Şimdi Ara

Enpara ortak limit mevzusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    QNB Finansbank'tan 8000TL limitli kredi kartım var ve Enpara.com kredi kartına başvurdum 1 dk içerisinde onaylanıp QNB Finansbank ile ortak limit olacağı söylendi. Ancak ben ortak limit mevzusundan hiç bir şey anlamadım. Ortak limit nedir anlatabilecek biri var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Enpara ve QNB Finansbank Ortak Limiti Hakkında Bilgiler

Enpara ve QNB Finansbank, aynı finansal gruba ait iki ayrı bankadır. Bu nedenle, Enpara ve QNB Finansbank kredi kartları farklı limitlere sahiptir ve aynı değildir.

Enpara kredi kartının limiti, başvuru sahibinin kredi siciline ve gelir durumuna göre belirlenir. Enpara, müşterilerine ihtiyaçlarına göre farklı kredi kartı seçenekleri sunar.

QNB Finansbank kredi kartının limiti de benzer şekilde belirlenir. Ancak, QNB Finansbank ve Enpara'nın kredi kartı limitleri farklıdır.

Bazı durumlarda, Enpara ve QNB Finansbank kredi kartları arasında limit paylaşımı yapılabilir. Bu durumda, müşteriler her iki kartın limitini de ortak bir limit olarak kullanabilirler. Ancak, bu özellik tüm müşteriler için geçerli değildir ve başvuru sırasında talep edilmelidir.

Enpara ve QNB Finansbank kredi kartlarının limitlerini öğrenmek için bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Bankadan kredi notunuzu ve gelir durumunuzu göz önünde bulundurarak size özel bir limit belirlemesini isteyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Her iki kartın da limiti toplam 8.000 TL. Yani sen finansbank kartından 500 harcadın 7.500 kaldı. Enpara kartında da 7.500 kalıyor. Ek kart gibi bir şey oluyor kabaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten finansbank varsa enpara kart basvurmak hata.

Ben 1.147 puan ikem maas aldigim Akbank kredi kartı vermedi.

Isyerine gelen Denizbank saticisi bayan 1100 puan olsada 3000 tl limit ile cikarttiririm dedi 2-3 yere telefon etti onaylandi 1300+600tl esnek hesapli kart geldi.

El altinda bir tane daha bulunsun dedim Akbank maas aldigim banka yine vermedi

Bende finansbank normal kredi kart onaylanmaz diye enpara kredi karta basvurdum.

Zaten sitesinde oncelik enpara card kullananlar diyor.

1300 tl ile onaylandi.benzin otobus bilet vb durumlar icin avans acil kartim olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal ile Ödeme Yapma
    5 yıl önce açıldı
    Netflix ortak hesap kullanımı
    3 yıl önce açıldı
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.