para alıyorlarmı yoksa cebinizden çıkacak tutar ne ise o mudur
    yıllık maliyet oranı kafamı karıştırdı. şimdi bu 1.300 tl ye 18 ay vade ile kredi için 1.485 geri ödemem gerekiyor ya bunun içinde yıllık maliyet veya aylık maliyet oranları ehpsi içindemidir
    sonra birde fazladan para ödemeniz gereiyor diye mesaj gelmesin
  • 4 ay geri odemeli kredi vermiyor lanet sey, her ayin 5 nde 1500 kira yatiyor direk enparaya eft geciyom, 1500 maas yatiyor ayni sekilde havale geciyorum, surekli islem donuyor sistemde ama vermemekde israrcilar

• Hocam 18 ay için ise o normaldir .. Ben 4 vade ile ödüyorum ondan az fiyat bide orada yazan ne ise odur farklı fiyatlar gelmez korkma iyi bayramlar

• 12 ay ödemeli 1000 tl çeksem acaba onaylanır mı ?

üniversite yeni bitirdim. üni zamanında işte üniversiteli kart kullandım. öğrencilik hali, illa ki geciktirme yaptım. şuanda bile 250 tl borcum var ama istesem onu şuan kapatıp kartı da iptal edebilirim.

acaba öğrencilikte yapılan gecikmeler de göz önüne alınıyor mu ?

eğer oynaylanırsa aylık 92 lira ödeyecem, toplamda da 96 tl faiz. hiç bişe.

edit: saniyesinde reddedildi :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 17 Temmuz 2015; 23:07:42 >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Biraz zor.....FİNDEKS onay vermezki......

• kredim anında reddedildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzblg -- 2 Ağustos 2015; 3:47:46 >
  • Üniversite öğrencisiyim ne kredi kartı alabiliyorum ne de kredi
  • 2 ay sonra ödemeli 2750 kredi için başvurdum anında onay geldi sisteme düştü onayladım para hesapta 1396x2 şeklinde ödeyeceğim acayip işimi gördü adamlar kredi olayında çağ atlattılar.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.