Şimdi Ara

Enpara- QNB Finansbank atm'si paramı yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23.02.2019 Tarihinde QNB Finansbank ATM'sinden Enpara kartıma 2100 TL para yatırmak istedim, 34 Maltepe Kentplus cent' adlı ATM'ye kartımı soktum şifremi girdim, ''para yatırma'' dedim, para yatırma haznesi açıldı 2100 TL'yi olduğu gibi hazneye soktum, parayı aldı 10 saniye sonra servis hatası deyip ana menüye geri döndü. Kartımı geri iade etti fakat paramı etmedi

01.03.2019'da yani tam 1 hafta sonra hesabıma 1500 TL geri iade yaptılar fakat 600 TL hala kayıp. Müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli incelenecek diyorlar. Yardım edin başka ne yapabilirim arkadaşlar?

• Ozel.bi girişimde bulunmaya gerek yok. Sadece yapmaniz gerekeni yapin ve her gün rahatsız edin bilgi isteyin takip edin eninde sonunda yatiracaklar. Bunu hep yapıyor enpara. Cok kisi ayni sorunu yaşadı hep eksik yatirdilar sonunda hepsini yatirirlar. Kaptıra bildiklerine
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Herhalde eft ve havalede kesinti almadıkları için masraflarını müşterilerden bu şekilde taktim ediyorlar :D
    Umarım yatırırlar
  • matraxfolfol M kullanıcısına yanıt
    peşini bırakmayın hergün arayın ısrarla arayın alayım parayı diyin :):) eninde sonunda o yutulan paranın tamamı size ödenecek. bunu onlarda biliyor ama uğraştırıyorlar işte.
  • Enpara nasıl para kazanıyor zannediyorsunuz :) Şikayetvar.com'a enpara yazın şikayetlerin çoğunluğu ATM paramı yuttu ve banka parayı geri yatırırken eksik yatırdı.
  • Şimdide ATM'de geri kalan paranız bulunamadı diyor yemin ederim çıldırıcam ya
  • Bu gün itibari ile 600 TL'de hesabıma yattı
  • hiçbir zaman çok banknot koymayın
  • 1000-2000 gibi yüklü miktarları atmden yatırmayın mutlaka şubelerde yatırın

50-100 vs atmden olabilir
    fatura ödemesi olabilir ..
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    2000tl yüklü miktar mı güldür la anten
  • Cok da yuklu miktar degil tabi
    Sadece bi terslik olursa isin icinden cikilamayabilir
    Ama bazi bankalarda atmden yatirma limiti var
    atm den cekme limiti oldugu gibi
    Sen kafana gore takil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.