Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi ekranında, talebiniz alındı sms ile bildireceğiz yazdıktan sonra olumlu dönüş alan oldumu hiç?

ben 3-4 kere kredi aldım, direk ilk ekranda onayladı, ne zaman sms uyarısı verdiyse direk red yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

kredi ekranında, talebiniz alındı sms ile bildireceğiz yazdıktan sonra olumlu dönüş alan oldumu hiç?

ben 3-4 kere kredi aldım, direk ilk ekranda onayladı, ne zaman sms uyarısı verdiyse direk red yedim.

bana oldu ertesi günü 2 gibi dönüş yaptılar, 30.000 istedim, 11.000 onayladılar, kabul etmedim =)
  • 1800 kredi puana 10000 tl için red yedim böyle avellik salaklık olmaz olsun cardfinans müşterisiyim 10 yıldır 28000 bin limitli kredi kartim var düzenli harcar öderim daha geçen ay finansbank 15000 verelim onaylayin hemen subeden gidin çekin diye yalvariyordu.çok fena ayar oldum. bir daha kesinlikle işim olmaz bu bankayla.
  • Yıllık bir kotaları var en azından garantiden bildiğim kadarı ile her şubenin ayrıda olabilir, kredi verdikleri miktar artıp azabiliyor bu kotayı doldurup doldurmadıklarına göre. yeni yılda denerseniz belki aynı miktarı vericek, kredi istediğiniz döneme göre bile etkilenen birşey.

herşeyiniz uygunsa sorun bunda olabilir sanki bankanın kişisel olarak size garazi var gibi yazmışsınız. aynı banka geçen ay 18bin teklif etmişse genelliklede sorun budur.
  • 900 kusurlardaki puanimi 1269'a yukselttim. Sigortam hic yoktu simdi sigortali gozukuyorum. 36 ay 5000 icin denedim red yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneLastTime

Yıllık bir kotaları var en azından garantiden bildiğim kadarı ile her şubenin ayrıda olabilir, kredi verdikleri miktar artıp azabiliyor bu kotayı doldurup doldurmadıklarına göre. yeni yılda denerseniz belki aynı miktarı vericek, kredi istediğiniz döneme göre bile etkilenen birşey.

herşeyiniz uygunsa sorun bunda olabilir sanki bankanın kişisel olarak size garazi var gibi yazmışsınız. aynı banka geçen ay 18bin teklif etmişse genelliklede sorun budur.

evet haklısınızda ya hocam yapıkredide 13500 tl hazır onaylı kredim vardı sırf dosya masrafı ve sigorta yok diye enparaya basvurdum onaylanmıyacagı aklımın ucundan geçmedi 1 saat öncesi aradım kredi puanımı düşürdünüz deyip agzıma ne geliosa söyledim haklısınız deyip duruyor temsilci şikayet kaydı oluşturdu bişey çıkmazda bakalım ne olacak.

az önce dijital denize basvurdum şak diye onaylandı kredi en yakın zamanda geleceklermiş.

• 1500 ve 2500 2 tane aktif kredim var devamını alamıyorum.

3 yada 4 tanede acil ihtiyaçtan ve denemek için açıp kısa süre sonra kapattığım krediler var. Acaba bunlardan dolayı devamını alamıyor olabilir miyim acaba?.

(son kkb raporundan baktım şimdi 4 tane erken ödemeyle kapattığım kredilerin tutarı 6500 lira imiş.)

Telefondan mh yi arasam acaba bilgi verebilirler mi bana bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 23 Aralık 2014; 20:53:38 >
  • 1000 lira kredi çekmiştim yine 1000 cekiyim dedim olumsuz sonuçlandı
  • evet denizbanktan bugün geldiler evraklari imzaladıktan 10 dakika sonra şubeden gidip 10.000.TL'yi gidip çektim hiç bir masraf ücreti yok 1.05'den 485.TL taksitle 24 ay vadeyle aldım.en para 1.13'den verecekti vermediği iyi oldu onada kapak olsun bu arada.
  • Kkb = 1241
    2 adette kredi kartim var biri 5 bin limitli digeri ise 1500..
    Neredeyse 1 yildir ikisini de aksatmadan öderim. 2013 te 2 donem gecikmem olmustu ama sebebi ise, finansbanka kizmamdi. Sonra puanim dusuyor diye odedim. Cuz-i bir miktardi zaten.
    Bagkurluyum ve haliyle is yeri sahibiyim.
    Fakat toptanci oldugumuz icin pek fatura kesmiyoruz laleli piyasasini bilenler bilir.
    Gelir belgem matrahsiz cikiyor yani vergi ödememek icin hep zarar gosteriyoruz :)

50 bin lira arac kredisine basvurdum ve red yedim. Kredi istedigim aracin raiç bedeli 80 bin tl.

Sizce nasil bir yol izlemem gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Kkb = 1241
    Neredeyse 1 yildir ikisini de aksatmadan öderim. 2013 te 2 donem gecikmem olmustu ama sebebi ise, finansbanka kizmamdi. Sonra puanim dusuyor diye odedim. Cuz-i bir miktardi zaten.
    Fakat toptanci oldugumuz icin pek fatura kesmiyoruz laleli piyasasini bilenler bilir.
    Gelir belgem matrahsiz cikiyor yani vergi ödememek icin hep zarar gosteriyoruz :)

50 bin lira arac kredisine basvurdum ve red yedim. Kredi istedigim aracin raiç bedeli 80 bin tl.

