Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi miktarı konusunda bir miktar cimriler.3000 tl gelirim var puanım 1500 civarında, kredi kartım yok ayrıca bugüne kadar 1 gün geçikmiş borcum da yok.deneme amaçlı kredi girdim 5000 lira kredi vermediler kapatcam hesabı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Findeksteki notum güncellenmiyor hiç en son kasımda güncellemiş bunun için para mı vermem lazım?

hcm cvabı nickinizde sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • finansbank şubesine gidip kart alabilirmiyiz acaba ?
  • 30 aldim 20 gun sonra kapattim.
    20 gun sonra 20 den fazla vermedi aldim yone kapattim 1 ay sonra.
    Simdi de 17.250 verdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notunuz güncelleniyor aslında. Ancak siz güncel notunuzu öğrenemiyorsunuz para ödemediğiniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

900 kusurlardaki puanimi 1269'a yukselttim. Sigortam hic yoktu simdi sigortali gozukuyorum. 36 ay 5000 icin denedim red yedim.

Nasıl yükselttiniz?

4 tane kredi kartı var hocam. 4ünü de 4 ay düzenli ödeyince yükseldi kendi kendine. Tek kredi kartı bile olsa arka arkaya düzenli ödemeyle yükselir diye düşünüyorum.

Ben her ay istinasız asgariyi düzenli ödüyorum 1,5 yıldr sadece 1 tane gecikmiş var onu da yanlışlıkla anakartı öderken ödemişim ek kart kısmjndan girip ödemem gerekiyormuş 900 dü o zaman hala 900 asgari ödeyince artmıyorda düşmüyorda galiba

• 15000 tl için enpara 19134
    15000 tl için odeabank 18600

Odeabank alabileceğiniz kredi miktarını öğrenmek için tc yaz 8444 e gonder

• +1 castiel
  • ebabil__ E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz direk şubeden mi bu oranla teklif aldınız.
    İnternet sitesinde gözüken 1.29 oran ve 15 000 TL 36 ay vade ile 19679 TL çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker.karaoglu

Hocam siz direk şubeden mi bu oranla teklif aldınız.
    İnternet sitesinde gözüken 1.29 oran ve 15 000 TL 36 ay vade ile 19679 TL çıkıyor.

Ben çekmedim denemek için mesaj attım arkadaşım çekti 15000 ana sayfalarında da gözüküyor zaten siz 24 ay seçmiş olabilirsiniz

• dün enpara hesabı açtım bugün eve geldiler kartı verdiler gittiler 1 saat sonra kredi için başvurdum online şubeden anında onaylandı xx.xxx miktar hesabıma geçti çok süper bir hizmet teşekkürler enpara. Yalnız eft yaptım denizbanka 40 dk oldu hala gelen giden yok inşallah sorun çıkmaz enparadan gitti para diğer bankaya gelmedi :(

ayrıca oran 1.29 değil 1.15 ten çektim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djhayal -- 27 Mart 2015; 15:43:24 >
  • ininal card gibi güvenlimi buda?
  • bende kredi başvurusu yaptım 5 saattir ne red ne onay geldi ne zaman gelcek yalan oldu bizim iş galiba mesaj cevabı geç gelirse red mi demek bu
  • Haki_Tr kullanıcısına yanıt
    internetten bakın hocam sms beklemeyin.

orada yazar zaten olumsuz sonuçlanmış başvuru diye.

onaylanırsa zaten bir kaç saniye içinde aynı ekranda onaylanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

internetten bakın hocam sms beklemeyin.

orada yazar zaten olumsuz sonuçlanmış başvuru diye.

onaylanırsa zaten bir kaç saniye içinde aynı ekranda onaylanıyor

teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

bende kredi başvurusu yaptım 5 saattir ne red ne onay geldi ne zaman gelcek yalan oldu bizim iş galiba mesaj cevabı geç gelirse red mi demek bu

bende dün başvurdum. bugun 14:00 da sonuç gelecek demesine rağmen halen başvurunuz değerlendiriliyor diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

bende kredi başvurusu yaptım 5 saattir ne red ne onay geldi ne zaman gelcek yalan oldu bizim iş galiba mesaj cevabı geç gelirse red mi demek bu

bende dün başvurdum. bugun 14:00 da sonuç gelecek demesine rağmen halen başvurunuz değerlendiriliyor diyor :)

2000 bin tl istedim 5-10 bin istesek herhalde 1 hafta sürecek
  • beyler bende cuma başvurdum, 15.000 tl, pazartesi 16.00 da size söz verdiğimiz tarihte dönemediğimiz için özür dileriz diye mesaj geldikten 10 dk sonra krediniz hazır dedi ve hemen kullandım
  • ilk ekranda sms ile bilgi vereceğiz falan deyip de sonradan onaylananı ben görmedim şimdiye kadar.
  • Pazar sabahı 5bin lira çekmeyi düşünüp deneme yaptım. Hemen mesaj geldi 7500 Liraya kadar kullanabilirsiniz diye. Sonra bakarım diyip iptal ettim. Aynı günün akşamı almaya karar verdim tekrar başvuru yaptım değerlendirme aşamasına geçti. Bugün ise red verdi. 2'dir lazım olunca krediye red veriyolar. İlginç bişey gün içinde kararlarını ne değiştiriyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.