Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kayıtlı sabit gelirin yoksa kredi çıkmaz kardeşim. Onunda kanıtı sigortanın olmasıdır özetle. Sigortan yoksa kredi alamazsın.
  • alkanerkn A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bankacılık kredi sisteminde aylık taksitlerinin aylık gelirinin belli bir oranına kadar kredi kullanabiliyorsun. Hesabı nasıl bilmiyorum ama örneğin kural gereği aylık kredi taksidin aylık gelirinin %50-60ını geçemez gibi bir uygulama (dediğim gibi tam oran nedir nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum). o nedenle mevcut kredin henüz bitmemişken yeni kredi talebi yaptığında 12 ay taksitle ödeme istediğin aylık taksit ödemelerin bu oranın altında kalıyorsa ondan istediğin miktar ve vade de kredi vermez. vadeyi uzatıp tutarıda ona göre ayarladığında taksit ödemelerin o oranı karşılıyordur o nedenle 36 ay veriyordur. Başıma böyle bir olay halkbankasında gelmişti. 24 ay vadeli istedim krediyi ödeyebilecek durumda olmama rağmen banka onay vermemişti, müşteri temsilciside bu konudan bahsetmişti o nedenle de vadeyi uzatmıştım mecburen. Bunun temel gerekçeside aylığın belli bir kısmı zaten asgari geçim seviyesidir kredi ödemeye kullanılmaz kullanılırsa ne yeyip ne içer bu insanlar.

• 2500 tl kredi için başvuracaktım şarjım bitti başvuramadım. şimdi başvurmaya çalışıyorum sistem hatası veriyor. ne saçma iş yahu!
  • alkanerkn A kullanıcısına yanıt
    36 ay vermesındekı amac sız 36 onaylayıp ıstersenız ıstedıgnız aya dusurelım teklıfı ıcındır. Buda su demek oluyor bır kez kullanılan kredı uzerınde degıstırme hakkınızı yıtırmenız. Yanı faızler duserse yapılandırma yapamamanız ıcın
  • enparada bozuyor desenize
  • Simdi ben ogrenciyim 1000 lira icin basvuracagim. Normal kredi kartim var onu oduyorum gun gecmeden. Ogrenci olup kredi cekebilen var mi ? Mail attigimda basvurun degerlendirelim dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 istedim anında 13800 kullanabilirsiniz dedi sistem. 5 bin kullandım. oranlar da makul.

• 10000 için başvuru yapsam onaylanıp onaylanmacağını öğrenmek istiyorum. onaylanırsa hemen hesaba mı geçiyor nasıl oluyor?
  • 1500 maaşla 25000tl verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pear S -- 23 Mayıs 2015; 22:07:38 >
  • 2500 TL için başvuru yaptım 6 snde olumsuz sonuçlandı dedi neden acaba. Kartta 1500 lira var 3 tane kredi kartım var 12 bin tl limit toplam

• eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Kredi skorunuz düşük olmalı............

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Nedir bu kredi skoru?

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

2500 TL için başvuru yaptım 6 snde olumsuz sonuçlandı dedi neden acaba. Kartta 1500 lira var 3 tane kredi kartım var 12 bin tl limit toplam

Ben deneme için 30.000 tlye başvurdum gırtlağıma kadar kredi borcum olmasına rağmen onayladı. Çok şaşırdım almadım tabi.

• superhead kullanıcısına yanıt
    Benim şaşırdığım 6 saniyede red gelmesi.

• Dijitaldeniz daha avantajlı değil mi ? %1.05 faiz masrafsız sigortasız diyor onda da ?

• 3 bin tl lazım kredi kartı odemem ıcın 12 ayda geri ödeyeceğim.

Nakıt avans mı kullansam kredimi çeksem :D işin ilginç tarafı öle sağa sola borcum yok atraksyon olsun dıye denemek ıstıyorum bugun bı yapıcam bakalım
  • gece birde 10000 tl 10 ay için başvurdum cepten 28000 kadar verebiliriz diye çıktı 10000 için işlem yaptım. Burdaki arkadaşların dediği gibi herhalde 2 güne kadar onaylanır derkene işlemi bitirdim para hesabınıza aktarıldı dedi gece saat 1 de. Bankaları sevmem valla adamlar yapmış.
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    https://www.dijitaldeniz.com/cms/urun-ve-hizmet-ucretleri

Bence linki inceleyin. Denizbank'ın uyguladığı ücretlendirmeler verdiği kredinin avantajını ortadan kaldırıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 3 Haziran 2015; 9:45:07 >
  • Valla neredeyse 5 sefer kredi çektim. Hatta birini şimdi çektim. 1 dk bile sürmedi paranın hesabıma geçmesi. Adamlar yapmış ya.
  • Takip

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.