Bimer e mesaj gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Kkb = 1241

Bimer e mesaj gitti

Bu suç degil canimin içi, yoksa devlette biliyor aylık 10 bin lira kira ödenen ticarethanenin aylik 13 bin lira ciro yapmayacagini. Kanunsuz iş yok yani

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Ona kanunsuz bir şey yok denmez. Kanunsuz çok şey var da. Bu sizin suçunuz değil. Zaten düzen böyle gelmiş böyle gidiyor. Eğer bir suç varsa da cezasını kredi alamayarak çekiyorsunuz gibime geliyor :)

Düzenli iş geliri gözükmeyince ancak iyi ilişkilerinizin olduğu bir banka ve bankacı size yardımcı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivelamour

Ona kanunsuz bir şey yok denmez. Kanunsuz çok şey var da. Bu sizin suçunuz değil. Zaten düzen böyle gelmiş böyle gidiyor. Eğer bir suç varsa da cezasını kredi alamayarak çekiyorsunuz gibime geliyor :)

Düzenli iş geliri gözükmeyince ancak iyi ilişkilerinizin olduğu bir banka ve bankacı size yardımcı olur..

Hocam tekstilde kâr marji eskisi gibi degil cok dusuk. Toptan satis yaptigimiz icin perakendecilerle ayni vergiyi veriyoruz. %8.. Bu da kurtarmiyor. Her kargo firmasi fatura istemiyor bu da işimize geliyor bizim.
    Yani bakkaldan her sigara aldiginizda sizin fiş istemeniz gibi bir şey olacaktir.

• Başvurum olumsuz sonuçlandı, bir kaç ay sonra denediğimizde olumlu sonuçlanabilir mi? Bu durumda arkadaşlar var mı acaba?
  • Arkadaslar yeri olmayabilirde enpara karti basvuru yaptigimiz anda alabiliyor muyuz yani eve fiziksel kart gonderilmese sadece sanal kart numarasi ve sifresi olsa oluyor mu var mi oyle bir sistem?

• arkadaşlar bu enpara olayını bugun facede gördüm ve başvuru yaptım. 15000 tl istedim onaylandı ama üyeliğim olmadığı için hesap onayı verdim. öncelikle kaç güne eliyorlar? diğer bir sorum ise hesabı olmadan önce kredi için başvurup daha sonra enpara için üye olup daha sonra tekrar kredi talebinde bulunduğunda olumsuz cevap alan oldu mu? umarım soruyu sorabilmişimdir.

ben şimdi kredi onaylandı diye buna üye olacağım ama acaba diyorum sırf uye olmak ıcın krediniz onaylandı gibi bir şey olabilir miki başka arkadaşım da denedi ona olumsuz cevabı geldi.

benim ssk 8 yıl kadar son 3 aydır yenii bir işe girdim ondan onceki işimde biraz sıkıntı çıktı sigortam bazen eksik ödendi vs. halkbankta kredim var 24 ay taksitle son 5 taksidim kaldı. 19 taksidi sorunsuz ödedim aynı yerden kredi almaya gittim olumsuz oldu nedni ise kredili hesaptan 23 lira kesilmiş yada ben mi çekmişim orası net değil bundan haberim yok bi zaman bana mesaj geldi gittim bankaya borç yok dedi aradan iki ay geçti yine bir mesaj gittim 23 tlye 60 kusur odedim. banka takibine düşmüş. sırf bu yuzden olumsuz oldu. ziraate gittim onlar bu önemli değil ama yeni işe girdikten sonra en az 6 ay çalışmalısın dedi vs.

birde finansbank özel sektörde çalışanlardan kefil istiyor mu? enparadan önce cepten finansbank kredisi için mesaj attı 15000 tl için ön onayınız alınmıştır şubeye bekleriz diye mesaj geldi. şimdi şube bana uzak ben köydeyim. cuma gideceğim ama acaba kefil istiyorlar mı.

sorularıma cevap veren olursa sevinirim şimdiden tşkler

• sonuçlanabilir kkb skorunun artması en büyük etken bunda. @Sinan_88

hayır. başvurduktan sonra 3-4 gun içinde kartı fiziksel olarak teslim alıyorsun. dediğin gibi bir uygulama yok. @StaatSanWalt

mesajın çok uzun ve birazda ben kafa olarak uygun olmadığım için anlayamadım, ama mesajının içinde takibe düşmüş olayına takıldım. dosyanız avukatlık falan olduysa 5 yıl kara listeye girersin kredi alamazsın..

Tam olayını anlamadım, sen enpara uyesi olmadan kredinin onaylandığını nasıl anladın ki? eger netten falan deniyorsan bir ön onay olabilir. Kart geldikten sonra reddedilme olabilir . @ispirseytani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 31 Aralık 2014; 23:53:55 >
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    takip avukatlık olmadı banka tarafından hesap iptal edilmiş tabi bundan benim haberim yok nasıl oluyorsa.

enpara olayına gelirsek uye olmadan kredi başvurusu var. ben başvuru yaptım sonuç olarak krediniz hazır cevabı geldi ama krediy çekebilmem için enpara uyesi olmam gerektiği mesajıda geldi tabi bende başvuru yaptım gelmelerini bekliyorum.
  • beyler bi 10dakka önce 2k başvuru yaptım sms glemesini beklerken siteye bir daha bakayım dedim durum ekteki gibi
    2k kredi bile onaylanmamış mı yani

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.